Donatii

Cei care vor sa doneze, orice se poate, comentati aici sau scrieti-mi pe sadonam @ gmail.com si fie va voi pune in contact cu persoane, asociatii doritoare, fie ma voi ocupa chiar eu de adunarea donatiilor si le voi duce/trimite eu.

Va multumesc tuturor.

Ce se doneaza acum:

– calculator: unitate centrala, monitor, tastatura (preferabil in Bucuresti)

– jucarie cuburi constructie (noua) pentru copii peste 9 luni.  Puteti vedea descrierea aici

– haine pentru fetita pana in 2 ani

– Port-bebe marsupiu pentru copii pana in 9 kg. Descriere aici

leagan electronic pentru copii pana la 1 an. Puteti vedea descrierea aici. Va pleca catre D-na Lucica Marcu care are o nepotica de aproape 3 luni.

810 comentarii »

  1. Altam Aurica said

    Buna ziua! Sunt invatatoare intr-un sat. Calculatorul este foarte important in activitatea didactica. Eu l-as folosi de cate ori este necesar la clasa si aproape zilnic in pregatirea lectiilor. Intr-adevar lectiile predate cu ajutorul calculatorului sunt mai atractive, elevii sunt mai atenti si interesati sa afle lucruri noi. Am deja tot felul de CD-uri, filme, materiale obtinute de pe internet si cumparate de la Intuitext etc. Folosirea softurilor educationale este o necesitate pentru a mentine atentia si interesul noii generaţii de elevi pentru activitatea educativa. Dar cum poti realiza acest lucru, cand la clasa nu exista nici un PC. Trebuie sa aduci de acasa PC-ul personal pentru ca elevii sa ia contact cu acest instrument minunat, cu ajutorul caruia pot invata, pot vedea desene animate, după care pot dansa etc. Fondul clasei este interzis prin lege a se mai strange, asa ca nu le poti cere ceva parintilor. Cu ce sunt de vină aceşti pui de om ca să nu poată beneficia de noile tehnologii?!
    Asa ca va rog mult, daca dv. considerati ca de pe acest calculator vor invata generatii de elevi pana la pensia mea, sa ni-l daruiti noua.
    Suntem in judetul Iasi.

    ID-ul meu este altamaurica (puteti da search pe numele meu si veti descoperi ca am multe premii nationale si internationale castigate cu elevii mei de la sat si ca iubesc si sprijin copiii sarmani).
    Va doresc toate cele bune!

  2. andreead said

    Buna ziua,

    As dori sa va trimit calculatorul si monitorul. Intre timp am facut rost si de un scanner care poate va va fi de folos, daca nu va rog sa-mi spuenti sa-l dau altcuiva.
    Cunoasteti pe cineva care ajunge in Bucuresti in curand si care le poate lua? Daca nu, o sa incerc sa vi le trimit prin posta.

    Astept raspuns si multumesc.

  3. Bogdan said

    Buna ziua!

    As avea si eu de donat mai multe jucarii pe care nu as putea sa le incadrez intr-un topic anume. Includ jucarii de plus, papusi (include si papusi din „faimoasa” serie Witch), lego, cuburi de construit, penare, si multe altele. Jucariile sunt ca si noi, unele mai folosite, altele chiar deloc. Oricum, vorbim de o cantitate mai mare, aprox. 4 pungi de Cora.

    As vrea sa stiu ca ajung unde trebuie si la cineva care le-ar putea folosi cu placere si bucurie.

    Mentionez ca jucariile s-ar potrivi la fetite si baieti deopotriva, cu varste cuprinse intre 3 si 7-8 ani. Eu sunt din Bucuresti, dar nu tin neaparat sa fie o casa de copii din Bucuresti. Ar fi de preferat, din cauza costurilor de transport in tara. 🙂

    Va rog sa ma contactati pentru orice alte intrebari.

    In speranta ca ma puteti ajuta sa ajut,

    O zi buna!

    Bogdan

  4. andreead said

    Buna Bogdan,

    Iti recomand sa le duci la Centrul Macrina din Bucuresti, sunt acolo peste 60 de copii care au nevoie de orice ajutor. Gasesti mai multe detalii aici: http://macrina.ro/ro/index.php. Este bine sa suni inainte si sa le spui ca vii.

    Multumim de ajutor si te mai asteptam :).

  5. Cristina said

    Buna ziua,

    donez niste haine, cateva de baieti, dar majoritatea de fete, marime S-M, ca. 1,60m, 45kg, si incaltaminte, nr. 36-37, dar nu stiu unde sa le duc (sunt din Ploiesti).
    Am intrebat la o biserica ortodoxa din cartierul meu , dar preotul zicea ca a aruncat multe haine primite atunci cu inundatiile, deoarece nu a venit nimeni dupa ele. Am ramas socata. De unde trebuiau sa vina oamenii dupa ele? Din Moldova unde le erau casele pline de apa? M-am lamurit si cu bisericile. Poate ma ajutati voi cu un sfat.

    Toate cele buna,
    Cristina

  6. andreea said

    buna Cristina am inteles ce esti din ploiesti de unde sunt si eu…mias dori si eu cateva hjainute eu nu am posibilitati materiale:* id meu: do0ua_punct3_icSs te pup:*

  7. buna bogdan.
    daca mai e valabil anuntul as fi interesata.
    multumesc

  8. mariana said

    buna ziua. imi doresc mult calculatorul pentru prietenul meu care isi doreste mult unul dar din pacate nu are posibilitati financiare. va rog din tot sufletul. sunt din iasi, poate va razganditi si il puteti trimite prin curier rapid. platesc eu taxa de livrare. adresa mea de email este mariana_laura2002@yahoo.com. astept sa ma contactati. multumesc anticipat.

  9. mariana said

    va rog mult sa va ganditi… poate dumnezeu se va gandi si la prietenul meu. isi doreste enorm de mult un calculator… daca va hotarati sa oferiti pc-ul pentru prietenul meu va vom trimite poze. multumim din suflet.

  10. mariana said

    sau macar daca se poate una din cele 3 piese… unitate centrala, monitorul sau tastatura.

  11. mariana said

    andreead, mi-as dori mult calculatorul. te rog mult sa ma contactezi la adresa de email mariana_laura2002@yahoo.com. multumesc din suflet.

  12. gabriela said

    buna ziua !as dori sa donez niste haine de dama pt o femeia mai invarsta cu greutatea de 60-70 kg cam la 1 .65m.hainele sunt in stare buna ,nu sunt patate sau rupte.sunt lucruri atat de iarna cat si de vara !este vorba cam de 5 -6 pungi .cine este interesat ma poate contacta la adresa de mail gabriela.pavel@yahoo.com .va multumesc !

  13. edit said

    Buna ziua! Poate scriu prea tarziu pentru calculator si pentru scanner,dar va rog daca il mai aveti sa ma contactati.Eu am nevoie pentru clasa .Precizez ca sunt cadru didactic intr-o scoala din Ardeal.va ultumesc mult.

  14. cristina said

    sunt vitoare mamica in septembrie urmeaza sa inasc mai am 2 fetite de 5 si 10 ani asi dori cine mar putea ajuta cu niste hainute de bobo si pentru fetitele mele care din pacate nu am posibilitatea sa le cumpar cu conteaza ca sunt folosite pentru noi face mult va multumim id meu ieste versata_cristina08

  15. cami said

    Va rog sa ne ajuta-ti cu cateva hainute si incaltari pentru baietelul nostru de 1 an jumate deoarece am ramas fara banii pentru ca a trebuit sa strangem pentru operatia micutului la inimioara..Si am ramas fara nimic toata familia,sotul eu si baietelul notru.Va rog daca e puteti intinde o mana contactati-ma la cami_petrisor@yahoo.com.Multumesc.Suntem din bucuresti.

  16. MELISA said

    BUNA TUTUROR! DACA SE POATE DORESC SI EU HAINUTE SI INCALTARI PENTRU FETITA MEA DE 2 ANI. EU ACEST COPIL IL CRESC SINGURA SI LOCUIM CU CHIRIE, UNDE PLATIM SUFICIENT , AVEM MULTE CHELTUIELI DEOARECE FETITA ESTE BOLNAVICIOASA, EU AM SERVICIU CU UN SALARIU MIC….SI NU-MI MAI PERMIT SA MAI CUNPAR SI LUCRUSOARE FETITEI MELE. VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE SI VA DORESC NUMAI BINE TUTUROR!

  17. buna numele meu este alexandra as dori si eu daca ma poate ajuta cineva cu hainute si incaltaminte pt fetita mea de trei ani nu am mai cumparat hainute de cand avea 2 ani din cauza banilor va rog din suflet pe cine ne poate ajuta cat de putin sa ne contacteze la tel 0751787852 va multumesc mult Dumnezeu sa va binecuzinteze

  18. TALINA said

    Buna tututror!Eu sunt educatoare intr-un sat din Maramures unde traiesc familii sarace cu multi copii.Scoala este un dezastru,adica nu indeplineste conditile necesare pentru o scoala,tin sa precizez ca gradinita se afla in incinta scolii,pe langa faptul ca nu exista un grup sanitar in interiorul scolii,si nici macar terenul de joaca nu este amenajat,nu au topogane sau leagane,si nici jucarii nu au in scoala saracii copii.Eu le aduc cate pot si cumpar din banii mei materialele didactice necesare pentru o buna desfasurare a activitatilor,de aceea as ruga pe cei care ar dori sa doneze pentru acesti copii jucarii pe care nu le mai folosesc pentru ca s-ar bucura copilasii foarte mult. Puteti sa ma contactati la aceasta adresa de email talinaramona@yahoo.com.Va multumesc in numele copiilor:)

  19. freekazooy said

    buna ma numesc lili si vreau sa donez si eu niste hainute de la fetita mea si ceva incaltari am si mai mici care doreste ma gaseste pe babydool93 sau nicolici81

  20. Aurelia said

    Buna ziua, seful meu de la firma, din Bucuresti, unde lucrez are 2 genti de carti din diferite colectii: Adevarul, National….. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat cine are nevoie de literatura ( case de copii, scoli….) si locatia lor sau date de contact. Va multumesc anticipat. Aurelia.

  21. Roscovaru Adina said

    Buna ziua!as avea eu nevoie de carti pt o clasa de elevi dintr-o scoala din provincie.Astept un raspuns !multumesc!

  22. daniel said

    as fi si eu interesant de un calculator

  23. Mocanu Daniel said

    Ma numesc Mocanu Daniel si sunt din Bucuresti am 33 de ani si sunt bolnav de arterita burger cu ambele picioare amputate rog oameni cu sufletul mare si buc sa ma ajute si pe mine sa pot avea si eu ce pune pe masa de sarbatori si de lemne de foc nu va cer mult va rog din suflet multumesc 0762457817 sau 0213101995

  24. Alexandra said

    As dori sa donez hainute pentru copii/adolescenti, fetite…daca puteti sa mi dati o adresa a vreunei case de copii din Bucuresti, as fi recunoscatoare. O zi buna!

  25. Daniel said

    Buna ziua as dori si eu un calculator eu am o pensie foarte mica si nu imi permit sa imi cumpar va rog daca este cineva care ma poate ajuta eu am ambele picioare amputate cu boala arterita burger sunt din bucuresti va rog sa ma ajutati si pe mine multumesc 0213101995

  26. georgiana said

    buna ziua
    sunt din ploiesti am o fetita de 5 luni avem nevoie de hainute de iarna cautam o garsoniera complet mobilata si utilata sa stam cu chirie va rog ajutatine sunt o fata serioasa , am o situatie grea tatl meu nu ma primeste acasa iar cel cu care am facut copilul nu mai vrea sa stea cu mine
    idul meu este georgiana.pesteras@yahoo.com astept cu interes

  27. georgian said

    buna sunt din cluj napoca si am o fetita de 3 ani si nu imi mai permit sa ii cumpar jucarii pentru ca imi sunt prea scumpe pentru cei interesati care vor sa ma ajute va rog sa ma contactati pe adresa de e-mail santa_1764@yahoo.com va multumesc foarte frumos !

  28. Buna ziua!Suntem op familie din Bacau si fetita noastra implineste maine 1 an si 4 luni.Daca cineva are hainute sau jucarii care nu ii mai sunt utile si pe care le poate dona le asteptam si promitem sa le folosim cu drag.Va multumim anticipat!

  29. ami said

    buna ziua
    mi-as dorim un premergator pt bebele meu
    credeti ca e posibil?

  30. zmau alexia cristina said

    buna ziua cine ar putea sa ne ajute cu niste hainute pampersi avem trei copilasii doi sunt la scoala iar fetita cea mica are sapte luni sotul nu lucreaza traim doar din alocatile copiilor suntem din bucuresti stam cu chirei nici macar sa platim chiria nu ne mai ajung si cu niste banuti daca se poate nici macar bani pentru medicamentele fetitei nu avem afost inetrnata in spital de trei patru ori

  31. zmau alexia cristina said

    cu orice puteti sa ne ajutati vam vi recunoscatori

  32. Marius said

    daca detine cineva o unitate de calculator care nu o foloseste , o primesc prin donatie .A noastra sa stricat si nu ne permitem sa cumparam alta .Va multumesc , Dumnezeu sa va binecuvanteze amin

  33. adrian said

    familie nevoiasa,5 membrii ,cu greutati foarte mari,fara venit,cu datorii marii la cheltuieli,ne-au taiat si curentul,rugam persoanele cu suflet sa ne ajute cu cat pot!fie putin pentru voi,dar pentru noi,putin cu putin se aduna ! RO94BTRL06701201W99978XX Multumim din suflet!

  34. jeni tudoran said

    Buna seara….as fi si eu interesata de calculator.Mentionez ca sunt educatoare in mediul rural si un calculator este o necesitate pentru a desfasura activitatiile cu copiii.Imi place foarte mult ceea ce fac,adica sa lucrez cu copiii,imi place sa le aduc zambetul pe buze ,imi place sa-i invat cat mai multe lucruri noi..Am un salariu mic,fiind la inceput de cariera si momentan nu-mi pot permite sa achitionez un laptop sau calculator pentru gradinita.O sa va las adresa de email in cazul in care doriti sa luam legatura jeni_tudoran@yahoo.com.Multumesc frumos!

  35. cris said

    haine dama 46-48 daca aveti care nu va mai trebuiesc v-as fi recunoscatoare
    cristi_cristi46@yahoo.com

  36. andra said

    buna! sunt andra din rusetu,jud bz.am 17 ani.am o fetita de 6 luni,careia nu-i pot oferi lucruri importante zic eu pt un bebe.traim din alocatia ei d 200 de lei.care de-abia mi-ajung pt lapte si pampersi. ii rog pe toti cei cu inima mare sau cei ce au si nu le mai e d folos sa ne doneze si noua orice are posibilitate:carucior,patut,premergator,hainute,jucarii,orice…haine sh pt mn,dak aveti k nu mi-am mai luat de 4 ani o hainuta noua! va rog din suflet ajutati-ma cu ce puteti! pe pitica mea mai ales. paste fericit! va pwp

  37. andra said

    Ma gasiti pe adresa d email nykocrazylover@yahoo.com.sau id-ul d mess nykocrazylover.va pwp

  38. andra said

    in aceasta seara este INVIEREA.maine toti sarbatoresc pastele,mese pline cu bucate specifice,insa eu voi manca acelasi meniu:ciorba de stevie sau mancarica de stevie. este tot ce imi pot permite.uneori mananc si fara paine pt ca n.am pe ce lua.nu am pe nimeni. am fost eleva eminenta.am int la liceu q media 9 83,dar ramanand fara mama,mama vitrega alungandu-ma,n-am mai putut continua,pt k nu ma srijinea nimeni. in fine.asta e! dzeu mi-a decis soarta iar eu n-am decat sa accept. numai cei cu suflet mare imi mai pot reda speranta si ii pot fake o bucurie piticei mele. orice ne e de folos! sa va dea dzeu sanatate!

  39. Crisa said

    Buna ziua, vreau sa donez lucrusoare noi si jucarii pentru copii care au nevoie de ele. Hainutele sunt pentru 2 luni – pana la 16 ani. Va rog sa ma intrumati catre o casa de copii. Multumesc. E-mail : asistenta_online@yahoo.com

  40. horeanu daniela said

    daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un patut ,carut si hainute pt un nou nascut baietel…nu am posibilitate..va multumesc ..contactatima la amy_amy_amy333@yahoo.com

  41. emilia said

    SUNT MAMICA UNEI FETITE DE 3 ANI JUMATATE SI VIITOAREA MAMICA A UNEI ALTE FETITE CARE URMEAZA SA SE NASCA IN LUNA DECEMBRIE ,DIN NEFERICIRE SITUATIA IN CARE NE AFLAM ACUM NE PUNE CAM MULTE IMPEDIMENTE IN CRESTEREA COPIILOR NOSTRI,NU AM FOST MEREU IN SITUATIA DE A RAMANE AMANDOI SOMERI,DIN NEFERICIRE NICI DE SOMAJ NU BENEFICIEM,SOTUL MEU MAI LUCREAZA CAND SI CAND DAR CU O JUMATATE DE SALARIU NU NE DESCURCAM!NU POT ZICE „DIN NEFERICIRE” PTR CA NU IMI PARE RAU,DAR DE LA CEA MARE NU MAI AM NIC MACAR O HAINUTA SAU CARUT SAU PATUT,AM DONAT LA RANDUL MEU TOT INCREZATOARE IN FAPTUL CA VOR ADUCE MULTA BUCURIE SI AJUTOR CELOR CARORA LE-AM DONAT,ACUM INSA AM RAMAS LA RANDUL NOSTRU SA CAUTAM AJUTOR,ISTORIA SE REPETA FIINDCA ATUNCI CANDAM NASCUT FETITA CEA MARE NE-A ARS APARTAMENTUL,SI DATA FIIND SITUATIA AM PRIMIT MULT AJUTOR SI SPRIJIN DE LA ALTE MAMICI,APOI NE PUSESEM OARECUM PE PICIOARE SI CREDEAM CA S-A TERMINAT PERIOADA DIFICILA,ACUM HOTARASEM SA FACEM CEL DE-AL 2 LEA COPIL FIINDCA EU LA ANUL URMA SA MA OPEREZ DE DISCOPATIE SI DUPA NU MAI E INDICAT SA IMI SOLICIT COLOANA CU GREUTATE,SI NE DOREAM CA FETITA NOASTRA SA NU FIE SINGURA,DUMNEZEU NE-A INDEPLINIT SI ACEASTA DORINTA,DIN NEFERICIRE A URMAT DIN NOU ALT NECAZ,OMUL LA CARE LUCRAM EU CA INSOTITOARE A DECEDAT,IAR LA NICI O SAPTAMANA SOTUL A FOST TRAS IN PIEPT DE PATRONUL LA CARE LUCRA,IMI E GREU SI MA GANDESC MEREU LA CE VOI FACE,LA CUM VA FI,NU VREAU SA REGRET DECIZIA PE CARE AM LUAT-O,UN COPIL NU TREBUIE NICIODATA SA REGRETI CA TI L-AI DORIT,NU E VINA MICUTELOR MELE PTR SITUATIA IN CARE NE AFLAM,INSA PTR ELE AM NEVOIE DE AJUTOR,CEA MARE URMEAZA SA INCEAPA GRADINITA,IAR CEA MICA LA SF LUI DECEMBRIE SE VA NASTE,AMANDOUA CA ORICE COPIL DIN LUMEA ASTAVOR AVEA NEVOIE ,BA DE UNA BA DE ALTA SI EU INDRAZNESC SA CER AJUTORUL CUI MA POATE AJUTA CU HAINITE CU ORICE MI-AR PUTEA FOLOSI LA FETITELE MELE,ACUM NU POT SA RASPLATESC BUNATATEA INSA MAI TARZIU CINE STIE….IN SPERANTA CA CINEVA VA DORI SA NE FACA UN BINE VA MULTUMESC ANTICIPAT SI VA DORESC TOATA SANATATEA DIN LUME….EMAILUL MEU ESTE emmaem23@yahoo.it,INSA NU STIU CAT VOI MAI AVEA INTERNET PTR CA NU IMI MAI PERMIT SA IL PLATESC ,INSA VOI INCERCA SA MAI INTRU DE LA VECINI,DIN NEFERICIRE NICI TELEFON NU AVEM,ALTFEL AS FI LASAT NUMARUL…

  42. cami said

    Buna,am si eu o fetita de 1an si jumatate careia ,din pacate nu ii pot oferii ce imi doresc.Daca vreti sa ne ajutati cu hainute jucarioare ,orice va suntem recunoscatori.ne puteti contacta la nr 0766711420

  43. mariana said

    Va rugam avem nevoie de hainute sunt o mamica fara parinti dar cu un angeras de 3 ani va rugam ajutatine

  44. mariana said

    Va rog ajutatima cu hainute id inger_mari

  45. Diana said

    Buna ziua, as vrea sa donez mai multe haine pentru copii(adolescenti, tineri), sunt second hand dar stare buna si as vrea sa le dau la un orfelinat. Stiti cumva un orfelinat in Iasi? Contactati-ma la mdianaonline@gmail.com. Multumesc!

  46. maria said

    Buna am 2 baieti si o fetita si ne-am dori lucrusoarele ce le donati ma puteti suna la nr de tel 0757202540.

  47. Diana said

    imi pare rau dar am dat tot ce am avut….

  48. ema said

    exista cineva care ma poate ajuta si pe mine cu niste hainute si incaltari ptr o fetita de 3 ani jumatate,?la incaltari poarta marimea 27 si are 1 m inaltime si 20 de kg….va rog daca ma puteti ajuta astept mail pe adresa n3f3rtity23@yahoo.es

  49. Lucian said

    Buna ziua , cine poate ajuta cu niste hainute , incaltaminte orice o familie cu 4 copii , un baiat de 2 ani, si trei fete 4 , 6 si respectiv 8 ani
    poate sa ma contacteze la id : haicuarsenalu@yahoo.com sau poate contacta tatal direct la numarul 0768592344,

    Va multumesc mult.

  50. symona said

    Buna..vreau si EU sa donez niste lucrusoare si niste jucarioare..hainutele sunt pt varsta de 5-6 anisori..cn doreste si chiar are nevoie de ele cu adevarat .

  51. alexia said

    buna ziua as avea si eu mare nevoie de jucarioare pentru fetita mea va rugam frumos suntem o familie care sta cu chirie si nu avem posibilitatea sai cumparam deoarece nu ne ajung banuti0214237749

  52. liliana said

    vreau sa donez jucarii si hainute de fetita si bebe de 3 luni nicolici81

  53. alexia said

    : buna ziua in legatura cu anuntul mai aveti hainutele si jucarile
    suntem o familie care stam cu chrie si nu putem sai cumparam tot ce are nevoie avem o o fetita de 1.6 luni

  54. ema said

    symona fetita mea cea mare are 3 ani jumatate nu 5 insa avem tare mare nevoie de ceva hainute,si incaltari crezi ca ne poti ajuta?

  55. miron ionica said

    buna ziua daca sunta mame care vor sa ne ajute si pe noi cu cate ceva am 3 copie de7 de9 si 10 nu mai dovedesca sa le cumpar la copie nimica am un copil bolnav de la 2 ani si mereu prin spitale si trebuea sai fc un transpat de riniki si am luoat un sirop din elvetiea care mi la recomandat domnu profesor brumaru din iasi si nam avut cu ce sal eau si am fosta nevoiti sa luom bani bin banca si acuma nu mai avem putere sa dam inapoi am ramasa in urma cu 3 luni si nea trimisa acasa instintare varog oameni buni cu suflet sa ne ajute si pe noi cu ceva asta este nr meu 0752586377 rog care vor sa ne ajute sa ne sune rog din inma sa ne dea o mana de ajutor

  56. scumpik_lumy4u@yahoo.com said

    povestea unui sufletel care acum doua luni a venit pe aceeasta lume fara ca el sa existe pur si simplu acest copil nu exista deoarece nu are nici certificat de nastere a fost nascut acasa daca acea camaruta se poate numii casa.adus pe lume de un copil de numai 14 ani http://jumate.si nu au conditii cred ca nu stie ce este aia cadita orice pt ei conteza un lucrusor oricat de mic ar fii el.sper ca v-a impresionat asa cum si pe mine si am dat si eu ce am putut.are nevoie micutul si de hainute are nevoie de multe are niste hainute pe el mult prea mari si suflecate.ASA SUNA POVESTEA UNUI BEBELUS acum baietelul are 3 anisori i-ar mamica este insarcinata cu al doilea in a 7 luna s-au mutat in Giurgiu comuna Prundu in casa stra stra a tatal copilului care risca ca cada sta intr-o parte in geamuri au ciolofane ei sunt nemancati cu zilele de Craciun nu au avut nici ce pune pe masa :((cel mic e descaltat umbla in ciorapei pe zapada Doamne asa ceva nu se poate care a-ti putea sa ii ajutati a-ti face o mare pomana
    Doamne cum poate sa supravietuiasca asa 3 sufletele si al 4 lea in burtica si mama nemancata :((o sa ma interesez de adresa lor si o sa o las pe sitt care poate sa ii ajute cu orice e bine venit pt ei .VA MULTUMESC

  57. alexandra said

    buna seara ma puteti contacta pe nr meu de tel 0760706982 as dori sa ajut si eu cu ceva sunt mamica de 3 copilasii si stiu ce inseamna ce este greu nu am acces la internet de acea vam lasat nr meu de tel

  58. camelia said

    Buna seara !sunt mamica unei fetite minunate de aproape 2 ani dar care nu a avut norocul de a se naste intr-o familie fara grija zilei de maine.Daca exista cineva cu suflet mare care sa ne ajute si pe noi cu orice i-ar fi de folos micutei va rog sa ne trimiteti un mail la dianailie20@yahoo.com.va multumim

  59. Namir Mihai said

    Salutare, numele meu este Namir Mihai ( VandaLu)
    Sunt un mic artist in lumea muzicii iar daca este vre-o familie din Bucuresti care doreste sprijinul meu si al colegiilor mei poate sa apeleze la numarul 0731772240 iar noi incercam sa ajutam cum si cat putem.
    Din luna Februarie organizam din 2 in 2 saptamanii un eveniment numit ( Music Save The World – Muzica Salveaza Lumea )
    Unde o sa strangem donatii pentru familile sau scolile ce ne v-or cere sprijinul.
    Sper sa putem ajuta si sa nu ne dezamagim semenii!

  60. jenica stoica said

    Ma numesc Stoica Jenica si sunt profesor primar la Scoala Gimnaziala Vacareni, undeva in judetul Tulcea. Daca cineva ne poate ajuta cu un calculator pentru sala de clasa ar face un gest minunat. In fiecare zi avem nevoie pentru auditii, vizionari, jocuri didactice. Multumesc. Imi puteti scrie pe adresa jenica.stoica@yahoo.com

  61. Mihaela said

    Zeci de familii din judetul Botosani nu au ce manca, nu au haine, nu au cu ce-si oncalta copiii, nu au rechizite pentru ei, nu au nici macar jucariile care sa le insenineze copilaria cenusie! Cerem ajutorul tuturor donatorilor din tara sa ne contacteze pentru orice donatie, haine, incaltaminte, jucarii, rechizite, obiecte diverse, bani, etc. Vom gasi modalitatile convenabile pentru expediere, astfel incat donatorii sa nu suporte si aceste costuri si, pentru cei ce vor, ne angajam sa le popularizam gestul. In aceasta campanie precizam ca este implicat si Cabinetul Parlamentar al deputatului Liliana Minca. Va rugam sa ne contactati la 0740062402 sau la marian_morosan@yahoo.com. Ne angajam sa transmitem fiecarui donator un raport cu imagini ale celor la care vor ajunge donatiile lor. Va multumim in numele celor care, parinti sau copii, va vor pomeni totdeauna pentru gestul dvs.

  62. botez ancuta said

    va rog din suflet care ma poate ajuta,sunt insarcinata si trebuie sa nasc si nu am nici o posibilitate sa cumpar hainute ca sunt foarte scumpe si sunt fffoarte saraca,care ma poate ajuta sa ma sune la numaru 0234332750 va rog din suflet

  63. Madalina said

    Buna ziua! Am niste rude in Germania si de curand mi-au trimis niste hainute de nou-nascuti (purtate darbine intretinute) pe care as dori sa le donez….

    Am vazut anuntul doamnei Botez Ancuta si dacaar putea saimi spuna unde locuieste…as prefera in Bucuresti…

    Astept un semn pe acest site sau la adresa de mail: picleanu_ancamadalina@yahoo.com

  64. botez ancuta said

    eu sunt dintr-un sat din bacau si nu am posibilitatea sa platesc transportul chiar nu am

  65. andreead said

    Ancuta, lasa aici adresa exacta, cine va putea sa iti trimita hainele sunt convinsa ca va plati si transportul.
    Multumesc,

  66. botez ancuta said

    eu sunt sat poiana comuna livezi judetul bacau si chiar am mare nevoie de lucrusoare de bebelusi ca nu am posibilitati care ma poate ajuta le multumesc din suflet

  67. te rugam adresa exacta: strada, numar, etc

  68. botez ancuta said

    sat poiana comuna livezi judetul bacai numaru 81 sunt botez ancuta vasilica

  69. Madalina said

    Buna , Ancuta! Chiar as vrea sa te ajut….si o sa ma interesez cum pot face (cel mai probabil prin posta o sa iti trimit) …pana la urma cand vrei sa faci o fapta buna nu cred ca distanta poate fi un impediment.

    Imi poti spune ce vei avea? baietel sau fetita? ca sa separ eventual rochitele 🙂

  70. maria said

    Buna seara si scuze pentru mesaj am nevoie de lucrusoare pentru o nepotica de a mea .

  71. botez ancuta said

    buna madalina,eu o sa am o fetita

  72. Madalina said

    ok…o sa iti trimit hainutele saptamana viitoare… o sa te sun eventual in ziua in care l-am trimis ca sa stii cu aproximatie cam cand v-a ajunge la tine. Pana atunci….sa te bucuri de burtica si sa fiti sanatoase amandoua! Asta conteaza cel mai mult!

  73. botez ancuta said

    pentru cei care au sunat si sau luat de mine as vrea sa precizez ca eu nu am internet si calculator,a dat mesaj o vecina care are internet asa ca nu mai sunati sa ma injurati pentru ca daca aveam posibilitati sau bani nu va mai ceream ajutorul.

  74. botez ancuta said

    iti multumesc madalina

  75. sebastian said

    si eu sunt un bebe din constanta si as dori hainute am 8 luni si tata e singuru care munceste si nu ne ajung banuti mai am un fratior de 5 ani mama e bolnavioara si nu are cum sa munceasca

  76. sebastian said

    cine ne poate ajuta puteti sa o sunati pe mamica mea la nr 076392445

  77. Diana said

    Buna ziua! Sincer din intamplare am gasit acest site si ma bucur enorm. Eu ajut de ani de zile o femeie singura, bolnava, cu doi copii, un baiat de 14 ani in clasa a 9, face naveta, si o fetita de 3 ani si 11 luni. Au si un bunic de 87 de ani foarte bolnav, au o casa din lut ce se darama, au un venit de 350 ron si de cateva luni nu imi mai permit sa-i ajut ca am si eu 4 copii dintre care unul foarte bolnav pe care tot singura ii cresc, si stiu cum este sa nu ai pe nimeni cand iti este greu, doresc din suflet ca daca cineva are haine, materiale de constructii, alimente si ce doresc sa ajute aceste suflete amarate, se poate duce si la fata locului sa vada situatia prin care trece aceste suflete. Cei interesati de adresa, rog sa ma contacteze la numarul de telefon; 0786189599. Rog seriozitate. Va doresc tuturor multa sanatate si binecuvantare in toate!

  78. Diana said

    Cu tine ai totdeauna doi tovarăşi: tot binele pe care l-ai făcut şi tot răul. Nu scăpa din vedere că eşti pus la încercare să faci binele când îţi stă în putinţă, şi să nu faci răul atunci când eşti tentat să-l faci. Intr-o zi un om bogat ii dadu un cos de gunoi unui om sarac. Saracul zambi si pleca cu cosul. Il goleste, il spala bine si il umple cu cele mai frumoase flori. Se intoarce la omul bogat si il dadu. Mirat, bogatul il intreaba: De ce mi-ai dat aceste flori frumoase daca eu ti-am dat gunoi? Saracul raspunsese: Fiecare persoana daruieste ceea ce are in suflet! Zicala: Cine da, lui isi da. Cine face, lui isi face. Haideti sa fim cu totii mai buni. Poate acele lucruri care pentru noi nu sunt necesare, pentru altii sunt o necesitate si o mare nevoie. D-zeu sa ne ajute pe toti sa fim mai buni si sa intindem o mana de ajutor celor ce in suferinta! Va multumesc mult si D-zeu sa va binecuvanteze!

  79. andreead said

    buna ziua.suntem o familie din bistrita.
    avem 2 fetite 10 luni are cea mica si cea mare 5 anisori.
    nu avem servici suntem in cautare de loc de munca.
    am dori un ajutor de 1500ron pentru a putea sotul meu sa mearga din
    nou cu muzica la nunti si botezuri.
    cu asta se ocupa inainte dar din situatia financiara foarte precara a
    trebuit sa vanda aparatura de nunti si nu mai avem cum sa facem ceva
    banuti pentru fetitele noastre.acum singurul venit este alocatia fetitelor.am apelat in foarte multe parti dar
    din pacate nu am primit nici un raspuns.nu avem, o casa a noastra
    stam momentan in casa bunicei sotului meu care a decedat.sunt ceva conditii,mai avem nevoie de o baie in casa
    si de 2 sobe ca sa aiba si fetitele camera lor.mobilierul este vechi,cu timpul il
    vom schimba.
    va rog din suflet daca ne puteti ajuta.nu prea se gaseste de munca
    fiind orasul mic iar oamenii inca il mai suna sa mearga la nunti si
    botezuri cu muzica.dar nevand aparatura nu putem face nimic.nu ne mai permitem sa cumparam nimic fetitelor:
    nici hainite,nici pampersuri mai nimic.pana ne putem rezolva situatia acceptam orice fel de ajutoare:hainite,pampers,jucarii,lucrusoare ptr copii,biberoane,patut,carucior,scaunel de masa orice este pentru copilasi.orice.
    va multumesc ca mi-ati citit necazul nostru.
    va rog ajutatine sau daca stiti pe cineva care ne poate ajuta
    id nostru este moldovanalinnicoleta@yahoo.com si de asemenea pe 11 aprilie estre ziua la amandoua.(cine doreste si poate sa ne ajute cu un tortulet si un mic cadouas ptr ele)sau
    orice suma mica de bani este semnificativa ptr noi sa putem sa le tinem ziua.

  80. raicu elena daniela said

    am haine pt baieti de 12 ani,-16 ani,jucarii,monopoli,biliard,remi,scrable,etc,in stare f buna,incaltaminte dama nr 36-37 cu toc,pt baieti 41-42,si multe altele…unde le pot da?cui?cum?locuiesc in orasul bragadiru ,jud ilfov.astept rasp .la tel 0721024966,va multumesc

  81. alexia said

    buna ziua in legatura cu anuntul as avea mare nevoie de donatia dvs am trei copilasii doi sunt la scoalA iar cea mica are 1 an si 9 luni stam cu chirie in bucuresti va rugam frumos 0214237749

  82. Daniela said

    Buna seara! Va rog din suflet sa ajutati o femeie bolnava grav, cu 2 copii, o fetita de 3 ani si un baiat de 15 ani, tatal lor i-a parasit inainte de a se naste fetita de 3 ani, a plecat din tara cu alta si nu a mai dat nici un semn de viata. Nu au nici un venit, decat alocatia copiilor. Casa se darama pe ei, nu au ce manca, nu au haine.

    Daca doriti sa-i ajutati va las adresa: Ureche Dumitra. Strada: Paulet. Numarul: 175. Localitatea: Manastirea. Judetul: Iasi. Comuna: Dagata. Oficiul Postal: Dagata. Cod postal: 707155.

    Nu au telefon, nu au internet si nici PC. ca sa intre ei in legatura cu dvs, sunt foarte saraci, puteti merge si la fata locului. Va multumesc in numele lor si Dumnezeu sa va binecuvanteze cu multa sanatate, fericire si liniste sufleteasca.

  83. raicu elena daniela said

    am haine de dama,incaltaminte de dama nr 36-37,si altele,contactati-ma va rog la nr 0721024966,locuiesc in bragadiru,jud ilfov,pe d-na alexia am retinut-o,o voi contacta zilele acestea.va multumesc.

  84. Alina said

    Buna ziua . Doresc sa doneze jucării.

  85. dana said

    pt alina,doresc eu jucariile pt copii mei .va las e-mailul meu amy_amy_amy333@yahoo.com

  86. maria said

    Buna ziua am eu nevoie de lucrusoarele pe care le donatii daca mai e valabil sunati-ma la nr.0757202540.

  87. maria said

    Buna am mare nevoie lucrusoare de bebe daca ma puteti ajuta sunati-ma la nr de tel: 0757202540.

  88. dana said

    am trimis o parte din ele,dar daca aveti nevoie va fac si dumneavoastra un pachetel

  89. miron maria carla said

    Buna ziua. Mai este valabila donatia pentru hainute de fetira. Am o finuta care doar ce a nascut si ar avea mare nevoie de ajutor. Au o situatie Mai grea…dar cu toate astea si-au dorit copiii. multumesc!

  90. pun liliana said

    .

  91. pun liliana said

    va rog cine imi poate dona un patut si niste jucari

  92. Ionut said

    Donez haine baieti 18 – 25 de ani. Daca stiti pe cineva interesat sau unde as putea sa le duc, contactati-ma la valerianionut@hotmail.com

  93. . said

    am o vecina care trebuie sa nasca,daca o puteti ajutao cu niste hainute de scos bebelusul din spital,un patut sau orice lucru de bebelus,sotul este operat nu poate munci si nu se descurca de loc va rog ajutati-o numaru ei este0752910788 daca puteti sai dati si haine pentru ea marimea s-m

  94. maria said

    Buna seara am eu nevoie de haine pentru fratele meu nr meu e: 0757202540

  95. maria said

    Buna seara am eu nevoie de lucrusoare daca ma puteti ajuta sunatima la nr de tel: 0757202540 .

  96. istrate irina said

    pentru o viitoare mamica de fetita din timisoara am niste hainute de bebe de la 0 la 6 luni,care au ramas mici de la fetita mea.as dori sa primesc un nr.de telefon pentru contact.

  97. .paun liliana said

    irina am eu nevoie de hainute,numaru meu 0752910788

  98. maria said

    Buna dimineata am eu nevoie de lucrusoare eu sunt din Arad sunatima la nr de tel: 0757202540

  99. chiuaru loredana said

    cine are posibilitatea de a ma ajuta cu hainute sau alimente pentru un copil de 3 si unul de 6 ani sau pentru mama lor marimea xxl si papuci 39 pentru ca nu au nici o posibilitate sunt dintr-un sat si sunt foarte necajiti daca vreti sa-i ajutati ma puteti suna la numaru de telefon0731950339 sa va dau adresa pentru ca iei nu au telefon

  100. DENIS CRISTIAN said

    Buna ziua avem si noi de donat niste hainute si incaltaminte ( vreo 7-8 pungi) pentru un baietel de la 1 la 2 ani .Mentionez ca sunt din Bucuresti,cine le doreste sa imi lase msj aici sau un mail

  101. paun ancuta said

    domnule denis am un baietel de 1 an si ati face o mare bucurie de mi-ati trimite mie hainutele ca nu am posibilitati financiare de loc pentru ca nu am un sot si trebuie sa ma descurc cu alocatia copilului care nu ne ajunge nici de mancare,a scris o vecina mesajul eu nu am calculator si nici telefon daca vreti sa faceti o pomana si sa ma ajutati puteti sa-mi lasati un mesaj aici ca vecina oa sa se iute si o sa-mi zica

  102. dana said

    domnule denis…frumos gestul pe care il faceti,dorec si eu cateva hainute pt baietelul meu daca se poate,si v-asi fi recunoscatoare si eu si bebelul .multumim frumos

  103. DENIS CRISTIAN said

    in concluzie este cineva din bucuresti ?? daca da lasati nr de tel

  104. DENIS CRISTIAN said

    am intrebat daca este cineva din bucuresti deoarece nici noi nu avem o situatie materiala foarte buna si nu am cum sa le trimit prin posta momentan daca aveti cum sa facem intr un fel sa le luati ar fi perfect

  105. paun ancuta said

    noi suntem dintr-un sat din bacau

  106. alexia said

    buna ziua suntem din bucuresti stam cu chirie daca mai este valabil am avea mare nevoie de ele 0769475231

  107. dana said

    am hainute de fetita (1 an jumate)+jucarii +haine de iarna pentru femeie marimea XL BLUZA 46 PANTALONI.

  108. chiuaru loredana said

    dana te rog vecina mea chiuaru loredana are mare nevoie de haine si jucari pentru cei doi copii te rog fa o bucurir

  109. maria said

    Buna ziua am eu nevoie de lucrusoare sunatima la nr de tel :0757202540

  110. dana said

    eu nu sunt in Romania.scrieti-mi pe adresa ilies_nico@yahoo.com ca sa vedem cum vi le pot trimite .multumesc

  111. chiuaru loredana said

    ti-am trimis un email dana

  112. dana said

    domnule denis nu sunt din bucuresti,dar daca este nevoie platesc transportul.sunt dispusa.astept mesaj de la dumneavoastra

  113. dana said

    da.am vazut.la noi astazi ii Pastele si nu pot sa fac nimic.dar sapt viitoare o sa le trimit.

  114. chiuaru loredana said

    iti multumesc din suflet

  115. dana said

    maria scrie-mi pe adresa de ce anume ai nevoie si o sa incerc sa-ti fac rost si tie.

  116. Cami said

    pentru fetita mea de 2 ani are cineva ceva?v-as ramane recunoscatoare pt aceasta bucurie

  117. istrate irina said

    pentru o viitoare sau proaspata mamica de fetita din TIMISOARA am hainute,repet din TIMISOARA.astept raspuns cu nr.de telefon,va sun eu.

  118. maria said

    Buna eu am nevoie de hainute si de un patut tip tarc sau un carucior si ce mai poti adresa mea e:Str.Clopotului nr.30 loc.Arad jud.Arad cod.310264 oficiul postal nr.6 numele: Morar Maria-Ileana.

  119. maria said

    Buna numele meu e: Morar Maria-Ileana str.Clopotului nr.30 loc.Arad jud.Arad oficiul postal nr.6 cod: 310264

  120. maria said

    Buna eu sunt din Arad am nevoie de lucrusoare las nr meu de tel: 0757202540

  121. Diana said

    Buna ziua,sunt Diana,locuiesc in Constanta si pot ajuta cu hainute pentru o fetita,sunt haine cu marimi intre 0-18 luni,cine are nevoie imi poate lasa pe id-ul de mess un numar de telefon pentru contact.id bumbutza@yahoo.com

  122. Cami said

    Buna seara Diana,as avea nevoie de hainute pt o viitoare mamica de la tara,fara posibilitati.iti multumesc din suflet A intrat in 9 luni si asteapta in orice clipa sa nasca.din pacate nu are nimic de imbracat

  123. emma said

    diana buna sunt mamica a doua gazute,una de aproape patru ani si alta de aproape 4 lunite,stam super prost cu banii deoarece incercam sa refacem apartamentul in care locuuiam care din jenefericire este ptr a 2 a oara distrus de un nemernic de vecin care profita ca nu avem situatia ca sa ne judecam cu el sa il punem sa plateasca,e foarte greu sa ne descurcam avand in vedere ca mica mea de 4 luni nici nu suge la piept si trebuie sa cumparam lapte prafsi ce mamica nu stie cat ii de greu cu bebei si in situatia de acum ,incercam totusi sa fim tari si sa ne descurcam desi e greu cu un singur sal si ala de nici 8 mil macar.facem sacrificii enorme ptr ca din nefericire gazele is 2 si cea mare are si probleme cu ochii si trebuie regulat mers la medic si spre exemplu avem ceva timp de cand incercam sa facem economii sa ii schimbam ochelarii,e enorm de greu dar nu ne plangem,viata iti ofera si momente dinastea,momentan locuim la sora mea si ea imi facus cont aici si mi.a zi s ca pot primi ceva aju8tor,,am vazut anuntul tau cu hainutele si am indraznit sa apelez la bunatatea ta,deci daca poti si doresti sa ne ajuti,ti.as fi foarte recunoascatoare,acum ceva luni am mai primit un ajutor de la o fata de aii si nu am cuvinte sa ii multumesc ptr sprijin datorita ei am avut cu ce scoate bebelusha din spital,am donat la randul meu din hainute,dar din dar se face raiul asa ca am speranta ca si acum sa nu deranjez cu indrazneala mea si cine stie poate poti sa ne ajuti….oricare ar fi raspunsul noi iti dorimsanatate multa tie si tuturor celor cu suflet mare si celor aflati in grele incercari si dumnezeu vegheaza peste noi toti,nu va pierdeti speranta,de multe ori raul ne e dat ca sa ne intareasca….la multi ani azi de flo9riiiiiiiii :***

  124. istrateirinacristina said

    din ce oras esti emma?

  125. emma said

    noi locuim in bumbesti jiu gorj insa tot in gorj,cruset se numeste satul

  126. emma said

    vroiam sa zic ,ca acum locuim la sora mea in cruset

  127. Diana said

    Buna,Emma,in primul rand sa iti traiasca fetitele si sa va aduca numai bucurii.In al doilea rand,vreau sa imi exprim regretul pentru situatia dificila in care sunteti…de asemenea,imi pare nespus de rau ca nu te mai pot ajuta,am fost contactata de o alta mamica care are nevoie de ajutor si am dat deja hainutele…
    Si noi avem o fetita de 1 an si 7 luni,iar eu sunt insarcinata in luna a 8-a cu gemeni-baietei-…si noi,la fel ca si voi,ne-am gandit sa facem un bine,chiar daca situatia financiara este deficitara.Nu imi plang de mila,sper si ma rog ca Dumnezeu sa ne dea sanatate si putere la toate sa putem trece peste toate obstacolele vietii…

  128. emma said

    ce fruumos,sa.ti traiasca,si o sarcina usoara si o nastere si o recuperare la fel de usoara…..nu.i nici o suparare ca nu le mai ai,am intrebat,daca asa a fost sa fie,asta e ,sanatate sa avem caci restul is lucruri reparabile,poopici si sanatate multa

  129. Diana said

    Multumesc frumos de urari,multa sanatate va doresc si eu…si capul sus,Dumnezeu ne ajuta si nu ne da mai mult decat putem duce!Pupici!

  130. maria said

    Buna seara si scuze pentru mesaj eu sunt din Arad va las nr meu de tel: 0757202540

  131. maria said

    Buna seara eu am nevoie de un patut tip tarc si de orice alte lucrusoare.

  132. Dana said

    Buna ziua!
    Vreau sa donez unor persoane care chiar au nevoie si care le vor folosi haine si incaltaminte (de copii 0-10 ani si adulti – diferite marimi). Eu sunt din Cluj si sunt dispusa sa le duc persoanelor care au nevoie, cu conditia sa fie din judetul Cluj sau judetele invecinate, dar nu la distanta foarte mare. Cine doreste ma poate contracta pe mail (raffdana@yahoo.com) sau mesaj aici.

  133. Diana said

    Emma,lasa-mi te rog o adresa de mail si un numar de telefon unde poti fi contactata.

  134. Diana said

    Nu vreau sa comentez aiurea si nici sa pun in lumina proasta pe cineva,dar am vrut sa fac un bine cuiva si mi-am luat-o peste ochi de nu m-am vazut.Am trimis un pachet cu haine unei mamici care avea nevoie pentru o cunostinta de-a ei,iar aceasta nici nu a binevoit sa ridice pachetul,fapt pentru care s-a intors inapoi iar eu a trebuit sa platesc transportul dus- intors al pachetului.Atentie mare,dragi mamici,la Horeanu Daniela din Hunedoara si alte „mamici nevoiase”,carora le trimitem mura-n gura si acestea nici nu binevoiesc a multumi macar pentru gest…e pacat ca exista si astfel de persoane,care nu ne lasa macar sa ajutam pe cineva care intr-adevar are nevoie de aceste hainute.

  135. VASILE said

    buna ziua ma numesc vasile si as avea foarte mare nevoie de oameni cu suflet mare orice donatie e binevenita o masa un scaun un pat orice mentionez ca sunt cu handicap locomotor am orice act la dispozitie pentru a dovedi si as avea nevoie de niste bani sa imi iau o pereche de proteze pentru oamenii cu suflet mare am un nr de cont RO48CECEVS0208RON0550334 V-AS FI FOARTE RECUNOSCATOR !!!!!!

  136. VASILE said

    buna ziua ma numesc vasile si as avea foarte mare nevoie de oameni cu suflet mare orice donatie e binevenita o masa un scaun un pat orice mentionez ca sunt cu handicap locomotor am orice act la dispozitie pentru a dovedi si as avea nevoie de niste bani sa imi iau o pereche de proteze pentru oamenii cu suflet mare am un nr de cont RO48CECEVS0208RON0550334 V-AS FI FOARTE RECUNOSCATOR !!!!!!

    Telefon: 0766877571

  137. emma said

    pacat ca se intampla asemenea lucruri,intr.adevar sunt mamici care au nevoie de ajutor si nu numai,oameni in general,si altii se joaca cu increderea celor care vor sa ajute….pacat,dar stii cum e nu e bine niciodata sa joci rolul omului nevoias ,ptr ca s/ar putea sa sfarsesti asa…la asta ar trebui sa se gandeasca cei care apeleaza aiurea la ajutorul pers cu suflet mare …

  138. Diana said

    Asta sper sa imi fie invatare de minte pentru mine si un exemplu pentru ceilalti…

  139. simina said

    pacat ca in timp ce unii chiar au nevoie de ajutor,altii isi bat joc!sa le fie rusine!

  140. ioana said

    da aveti dreptate sunt multi oameni nevoiasi ,dar si multi care isi bat joc ,,,,am si eu o fetita de 5 anisori si un baiat de 7 anisori ,,am si primit hainute si am fost multumita si la randu meu am dat tot ce a fost bun si nu mai aveam nevoie!bafta tuturor,,,

  141. vasile said

    hristos a inviat viata ne-a incercat prin multe greutati suntem 2 fratii cu amputatii la ambele piceoare de la varsta de 10 anii am stat numai prin spitale pana cand ni sa taiat ambele piceoare.de atunci noi mergem numai in genunchi,nu avem nici lumina. cine ne poate ajuta si pe noi cu haine alimente cel mai mic ajutor e bine venit,1 leu ca sa imi tragem lumina dumnezeu sa va ajute si prin voi sa ne ajutati si pe noi.numarul de cont care vrea sa ne ajute cu un banut este(RO48CECEVS0208RON0550334 )sau la nr de telefon 0766877571 sau pe googal lupu vasile vedeti poza multumim aceptam si sfaturi.

  142. dana said

    am dat hainute de baietel pana in 4 luni.bluzite pantalonasi caciulite.

  143. Oncescu said

    Buna ziua am un baietel la un an jumate si va rog sa ma ajutati cu hainute incaltaminte şcutece biberoane pentru el si jucaríi… Casa noastra a luat foc toamna trecuta am reusit sa reparam cat de cat.. Avem nevoie de orice se poate nu conteaza ca sunt vechi sau folosite… Mobila,electrocasnice,haine incaltaminte,lucruri pentru casa… Mie ruşine sa cer numai dumnezeu stie ce este in sufletul meu… Sa va ajute dumnezeu precum ma veti ajuta pe mine…

  144. dana said

    lasati o adresa ca am ceva lenjerie daca va trebuie,cearceaf,plicuri

  145. Oncescu said

    Jud.Ialomita
    boranesti ,str.lunga nr.12
    numele Oncescu gina daniela
    tel.0761085160
    va multumesc din tot şufletul meu
    bodaproste…

  146. mone said

    buna dimineata am 3 baietei cineva cu suflet bun si cald ma poate ajuta cu jucarii tricicleta hainute orice pt copii e bine venit mentionez ca as mai avea nevoie de un sifonier si pat ale mele au cedat din pat aproape cadem si sifonierul il tine sprijinit peretele ca daca punem mana pe el cade pe noi 😦 recent va ceda si calculatorul pentru ca este foarte vechi hururie cind il deschid mi se blocheaza dau restart de multe ori ca sa pot scrie un anunt piesele din calculator sunt foarte uzate etc cine doreste sa faca o donatie rog sa ma contacteze cu mare drag ne folosim de ele

  147. Irina said

    Am 3-4 saci cu haine (blugi, bluze, tricouri, pulovere, etc, pentru toate anotimpurile) potrivite unor fete de 15-20 de ani, masurile M-L, in stare buna, purtate, dar putin uzate. Le pot trimite oriunde in tara, suport costul coletului prin Posta Romana dar doresc seriozitate si m-as bucura sa le foloseasca cineva care are nevoie. Ma puteti contacta la adresa de e-mail irina.mataoanu@gmail.com

  148. Diana said

    Buna seara doamna Irina! Va rog din suflet sa ma contactati la numarul de telefon; 0786189599. Va multumesc din suflet si va doresc o noapte linistita si binecuvantata alaturi de cei dragi!

  149. Irina said

    Anuntul nu mai este valabil, lucrurile vor ajunge la doamna Doina. Mulțumesc

  150. Irina said

    Raspunsul este valabil pentru mesajul de msi sus, lasat de utilizatorul Diana.

  151. nadia said

    buna ziua cine ne poate ajuta si pe noi cu hainute pentru copii de 4 ani 9 si 13 ani pentru barbat de 28ani near fi de mare ajutor locuim la tara si nu avem posibilitate, ne dorim lenjeri electrocasnice orce este bine venit va multumim din suflet nr 0762988042

  152. Diana said

    Buna ziua domnisoara Irina! In legatura cu ce am vorbit la telefon, nu am primit nimic, nu stiu ce se intampla, daca ati trimis coletul, va rog sa verificati la posta ca ceva s-a intamplat ca nu a ajuns. Multumesc mult si va doresc o zi binecuvantata alatiri de toti cei dragi!

  153. Diana said

    Domnisoara Irina va multumesc din suflet pentru tot ce ati trimis! Ati facut o bucurie imensa pentru noi, nici nu gasesc cuvintele cum sa va multumesc. Va doresc o viata binecuvantata si D-zeu sa va dea multa sanatate, fericire si tot ce va doriti alaturi de toti cei dragi! Va multumesc din suflet! Sunteti un inger pentru noi. Cu mii de multumiri si respect: Doina

  154. mone said

    Buna seara datorita situatiei grele cu care ma confrunt atat eu si cei 3 copii ai mei in varsta de 12 anicjumate,respectiv 8 ani si 2 ani jumate , mentionez toti 3 copii ai mei sunt baietii, pe care ai cresc singura traind pe luna din 126 ron bani care nu ne ajung nici macar sa ofer strictul necesar lor, tatal copiilor nea parasit in urma unui accident, lasand in urma greutati,necazuri,dureri :((((( m-am hotarat sa va scriu acest mesaj in speranta de a ne ajuta catusi de putin cu mancare,ceai,haine,incaltaminte,jucarii,lapte pampersi, rechizite, dero,sapun,sampon, unitate calculator mentionez ca a mea sa ars si nu am posibilitati pentru a achizitiona alta, fiind copilasi in vacanta si fiind impreuna cu ei la sora mea in vizita pentru cateva zile am intrat sa postez anuntul meu :(,va spun cu inima pe suflet ca am ajuns in stagiul in care nu am nici ce pune pe masa copiilor si nici din ce face mancare:(((( etc oamenii buni cu suflet bun si curat va rog frumos ajutati-ne cu ce puteti dvs va multumesc din inima tuturor persoanelor care ne citeste mesajul si vrea sa ne ajute si pe noi va doresc multa sanatate si tot ce va doriti :((( sarutmana tuturor si va multumim din suflet pentru ca ne cititi mesajul pentru mai multe detalii ma gasiti la nr de telefon 0762 15 27 79
    O zi mirifica va doresc tuturor

  155. croco said

    buna seara incerc cu disperare sa dau de domnisoara Irina ca sa pot sa ii multumesc pentru inima mare care a avut-o si din putinul ei a facut ca pentru noi sa fie foarte mult copii iti multumesc si sa va dea dumnezeu multa sanatate si bucurii in suflet va multumim din suflet !!!

  156. maria said

    buna ziua asi dori si eu daca are cineva un atv ptr un baietel de 6 anisori ca isi doreste foarte mult cand vede la diferiti copii si din cauza lipsei financiare nu imi pot permite sa i cumpar sunt fara servici eu lucreaza doar sotul va multumim va las o adrsa de msg mihniutzu_meu multumim din suflet

  157. Irina said

    Pentru croco si Diana,
    Ma bucur din suflet ca au ajuns coletele la dumneavoastra. Atat am putut sa trimit deocamdata, dar mai urmeaza, sa stiti! Mai strang lucruri, mai caut pe la cunoscuti cine are de dat si va mai trimit colete. Sa fiti sanatosi si sa le poarte copiii cu placere. Ne mai auzim!

  158. Diana said

    Multumim din suflet scumpa Irina!… Copii sunt atat de multumiti incat au plans de bucurie si nu le venea a crede ca au hainute asa frumoase, si va anunt ca ati facut enorma bucurie, nu doar cu noi, si cu alte familii, ca ce nu au venit la copii, au dat si la alte familii nevoiase de aici. Ne rugam in fiecare clipa ca Dumnezeu sa va daruiasca multa sanatate, fericire si binecuvantari in toate la toata familia si la toti cei dragi!. Va multumim din suflet. Sunteti ingerul nostru pazitor, si ati facut o bucurie chiar cand nu mai aveam nici o speranta. Nu stiu ce cuvante sa scriu, dar bucuria a fost imensa. Dumnezeu sa va ajute in toate! Aveti un suflet de inger si veti ramane toata viata in rugaciunile noastre. Cu mii de multumiri si tot respectul! Doina.

  159. Irina said

    Pentru Diana (doamna Doina),
    Va multumesc pentru cuvintele frumoase! Stiti ce am vorbit la telefon atunci, sa nu va pierdeti speranta. Ma bucur ca sunteti oameni cu suflet bun si curat, pentru ca ati ajutat si dumneavoastra mai departe pe altii.
    O sa imi tin si restul de promisiune cu ce v-am zis ca mai trimit, dar mai spre toamna. Mai tinem legatura la telefon, atunci inainte sa va trimit si restul de lucruri plus carti si ce am mai zis pentru copii la scoala.
    Multa sanatate!

  160. croco said

    VA MULTUMIM DI NUFLET DOAMNA IRINA PENTRU SUFLETUL MARE CERE IL AVETI NE PARE RAU CA NU AM MAI PUTUT TINE LEGATURA DIN CAUZA CA NU AM MAI AVUT INTERNET COPII SUNT FOARTE BUCUROSI PENTRU LUCRURILE PE CARE NI LE-ATI TRIMIS VA MULTUMIM DI SUFLET ANDREEA IONELA SI STEFAN !!

  161. valentina said

    buna ziua , sunt o viitoare mamica din bucuresti,insarcinata in luna 7. As dori sa stiu daca m-ar putea ajuta cineva cu niste hainute de vara pentru gravide. Imi cer scuze da

  162. valentina said

    poate cineva cu suflet ma poate ajuta sa trec mai usor peste aceasta vara calduroasa. Va multumesc anticipat.

  163. Edith Stellwag said

    As dori sa donez si eu cateva lucrusoare,in speranta ca pot face o bucurie la niste copilasi sau doar pur si simplu sa ajut pe cineva cine are nevoie de ele.Eu sunt din Bihor,daca va fi cineva din acest judet le voi preda personal,daca nu…..atunci voi avea nevoie de ajutor pentru trimiterea lor.In primul rand as dori sa donez o bicicleta pentru copii,undeva cu varsta intre 6-8 ani…zic eu,nu este noua,dar in stare de functionare,Doamna Irina,am inteles ca d-voastra ne puteti ajuta sa donam lucrusoarele cui intr-adevar au nevoie de ele.Eu mi-as dori,daca se poate,sa primeasca bicicleta un copilas care de exemplu are mult de mers pe jos la scoala,sau pur si simplu isi doreste o bicicleta dar parintii nu isi pot permite sa-i cumpere.Apoi mai am ceva hainute de fetite si baieti,cu varsta undeva intre 5-7 ani…cred…,tricouri,blugi,gecute, fustite,o pereche de papucei albi de oras marimea 32.Nici hainutele nu sunt noi,dar sunt in stare buna.Apoi mai am o pereche de role,albe,pentru fetite,marimea intre 33-36,asta nu este folosita de loc,arata foarte bine si inca 3 geci de barbati,de toamna-iarna,marimea L,culoarea negru,albastru si bej.S-ar putea sa mai gasesc ceva jucarioare,dar astea mai trebuie sa le caut inca….Toate aceste lucruri le pot da undeva in perioada 7-10 august.Cine doreste,imi poate scrie la urmatoarea adresa de email edith.nicolae43@gmail.com

  164. alina said

    buna seara…ma numesc alina,sunt educatoare intr-o gradinita unde jucariile lipsesc in totalitate…daca se poate si doreste cineva cu suflet mare sa doneze jucarii pentru copiii minunati din gradinita o pot face cu mare placere lasandu-mi un mail…tanasie.alina_ionut@yahoo.com.

  165. Olga said

    Buna ziua,
    Donez haine pentru femei de marimea S-M si haine pentru barbati de marimea apr 42-43. Cine doreste va rog sa ma contactati la adresa olga_zabica06@yahoo.com. Mentionez ca sunt din Bucuresti.

  166. ema said

    ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste hainute si incaltari de bebe fetita de aproape 8 luni (are acum si un anisor va avea in iarna)si o alta fetita de 5 anisori(la piciorus poarta 27)?

  167. Mihaela said

    Daca este cineva care ne poate ajuta si pe noi cu rechizite pentru clasa a-II-a ,a-V-a ,a-VII-a si a-X-a,imbracaminte baietei de 3ani ,5 ani, 11 ani si 13ani,imbracaminte fete de 8 ani si 16ani, va rugam lasati un mesaj pe mary.ana544@yahoo.com Multumim

  168. Cami said

    Buna ziua!sunt mamica unei fetite de 2 ani si 3 luni!de curand am aflat ca vom mai avea un bebelus care se va naste in anul 2014.daca este cineva cu suflet mare sa ne ajuta cu hainute pt fetita cat si cu cateva folositoare pt un bebe.orice este binevenit:carut,patut hainute…nu era in plan sa mai avem un bebe si am donat tot ce am avut de la micuta.dar acum ca Dumnezeu ne-a daruit acest dar nu putem renunta la el!!va multumim.imi puteti tr raspuns la dianailie20@yahoo.com.Multa sanatate!

  169. Buna ziua, daca are cineva un televizor ar face o mare bucurie ,la o familie ,cu copii si venit foarte mic.Va multumesc

  170. florentina said

    As dori va rog din suflet daca se poate hainutele de fetita am mare nevoie fetita mea are aproape 1 an si nu ne descurcam financiar iar eu o cresc singura ar fi un mare ajutor pt noi. Va multumesc din suflet

  171. oana laura said

    Buna ziua,as dori daca ne poate ajuta cineva cu hainute pt baietel de aproape 2 ani,o fetita de 3 ani si cateva pt un bebe care se va naste in noiembrie,situatia financiara nu ne permite sa cumparam.Acceptam orice donatie,jucarii,incaltaminte chiar si hainute pt mami si tati. nr pt incaltaminte (20-21; 25-26; 37;41-42).multumim

  172. Ana said

    Buna tuturor. Imi cer scuze ca poate situatia mea le poate parea unora simpla dar eu deja sunt disperata si sunt nevoita sa va cer ajutorul. Am un baietel care face 2 ani in octombrie. De 2 luni nu mai stim nimic de tatal lui, care a plecat fara nici o explicatie. Avem rata la banca, de platit intretinere lumina etc iar toti banii de care dispun sunt 800 lei pe luna alocatia si indemnizatia. Este adevarat ca incep serviciul in octombrie dar pana la primul salariu care va fi de 900 lei o sa mai treaca inca o luna. A venit frigul si bebe meu nu are decat haine de vara. La inceputul verii am donat toate hainutele care ii ramasesera mici pentru ca nu mi-a trecut nici o secunda prin cap ce o sa urmeze. In concluzie, daca are cineva ceva hainute pentru anotimpul asta sau pt iarna, indiferent daca sunt de fata sau baiat pentru acum chiar nu mai conteaza , va rog sa ma contactati urgent. Deja imi este frica sa nu se imbolnaveasca cand il vad ca se invineteste de frig. Precizez totusi ca este ceva mai dezvoltat adica are 14 kg si ii vin hainute de marimea pt 30-36luni . Nu cer bani sa nu intelegeti gresit este doar disperarea mea de mama cand vad ce se intampla cu copilul meu. De asemeni daca mai are cineva ceva pampersi pt marimea asta ramasi prin casa sau ceva fructe mancare care ii prisosesc sunt foarte bine primite. Acum cheltuiesc in jur de 100 lei pe saptamana doar pentru pampersi ( foloseste 5-6 pe zi , inca nu am reusit sa trecem la olita ) si laptele praf pe care trebuie sa l mai folosim cel putin inca cateva luni la recomandarea expresa a medicului pentru ca avut niste complicatii dupa nastere. Va multumesc din suflet tuturor care puteti sa ne ajutati cu orice. Sunt din Bucuresti .

  173. Irina said

    Mai am de dat haine de fete 16-24 de ani, marimea 38-40/ M-L. Sunt in stare buna, curate dar purtate. Doamna Doina (user Diana) si Croco mai lasati-mi o data adresele sa va mai pun colet daca mau doriti pentru copii. Din păcate nu le mai am scrise.
    Si alte persoane doritoare pot sa scrie aici sa imi lase adresa. Le pun la posta, suport costul de expediere dar rog mare seriozitate, sa mergeti sa le ridicati cand primiti avizul si sa le folositi. Scrieti doar daca aveti cu adevarat nevoie de lucruri.
    Mulțumesc

  174. cami said

    Doamna Irina daca puteti imi trimiteti si mie cateva hainute?am 24 de ani ,o fetita de 2 anisori si un bebe in burtica.situatia nu este prea roz din pacate.port marimea m-l la hainute,va multumesc din suflet!adresa la care imi puteti tr raspuns dianailie20@yahoo.com,este adresa unei vecini,eu nu am internet

  175. Diana said

    Buna dimineata domnisoara Irina! Eu sunt vecina lui D-na Doina, ea nu are PC si nici internet, iar eu sunt plecata din judet, va rog sa o contactati la numarul de telefon 0786189599, are mare nevoie de orice; acum au ramas si fara curent si gaz, au mari restante, are si unul din copii foarte bolnav, va multumesc in numele lor si Dumnezeu sa va dea sanatate si fericire in viata!

  176. buna ziua numele meu este dobrescu adrian sunt voluntar la fundatia parada, noi lucram cu copii strazi.
    copii cu care lucram au vasta cuprinsa intre ( 0 si 18 ani).
    si am avea nevoie urgent de lapte praf si pampers pentru copii.
    pentru mai multe detali ma puteti contacta la tel. 0765967020
    va multumesc frumos

  177. buna ziua numele meu este dobrescu adrian sunt voluntar la fundatia parada, noi lucram cu copii strazi.
    copii cu care lucram au vasta cuprinsa intre ( 0 si 18 ani).
    si am avea nevoie urgent de lapte praf si pampers pentru copii.
    pentru mai multe detali ma puteti contacta la tel. 0765967020
    va multumesc frumos

  178. Ti-au ramas mici hainele de anul trecut? Sigur exista cineva care se va bucura de ele! Doneaza haine, jucarii, alimente, carti, obiecte de mobilier si orice altceva ce tie iti prisoseste, iar pentru altii poate insemna mult.
    Orice donatie CONTEAZA! Va rog sa va alaturati grupului:
    http://www.facebook.com/groups/donatiisud

  179. 00000011 said

    buna ziua doamna Irina daca mai aveti hainute le vom primi cu drag adresa este sat pogonesti comuna pogonesti judetul vaslui cod 6413 zaharia lacramioara nr 0762988042 va multumim din suflet .

  180. croco lacramioara said

    buna ziua doamna irinadaca mai aveti hainute le vom primi cu drag adresa este sat pogonesti comuna pogonesti judetul vaslui cod 6413 zaharia lacramioara va multumim din suflet.nr 0762988042

  181. amiga12 said

    BUNA ZIUA, VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI CU O MASINA DE SPALAT AUTOMATA. SPAL LA MANA SI FAC RANI,ESTE GREU FARA O MASINA. AM 2 COPII SI SUNT VADUVA. DE CAND MI-AM PIERDUT PARINTII M-AM IMBOLNAVIT DE INIMA,AJUTATI-MA CU O MASINA DE SPALAT AUTOMATA. ASTEPT AJUTORUL DUMNEAVOASTRA ,URGENT. MA PUTETI CONTACTA LA NR DE TEL. 0733211855 SAU ID DE MESS cami197012

  182. amiga12 said

    SUNT VADUVA CU 2 COPI. UNUL MIC DE 8 ANI,SI CEL MARE DE 12 ANI CARE ARE CATARACTA LA OCHI SI FICATUL BOLNAV. TOT TRATAMENTUL CU MEDICAMENTE SI INCLUSIV OPERATIA COSTA IN TOTAL 700LEI. EU MI-AM PIERDUT PARINTII SI M-AM IMBOLNAVIT DE INIMA SI NU AM MAI PUTUT MUNCI. AMNEVOIE URGENT DE BANI PT SANATATEA FIULUI MEU. VA ROG DIN INIMA AJUTATI-MA CU ORICE SUMA VRETI CA E BINEVENITA. PUTETI DONA LA NR DE CONT: RO84BTRLRONCRT0228884001. NUME TITULAR ZANFIR CAMELIA. ASTEPT URGENT AJUTORUL DUMNEAVOASTRA, CU ORICE SUMA VA LASA INIMA SA DARUITI.

  183. ramonica said

    BUNA ZIUA, VA ROG MULT DIN INIMA DAVA VRETI SA MA AJUTATI CU UN LAPTOP PT A PUTEA INVATA DE PE EL. MA AJUTA LA SCOALA SI IN VIATA. NU AM UNUL AL MEU FOLOSESC UN LAPTOP DE LA COLEGII DE SCOALA INSA NU AM EU PERSONAL UNUL SI IMI DORESC MULT CA DE SARBATORILE DE IARNA SA AM DEJA UNUL. VA ROG DIN SUFLET DARUITI-MI UN LAPTOP SA AM SI EU SA MA POT BUCURA DE EL. ASTEPT UN RASPUNS LA ID DE MESS rammydodo

  184. Rebeca said

    Buna ziua ! va rog sa ma iertati ca am indraznit sa va scriu , sa fac acest apel dar consider ca nu este o rusine in situatia in care suntem in general sa apelam la dragostea si bunatatea altora din jur , eu si sotul suntem pensionati de boala cu probleme grave de sanatate ( inima , hepatita b , circulatie ,reumatism,tiroida ,etc)pe care le PUTEM DOCUMENTA iar fata de 18 ani este asmatica – neurovegetativ , scolioza, cifoza . nu suntem cersetori sau puturosi dar situatia actuala ne-a adus in aceasta situatie ! va rugam daca se poate sa ne ajutati cu alimente hainute .incaltaminte! Cu recunostiinta si va rog sa ma iertati

  185. Rebeca said

    Buna ziua ! va rog sa ma iertati ca am indraznit sa va scriu , sa fac acest apel dar consider ca nu este o rusine in situatia in care suntem in general sa apelam la dragostea si bunatatea altora din jur , eu si sotul suntem pensionati de boala cu probleme grave de sanatate ( inima , hepatita b , circulatie ,reumatism,tiroida ,etc)pe care le PUTEM DOCUMENTA iar fata de 20 ani este asmatica – neurovegetativ , scolioza, cifoza . nu suntem cersetori sau puturosi dar situatia actuala ne-a adus in aceasta situatie ! va rugam daca se poate sa ne ajutati cu alimente hainute .incaltaminte! Cu recunostiinta si va rog sa ma iertati

  186. christine said

    buna ziua !va rag si eu daca se poate sa ma ajutati si pe mine sint singura cu 2baietide 15 si 17 ani daca puteti .primesc orce e bine venit .va multumesc

  187. Estera said

    Buna ziua. Sunt gravida in 4 luni jumate, si inca nu am nimic pentru copil, si nici pentru mine, ca creste burta si indata nu mai am haine care sa incapa pe mine. daca aveti ceva. Eu sunt din timisoara.

  188. Ruxandra said

    Buna ziua, am ceva haine pe care nu le mai port , dama mărimea S-M. Sunt haine de toamna iarna dar si de vara. Am si haine barbatesti. Sunt din București

  189. buna seara mai este valabil anuntul am avea mare nevoie de ele ,suntem o familie cu un copilas de 2 anisorii,stam cu chirie avem un singur venit

  190. Rebeca said

    Doamna Roxana va rog daca se poate sa ne ajutati si pe noi.avem mare nevoie

  191. Rebeca said

    Ruxandra,ma scuzati

  192. ionica said

    buna ziua sunt o mama a 3 copie si sunt din comuna cudalbi jud galati pe data de 11 septrembrie am fosta paliti de soarta si nu mai avem nimica si varog din sufleta cu ce poate fiecare sa ne ajute le primim cu mare drag dormim 5 persoane pe un pat sa lasat frigu nu avem soba va rog din sufleta de mama a 3 copie care nustiu unde sa mai apeleza sa ne ajute sa putem trece din iearna

  193. ionica said

    am uitata sa lasa un numar de tel 0755413539

  194. ytdfkuyg said

    UN APEL UMANITAR,catre or-ce suflet de om. SUNT MIHAI FERARU 56 ANI F F BOLNAV CU MAI MULTE BOLI F INCURABILE, PE PRIMUL LOC ESTE DIABETUL ZAHARAT CU COMPLICATII,infarct miocardic de 2 ori, accidente vasculare din trunchiul cerebral de 2 ori,,paralizie,, Da am pensie de invaliditate de 638 lei lunar,din care platesc 340 lei 2 rate la 2 banci in fiecare luna pana-n anul 2016 luna septembrie, sunt persoana cu handicap, intradevar nu platesc insulina, dar la siofor mai platesc ceva, ptr ca consum si siofor de 850 de 3 ori pe zi, plus fac 80 unitati insulina lantus ora 21 zilnic, sotia este f f bolnava cardio-vascular, ostroporoza si reumatologic, sotia nu are nici-un venit, avem si un copil de 9 ani, foarte greu traim IN ZIUA de azi , nu avem pamant nici animale si nici alte venituri, de aceea va roog daca vreti si daca puteti ajutati-ne chiar si un colet cu ceva alimente near prinde foarte bine, ori-ce ajutor sub ori-ce forma la noi va fi bine venit, ne
    vom ruga lui Dumnezeu ptr sanatatea si binele dvs, ducem lipsa de lemne ptr foc, mancare,medicamente chiar si un pat near fi de folos,,adresa mea este: mihai feraru oficiul postal nr 1 vaslui casuta postala 95 loc vaslui, cont deschis la banca: raiffaisen bank Romania nr ro93rzbr0000060001059026 in lei, ,cod swift: RZBRROBU. tot feraru mihai,sau prin westernunion tel 0040761887298, Dumnezeu sa va rasplateasca,,A-R .Sa faceti asa cum veti gandi dv.
    DOAMNE AJUTA….. stiu ca-l iubiti pe Dumnezeu, si no-sa ma lasati…cu siguranta puteti face un bine, numai daca se poate
    nu am rechizite ptr copil la scoala, cel mai greu este ca nu avem lemne ptr foc ,vom ingheta de frig ptr ca a venit frigul, va roog dragi crestini sa nu ne lasati sa murim de frig si de foame,,iertati-ne.
    tot la aceasta banca, am cont si in euro nr: ro72rzbr0000060004438690
    Cu multa dragoste crestineasca fam feraru.

  195. MARIANA said

    Buna ziua.ma numesc mariana si am 25 ani am un baietel de 6 ani foarte bonlav care imi ocupa tot timpu .nu am cum sa muncesc pt ca el trebuie supraveghiat si ingrijit nonstop.tare mias dori sa ma ajutati cu orice va spun asta din suflet,nu am la cine sa cer ajutor.va rog orice este bine venit si primit.va multumesc din suflet.0752260437

  196. Micu Andrada said

    Buna ziua, dragi viitoare sau proaspete mamici , daca aveti nevoie de hainute pt bebe de pana in 6 luni , va rog trimiteti un email la butterfly_maria2000@yahoo.com va doresc multa sanatate ! Cu drag Andrada!

  197. oana laura said

    Buna ziua….D-na Andrada doresc eu hainutele pt bebe,peste 2 saptamani voi fi mamica.multumesc,

  198. adrian said

    buna ziua am avea nevoie pentru o mamica ce traieste pe strada 0765967020

  199. Maria said

    cine ma poate ajuta cu ce poate de la pemparsi nr 6 pana la haine pentru copii de varsta 5 ,7 12 ani deoarece ne descurcam destul de greu copilul de 5 ani are handicap grav si necesita foarte multe de aceia va rog nu ocoliti rugamintea mea va multumesc nr tel 0765850802

  200. Lefter Alexandra said

    Buna ziua, Fetita mea implineste 12 ani pe 13 noembrie si isi doreste foarte mult un laptop dar nu imi pot permite sa-i cumpar … Salarul pe care il am nu ne ajunge decat pentru strictul necesar …Va rog din suflet cei care doresc sa ma ajute cu un laptop sau un calculator sa-i fac cadoul mult visat de ea. Mihaela chiar merita acest cadou pt ca invata bine . Va multumesc din tot suflet ! Tel- 0732605866

  201. Simona said

    Buna ziua! Urmeaza sa nasc in 2-3 saptamani si as avea nevoie de un patut pentru bebe, daca se poate.Suntem o familie numeroasa si nu ne permitem.Am avea nevoie si de pampersi, jucarioare,orice.Multumim!

  202. buna seara.sunt mamica a 3 copii de 4 luni,1 an si 4 luni si 3 ani si 7 luni.am ramas fara lapte praf la cei mici.am mare nevoie macar pentru bebe de 4 luni.el a fost prematur si chiar nu-i pot da altceva.mai am in cutie sa-i fac cam 4 mese,adica pana maine dimineata.bea aptamil1.daca cineva ma poate ajuta.primesc chiar si cutie defacuta,ramasa de la vreun copilas.nu mai am ce sa vand ca sa-i cumpar,am vandut toate bijuteriile pana acum.sau pot oferi ceva de prin casa contra laptelui.va rog nu ocoliti anuntul meu.sanatate tuturor copiilor

  203. maria said

    Buna seara sunt o mama cu patru copii doi baieti 3 si 11 ani si doua fetite 12 si 14 ani si avem mare nevoie de haine si incaltaminte cine doreste sa imi intinda o mana de ajutor va rog sa ma contactati la nr de tel 0761308018 va multumesc

  204. cristina said

    buna ziua sunt o ma cu 2 copii avem un singur venit stam cu chirie si avem mare nevoie de hainute daca ne poate ajuta cineva cu suflet bun si un caricior sunt din brasov daca e cineva cu suflet buna si ne poate ajuta va rog contactati la nr 0748650476 exclus peroanele care fac misto rog seriozitate

  205. vicki said

    Buna ziua, ofer unor copii mici, jucarii.
    Contactati-ma pe adresa de e-mail vicki_stanescu@yahoo.com

  206. Raluca said

    Buna seara! Va rog din suflet sa ajutati o mama bolnava cu 2 copii de 16 si 4 anisori si bunicul lor de 86 de ani. Sunt foarte saraci si au ramas fara curent electric acum in timp de iarna, casa se darama pe ei si nu au nici un ajutor decat o pensie a batranului si alocatia copiilor si nu le ajunge de medicamente pentru batran ca este operat de 2 ori de prostata… Va las adresa sa mergeti la fata locului sa vedeti cum se chinuie cei amarati si care merita cu adevarat sa le intindem o mana de ajutor. URECHE V. DUMITRA. Str: Paulet-175. Localitatea: Manastirea. Comuna: Dagata. Cod Postal: 707155. Judetul: Iasi. O.P: Dagata. De 2 zile stau in frig pe intuneric, in numele lor va multumesc si D-zeu sa va daruiasca multa binecuvantare pentru bunatatea sufletului dumneavoastra!

  207. Diana Chelaru said

    Buna ziua. Am foarte multe jucarii de plus si as vrea sa le dau copiilor/ familiilor ce nu isi permit sa cumpere jucarii noi pt. cei mici. Contactati-ma pe email-ul : chelaru.diana7@gmail.com

  208. Diana Chelaru said

    Contactati-ma pe email-ul : chelaru.diana7@gmail.com daca doriti sa va trimit /dau jucarii din plus pt cei mici. Eu sunt din Iasi

  209. Raluca said

    Va rog din suflet sa trimiteti la adresa: URECHE V. DUMITRA. Str: Paulet-175. Localitatea: Manastirea. Comuna: Dagata. Cod Postal: 707155. Judetul: Iasi. O.P: Dagata. Are o fetita de 4 anisori si un baiat de 16 ani, dar are si vecine cu copii mici tot saraci, eu am fost anul trecut acolo si stiu situatia acestei familii. Sunt foarte saraci, dar din putinul lor cand primeste ceva de mancare, jucarii sau hainute, ei le imparte si la altii. Eu momentat nu pot sa-i mai ajut cu nimic ca am si eu probleme de sanatate foarte mari si venitul meu este de 450 ron si am 4 copii dintre care unul din copii este foarte bolnav, nu imi mai permit momentan sa le trimit colete. Sincer si eu am fost ajutata de domnisoara Irina din Bucuresti tot de pe acest site cu hainute pentru copii mei, si am avut o bucurie imensa, de aceea si eu la randul meu o sa ajut ori de cate ori am posibilitatea, stiu ce este lipsurile, si ce bucurie imensa este in suflet cand cineva iti intinde o mana de ajutor… Cu siguranta o sa faceti o bucurie cu jucariile pentru acele suflete, am specificat si mai sus cazul lor, ma puteti contacta la telefon; 0786189599, eu nu am internet, de la vecina mea va scriu acest mesaj. Dumnezeu sa va binecuvanteze cu multa sanatate si tot ce va doriti! D-zeu sa binecuvanteze pe toti cei cu suflet mare de pe acest pamant!

  210. cristina said

    buna doamna diana chelaru eu mis dori dar nustiu cum sa va contactez pe email eu sunt din brasov cum as putea lua legatura cu dumneavoastra

  211. buna seara as dori daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu mancare,hainute,si jucarii ptr fetita mea de doi ani si daca se gaseste cineva sa ne ajute si pe noi cu tabla deoarece noua ne-a luat foc casa si nu mai avem nimic si nici posibilitate sa muncim deoarece sotul meu este bolnav de epilepsie si are si tije in picioare. va rog din suflet sa ma ajutati ,nu mai am la cine sa apelez. m-as bucura enorm daca as cunoaste si oameni cu suflet mare care sa ma ajute sa ii usurez viata fiicei mele care mereu intinde manuta dupa cate ceva cand ies afara si mi se rupe inima cand vad ca nu imi pot permite sa ii cumpar nimic. ma numesc Cristina si sunt din Braila nr meu este; 0743028873

  212. marin said

    buna ziua ma numesc marin si vas ruga.din.suflet.daca.ma puteti ajuta si pe mine cu 13 foi de tabla de 2.50 inaltime deoarece mialuat foc casa si nu mai am banuti sa mai cumpar si tabla dupa ce am facut podu casei sunt bolnav de epilepsie si am si 2 copi sotia ma lasat si nupai amresurse financiare sa imi cumpar nici medicamentele necesare boli daca ma puteti ajuta va rog sa ma contactati la adresa de meil madalyn_83@yahoo.com

  213. buna seara cine ma poate ajuta si pe mine cxu hainute de copii 5 ,10,13 ani va multumesc nr 0763435007 lacramioara.

  214. Raluca said

    Cu ultima speranta in suflet apelez la dumneavoastra.
    Acum in prag de sarbatori aceasta familie isi doreste doar lumina in casa, caldura si ceva de mancare. Au curentul taiat de 2 saptamani aproape, copii au racit si nu isi permit sa achite suma de 1950,36+taxa de redeschidere a curentului electric. daca doriti sa aduceti un strop de fericire si lumina in viata acestor suflete, va rugam sa donati cat de putin doriti si pic cu pic sper sa se adune. Nr cont: RO46RZBR0000060015687181 D-zeu sa binecuvanteze pe toti cei saraci, si pe toti cei cu suflet mare ce le intinde o mana de ajutor!

  215. petruta said

    buna ziua ma numesc petruta suntem o familie cu 4 copii va cerem ajutorul pentru ca nu mai stim un de sa ne mai ducem ni se inchid toate usile avem un bebe de 3 luni care face 4 nu avem lapte praf pemparsi si hainute nu mai spunem, ca nu avem nici un de sta aici riscam sa fim dati afara acum imn pragul sarbatorilo nu avem nici un venit inafara de alocatie avem o casa care nu este terminata ne trebui geamuri parchet mobila multe nu este nici acoperita am facuto acum 2 ani din cauza necazurilor nu avem cu ce so mai facem va rugam din suflet cei care ne pot ajuta cu materiale cu ori ce ne pot suna la nr de tel 0761148046 suntem din buzau dar aici un de suntem riscam sa fim dati afara cu bebelusu casa este in pitesti multumim mult va rog nu ne treceti cu vederea facem asta pentru copii nostri care au nevoie de un acoperis nu mai punem ca nu avem nimic de sarbatori

  216. Cristina said

    Buna! Am de donat jucarii pentru bebelusi de la cateva luni pana la aproape 2 ani. Ma puteti contacta pe mail la adresa cristina00003@yahoo.com

  217. buna,am.citi.mailul.tau.si.m-ar.interesa,fetita,mea.are.2.ani

  218. Mihaela said

    Buna! Donez haine dama marimea S, in Ploiesti! email: mickaela_88@yahoo.com

  219. Bianca said

    Donez haine dama marimea S, celor care au nevoie… de preferinta in Maramures!! Daca aveti nevoie,sau stiti pe cineva carora le-ar fi de folos (vecini,rude) va rog sa ma contactati la adresa de mail Bianca_O69@yahoo.com

  220. cristina said

    buna ziua ne poate ajuta cineva cu hinute am 2 copi si nu ne mai ajungem cu bani lucreaza numai sotu are un salariu mic si stam cu chirie antro camera de familisti ne este foarte greu daca e cineva cu suflet bun va rog din suflet daca puteti sa ne ajutati cu ce puteti mab puteti contacta la nr 0740650476 sunt din brasov

  221. Alina said

    Buna ziua va rog din toata inima daca ma puteti ajuta si pe mine am 3 copii si nici un venit de nicaieri nu au incaltaminte si inbrakaminte va rog din tot sufletul sunt foarte amarata si este si foarte greu sa te descurci singura eu nu am posibilitate sa le daruiesc nimic pt k nici nu avem ce pune pe masa va rog din suflet daka doriti sa ma ajutati ma gasiti la0755846217 va rog din tot sufletul sa va ajute bunul d-zeu

  222. Alina said

    Buna ziua vin si eu cu rugamintea la d-vs daka ma puteti ajuta si pe mine sunt o mama singura am 3 copii o fetita de 9ani si doi baietei unul de 5anisori si cel mic de 10luni si apelez la ajutorul dvs daka ma puteti ajuta si pe mine cu ce va lasa inima sunt foarte amarata nu am nici un venit nici makar alocatie sunt ca vai de capul meu nu am nici ce pune pe masa stau cu copii pe intunerec nu am nici corent electric copii mei umbla desculti prin zapada nu am nici makar sa le cumpar o pereche de papuci va rog din tot sufletul sa ma ajutati daka aveti bunavointa ma gasiti la nr te tel 0755846217 alina brasov va multumesc din tot sufletul va doresc sarbatori fericite chear daka pentru noi nu exista asa ceva

  223. Ionela said

    Buna ziua vin si eu cu rugamintea la voi daka ma puteti ajuta si pe mine cu ce va lasa inima am 2copi nu am posibilitatea sai intretin tatal lor e inchis iar eu stau cu copii pe drumuri va rog din toata inima sa ma ajutati cum puteti haine incaltaminte alimente cu ce puteti va rog din toata inima daka aveti bunavointa sa ma ajutati ma gasiti la 0755169734 va multumesc din suflet

  224. Florentina said

    Buna seara am si eu o rugaminte daka ma puteti ajuta si pe mine cu ce va lasa inima am un copil si sunt foarte amarata nu am unde sa locuiesc stau intro chirie si akuma nu am nici makar sa platesc unde stau pt k nu ma descurk dintro singura alocatie si nu avem nici ce pune pe masa nici d imbrakat suntem foarte saraci daka vreti si aveti placerea sa ma ajutati ma gasiti la nr de tel0754871390 va multumesc din suflet flori bv

  225. Herra27 said

    As dori sa ajut
    Nu promit marea cu sarea dar imi doresc sa ajut o familie foarte saraca (din PLOIESTI sau in apropiere) cu copii mici , bebelusi ce au nevoie de hainute, jucarii si alte lucrusoare . As dori sa tin legatura cu familia respectiva si sa ne cunoastem mai bine. Daca ai nevoie de ajutor , de cineva cu care sa vorbesti, de un prieten nu ezita sa ma contactezi pe adresa loredanaaa@yahoo.com

  226. Mone said

    Buna ziua si un nounou fericit sa aveti pt cei ce au cineva cu suflet bun ne poate ajuta si pe noi cu niste haine incaltaminte si alimente pt copii? Sunt o mama a 3 baietei cei cresc singura fara l un ajutor financiar traim doar din alocatii bani ce abia imi ajung sai tin la scoala pt nu o abandona daca cineva se ofera sa ne ajute cu cate ceva voi ramane recunoscatoare pt ajutor un an bun va doresc celor care aveti

  227. Coman Rozalia said

    Buna seara. La multi ani !
    As dori sa donez cateva hainute de fetita si jucarii pt copii cu varsta cuprinsa intre 1-6 ani, si haine dama mar s-m.Ma puteti indruma catre o familie sau centru care ar avea nevoie. Multumesc!

  228. Herra27 said

    Buna Coman Rozalia. Din ce localitate sunteti?

  229. Coman Rozalia said

    Navodari, jud Constanta

  230. ionica said

    bun sunt mamaa 3copie si va rog daca puteti sa ne ajutati

  231. Coman Rozalia said

    Eu pot ajuta cu cateva hainute de fetita si jucarii (1-6 ani) si haine dama mar s-m. Cine are nevoie ma poate contacta la email coman_rozalia@yahoo.com

  232. Herra27 said

    Coman Rozalia, in cazul in care cautati pe cineva din jud. Constanta si nu ati gasit aici, puteti intra si pe ´´imparte.ro ´´ unde sunt f multe familii ce au nevoie de ajutor.

  233. buna.seara,m-ar.interesa.si.pe.mine.jucariile.si.hainutele.ptr.fetita

  234. claudia said

    Buna seara ,sunt o mamica cu 2copii,fetita4ani ,baietel,1an,daca se poate sa-mi ofere cineva,un mic ajutor cu imbracaminte,jucarioare,si carticele,ne-ar fi de mare folos.Va multumesc.

  235. Cristina Cristea said

    Doamna Claudia, sunteti din Bucuresti?

  236. Cristina Cristea said

    Daca cineva afla de o donatie de materiale de constructii, sa lase un mesaj aici sau la psih.cristinacristea@yahoo.com.Multumesc!

  237. claudia said

    Da sunt din Bucuresti,sector5

  238. claudia said

    Buna seara va las nr de telefon,daca puteti sa ma ajutati e al surori mele Adriana.,0764730260.Va multumesc S-au va las mail.CLAUDIA_SUK_88@yahoo.com.

  239. patricia said

    Poate ajuta cineva cu hainute si incaltari ptr o fetita de 5 ani ma slabuta,si daca e cineva care are ceva haine si de dama cam de 70 kg,care nu le mai foloseste si vrea sa le ofere cuiva care are nevoie,cunosc o mamica cu 2 fetite care are nevoie..

  240. Herra27 said

    buna Patricia, in ce localitate locuiesti ?

  241. claudia said

    Doamna Cristina ne-a dezamagit asteptam un raspuns dar nu am primit nimic ,fetita astepta cu bucurie ,ceva ,care nu mai vine.Va multumesc.

  242. Cristina Cristea said

    Buna ziua, daca la mine va referiti, pungile cu hainute sunt in asteptare. Astazi mi-am internat mama, care e pasibila de cancer. Nu-mi cer
    iertare ca o pun pe mama inaintea tuturor!Va multumesc si eu.

  243. claudia said

    Buna,Cristina imi cer mi de scuze,ii doresc mami tale exact ce imi doresc si mie si la copii mei, scuza-ma .Sa dea Dumnezeu sa-i iasa analizele bune ,sa te bucuri alaturi de ea.Sanatate mmmmulta.

  244. mihaelasim said

    buna ziua.Daca mai are cineva hainute de bebelusi noi le-am primi cu drag deoarece in curand vom avea un bebelus.Multumesc.mihaelasim@gmail.com

  245. andreea_andrei2013 said

    buna ziua , daca din intamplare are cineva jucarii , hainute , incaltaminte sau orice nui mai este de folos va rog contactatima la adresa de yahoo . andreea_andrei2013 sau mail andreea_andrei2013@yahoo.com , cer pentru nepotii mei baieti amandoi cu varste de 3 si 5 ani va multumesc din suflet astept raspuns .

  246. patricia said

    Herra27 buna seara langa craiova,la 40 km

  247. oana said

    buna ziua. ma numesc liliana si am mare nevoie de niste hainute de bebe, urmeaza sa nasc si nu am nici hainute,nici patut si nici bani sa cumpar sotul ne-a parasit cand a aflat ca am ramas insarcinata. daca voi puteti sa ma ajutati as fi foarte fericita orice mic ajutor pentru mine este foarte important. date contact oana_mami@yahoo.com este adresa surorii mele care ma ajuta si incearca sa ma ajute. va multumesc din tot sufletul

  248. Cristina Cristea said

    Doamna Claudia, puteti maine
    sa ne intalnim pe la Unirea, sa va inmanez hainutele promise? Astept raspuns la crysthin_a@yahoo.com. Multumesc !

  249. buna ziua are cineva incaltaminte barbateasca pentru adulti sa faca o pomana la cativa batrani? multumesc frumos tel. 0764160223

  250. CLAUDIA STEFAN said

    Buna seara ,Cristina da se poate spune-mi la ce ora si unde,in orice caz dupa ora 14 .Spune-mi mama ta e bine,ii doresc sanatate.Astept raspuns.

  251. Cristina Cristea said

    Da, mama e bine, din fericire a fost doar o alarma falsa. Hai sa ne intalnim in fata magazinului Unirea, la 15.30-16.00. E ok ora?

  252. CLAUDIA STEFAN said

    Da ,la ora 16 voi fi in fata la MC DONALD . ITI las nr de telefon ,0764699596.O SEARA BUNA.

  253. CLAUDIA STEFAN said

    Cristina,iti multumesc ,pentru lucrusoare .Te rog sa nu fi nemultumita ,ai dat lucrusoarele cui avea nevoie de ele.Mersi frumos.

  254. Cristina Cristea said

    Scuza-ma, Claudia, am dat cumva de inteles ca as fi nemultumita ? Cred ca stii ca nu m-a obligat nimic sa o fac . Pe bune, chiar nu te inteleg . As vrea sa-ti dau un sfat, totusi. Ce ar fi sa gandesti , inainte sa vorbesti ?! Si, ca sa vezi cat de ,,nemultumita” sunt, te anunt ca mai am cate ceva pentru cei mici . O zi buna! PS. As dori sa vina tot mama ta , sa le ia .

  255. CLAUDIA STEFAN said

    Cristina, mama a spus ca a uitat buletinu sa-l ia nu inteleg de ce? M-am tot gindit ,poate am gandit prost ,scuza-ma ,dar in lumea asta sunt oamenii care nu pot sa-i inteleg.Scuza-ma .Iti doresc sa ai o zi buna.

  256. costescu petru ilie said

    Costescu Petru
    12-Feb-2014 20:08
    Bani trebuie adaunati pina la sfirsitul luni Martie cel tirziu Aprilie 10 , altfel Petru nu are sansa sa traiasca , Va rog ajuatatine
    editare – sterge
    Costescu Petru
    7-Feb-2014 11:23
    Astazi ma intrebat fiul meu ;Tati cind pleci la ingeri te asteapta cineva , crezi ca este o lume mai buna ,fara suferinta si dureri ?. Raspunsul meu a fost : Intotdeauna trebuie sa avem increere in oameni , prin ajutorul lor vom avea sorti de izbinda ,pentru ca daca ne pierdem speranta nu vom reusi , .Sper ca ne veti putea ajuta donind in contul lui BRD in Lei . RO50BRDE260SV34201772600 , VA MULTUMIM
    editare – sterge
    Costescu Petru
    1-Feb-2014 11:51
    Buna ziua eu ma numesc Petru am 14 ani bolnav de leucemie , am nevoie de 15000 de euro pentru a ma opera in Austria bani pe care eu si parinti mei nu ii avem , de aceea apelez la Dumneavoastra oameni cu inima care doriti sa imi oferiti sansa sa traiesc puteti dona in contul meu BRD in LEI in contul –RO50BRDE260SV34201772600 , pe numele Costescu Petru Ilie , Va multumesc pentru ca imi oferiti sansa sa traiesc , sa ma bucr de viata

  257. costescu petru ilie said

    Costescu Petru
    12-Feb-2014 20:08
    Bani trebuie adaunati pina la sfirsitul luni Martie cel tirziu Aprilie 10 , altfel Petru nu are sansa sa traiasca , Va rog ajuatatine

    Costescu Petru
    7-Feb-2014 11:23
    Astazi ma intrebat fiul meu ;Tati cind pleci la ingeri te asteapta cineva , crezi ca este o lume mai buna ,fara suferinta si dureri ?. Raspunsul meu a fost : Intotdeauna trebuie sa avem increere in oameni , prin ajutorul lor vom avea sorti de izbinda ,pentru ca daca ne pierdem speranta nu vom reusi , .Sper ca ne veti putea ajuta donind in contul lui BRD in Lei . RO50BRDE260SV34201772600 , VA MULTUMIM

    Costescu Petru
    1-Feb-2014 11:51
    Buna ziua eu ma numesc Petru am 14 ani bolnav de leucemie , am nevoie de 15000 de euro pentru a ma opera in Austria bani pe care eu si parinti mei nu ii avem , de aceea apelez la Dumneavoastra oameni cu inima care doriti sa imi oferiti sansa sa traiesc puteti dona in contul meu BRD in LEI in contul –RO50BRDE260SV34201772600 , pe numele Costescu Petru Ilie , Va multumesc pentru ca imi oferiti sansa sa traiesc , sa ma bucr de viata

  258. FLORENTINA said

    Buna seara , am nepotei si fratiori care stiu ca se bucura de orice lucru mic ,simplu s-au putin hainute,jucarii,dulciuri etc.Daca vrea cineva sa ne ajute ma poate suna la nr 0747356762.s-au imi lasati un msj si va sun eu..

  259. paraschiva said

    am 4 copii si imi este greu sa le cumpar tot ce le trebuie daca poate cineva sa ne ajute si pe noi cu ceva haine sau alimente as fi foarte fericita ,va pot lasa un numar la care ne puteti suna.0752761195

  260. Cristina Cristea said

    Claudia, mama ta poate veni maine sa-i mai dau ceva hainute?Tot acolo.astept raspuns.

  261. CLAUDIA STEFAN said

    Buna ziua Cristina, da poate veni ,spune-mi ora te rog.Iti multumesc mult si-ti doresc o seara buna.astept raspuns.

  262. Cristina Cristea said

    La ora 12, daca e ok.

  263. buna seara
    exista vreo mamica care vrea sa ajute o alta mamica cu lapte praf si pemparsi, sotul ei a murit acum un an cand sa nascut baiatul intrun accidet din masina si din nefericire mamica nu a avut san deloc si se chinuie de azi pe maine sa poata sa creasca baietelul, alteori ea nu mananca deloc sa poata sa haraneasca copilul. astept un raspuns urgent daca se poate. tel. 0764160223
    multumesc frumos

  264. Cristina Cristea said

    Claudia, as dori o confirmare a orei, te rog. Multumesc!

  265. CLAUDIA STEFAN said

    Buna Cristina ,la ora 16 se poate tot acolo la MCDONALD.Astept raspuns

  266. Cristina Cristea said

    Din pacate, astazi nu mai pot, de aia am spus, initial, ora 12.

  267. CLAUDIA STEFAN said

    Atunci maine la 12:30 poti?

  268. CLAUDIA STEFAN said

    Multumesc mult .O zi buna.

  269. CLAUDIA STEFAN said

    Astept raspunsul tau.

  270. Cristina Cristea said

    Mai, pana vineri , cel devreme, nu mai am cum. Am ore de terapie si alte intalniri.

  271. CLAUDIA STEFAN said

    Bine atunci spune tu cand poti si la ce ora.

  272. Simona said

    Am si eu o cunostinta care are grija de doua fetite de 1, respectiv 2 ani, si are hainute ce au ramas mici fetelor .Dansa le arunca, dar am oprit-o stiind ca sunt oameni care ar avea nevoie de hainute. Sunt din Bucuresti. Astept doritori.

  273. aalexandra said

    BUNA ZIUA DOAMNA SIMONA.EU AM 3 PITICI SI STIU CAT DE GREU E CU HAINELE.DIN FERICIRE AM CEVA HAINUTE PRIMITE,DAR DIN CE AM PRIMIT AM INCERCAT SA IMPART SI EU ALTORA.INSA CEREREA ESTE ATAT DE MARE INCAT AM FOST NEVOITA SA FAC SELECTIE.ASA CA MI-AM ALES DOUA MAMICI SINGURE CU CATE 4 COPII CARE NU AU SOT SAU RUDE. IMI PUTETI SCRIE PE MAIL DACA SUNTETI INTERESATA SA AJUTATI ACESTE FAMILII
    aalexandra25@yahoo.com
    va doresc o zi frumoasa

  274. monica said

    buna ziua sunt mama unui copil cu autism si avem mare nevoie de terapie si nu ne permitem sunt din arges am scris peste tot dar nimeni nu ne vede sau nu poate ajuta si mai ne trebuie si vitamina DHA daca doreste cineva sa ne ajute multumesc mult sunt din arges

  275. monica said

    telefonul meu 0756829534

  276. Cristina Cristea said

    Buna, sunt psiholog si terapeut/analist comportamental in tulburarile de spectru autist. Daca reusiti sa va mutati in Bucuresti, unde locuiesc eu , va ajut voluntar cu terapia copilului dvs. O zi buna!

  277. anamaria said

    buna ziua , doamna cristina cristea , as avea si eu nevoie de terapeut pentru fetita mea care are elemente de autism si nu avem o situatie financiara , daca neati putea ajuta macar de doua ori pe saptamana , vas fi recunascatoare multumesc frumos . tel 0761408021

  278. zaharia said

    buna seara cine poate ajuta 3 copilasi cu hainute doua fete 10 ,13 ani un baietel 5 anisori haine de dama xl multumim la multi ani la toate Damnele si Domnisoarele de 8 martie nr 0763435007 sau email lupunadia17@yahoo.com.

  279. Elena said

    Buna ziua. Numele meu este Elena (30ani) si locuiesc impreuna cu sotul(34 ani), fiica(3) si o fata ce provine dintr-o familie destramata, pe care incerc sa o iau in plasament, intr-o camera pe care ne-a dat voie sa o folosim bunicii mei materni, dupa ce pe 11.09.2013 , in urma inundatiilor din costache negri,galati am ramas fara casa, fara animale, fara haine…doar cu ce aveam pe noi in momentul in care am fugit din calea viiturii cu apa pana-n gat. Casa in care locuiam era data de pomana fara acte,asa ca nu am avut dreptul la ajutorul dat de guvern. Acum locuim in Grivita,la 4 km de costache negri. Singurul venit pe care il avem e alocatia de 42 de lei, iar bunicii au o pensie f mica, de CAP-eu, si nu ne mai pot ajuta. Orice ajutor e binevenit pentru ca nu avem nimic. Ce-l mai mult ne dorim sa ne putem construi o camera cu un hol,dar am avea nevoie in primul rand de alimente, un frigider, un aragaz, haine, orice. Oameni cu suflet mare care doresc sa ma ajute ma pot contacta la tel 0741936915. Multumesc

  280. Doneaza Haine said

    Cei care au haine pe care nu le mai poarta le pot dona spre a fi daruite familiilor sarace din Bucuresti,si din satele din imprejurimi.O echipa de voluntari le poate colecta din fata casei sau blocului dvs.0723762853

  281. andreeam said

    buna ziua!am o fetita de 2 luni si as avea si eu nevoie de un carucior,rice este bine venit va multumesc..p.s id de messenger andr33a_dragalasha

  282. margot said

    buna ziua as dori sa majutati cu hanite am 2 copii unu de 4 ani si o fetita de 3 ani va rog din tot sufletul

  283. Cristina Cristea said

    anamaria, spune-mi , fetita a fost diagnosticata, a mai facut terapie?Cati ani are?In ce zona locuiti?

  284. anamaria said

    doamna cristina multumesc frumos ca aveti buna placere sa ne ajutati , dar sa rezolvat cu tarapia , facem la un centru.multumesc frumos.

  285. Cristina Cristea said

    Buna, ma bucur din suflet ca ati rezolvat cu terapia. Sa fie cu folos si cu rezultate cat mai rapide. Sanatate multa!

  286. ionel said

    Dragi credinciosi a lui Dumnezeu,doresc sa ne gandim ca se apropie sfintele paste,invierea domnului isus. va rog sa ma iertati dar eu sunt foarte bolnav cu mai multe boli f f incurabile, cum ar fi: diabet foarte complicat cu insulina, accidente vasculare din trunchiul cerebral [paralizie partiala] infarct miocardic de 2 ori, poliartrita reumatoida, am ajuns sa mai pot merge cam 20-30 metri, apoi trebuie sa fac o pauza, numai Dumnezeu si Maica Domnului stie ce fel de viata chinuita duc eu zi de zi, in primul rand eu duc lipsa de alimente si medicamente, de aceea va rog in numele Domnului sa nu ma judecati, si daca puteti din putinul dvs va rog ajutati-ma si pe mine, ptr ca Dumnezeu va vedea si sunt sigur ca va rasplati pe fiecare ptr faptele bune pe care le face, eu sper ca nu vam deranjat cu acest apel al meu,eu nu pot efectua nici-un fel de activitate, va rog nu ma lasati sa chinui,chiar si un colet cu ceva alimente miar prinde foarte bine,adresa este: mihai feraru oficiul postal nr 1 casuta postala 95 localitatea vaslui-romania. macar ca vine pastele,,am cont deschis la banca: RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA ARE NR RO93rzbr0000060001059026 in lei COD SWIFT: RZBRROBU
    PE NUMELE MIHAI FERARU.SAU PRIN WESTERNUNION TEL 0040761887298. am sa ma rog mereu ptr sanatatea dvs
    Doamne Ajuta..
    A-R

    Cu multa dragoste crestineasca
    mihai

  287. buna seara
    exista vreo mamica care vrea sa ajute o alta mamica cu lapte praf si pemparsi, sotul ei a murit acum un an cand sa nascut baiatul intrun accidet din masina si din nefericire mamica nu a avut san deloc si se chinuie de azi pe maine sa poata sa creasca baietelul, alteori ea nu mananca deloc sa poata sa haraneasca copilul. astept un raspuns urgent daca se poate. tel. 0764160223
    multumesc frumos

  288. Buna seara
    exista vreo mamica care vrea sa ajute o alta mamica cu lapte praf si pemparsi, sotul ei a murit acum un an cand sa nascut baiatul intrun accidet din masina si din nefericire mamica nu a avut san deloc si se chinuie de azi pe maine sa poata sa creasca baietelul, alteori ea nu mananca deloc sa poata sa haraneasca copilul. astept un raspuns urgent daca se poate. tel. 0764160223
    multumesc frumos SA VA DEA DOMNUL UN PASTE FERICIT

  289. Cristina Cristea said

    Locuieste in Bucuresti?Ce lapte praf ii da copilului si ce masura are la scutece?

  290. SARUMANA
    DOAMNA NU LOCUIESTE IN BUCURESTI LOCUIESTE IN PROVINCIE COPILUL A FACUT UN AN – LA PAMPERS NR 5
    – LPTE AI DA NAN 3

  291. MULTUMESC

  292. DE 2 ORI PE LUNA MA DEPLASEZ EU IN PROVINCIE CAND MA DUC IN VIZITA LA MAMA

  293. Cristina Cristea said

    Cum fac sa ajunga la ea, atunci?

  294. DACA VRETI LE POT DUCE EU CAND MA DUC LA MAMA

  295. Cristina Cristea said

    Va anunt.O zi buna!

  296. MULTUMESC SI VA DORESC MULTA SANATATE SI UN PASTE FERICIT

  297. CLAUDIA STEFAN said

    Aveti,un suflet mare Cristina Cristea iti doresc multa sanatate.

  298. Buna seara
    exista vreo mamica care vrea sa ajute o alta mamica cu lapte praf si pemparsi, sotul ei a murit acum un an cand sa nascut baiatul intrun accidet din masina si din nefericire mamica nu a avut san deloc si se chinuie de azi pe maine sa poata sa creasca baietelul, alteori ea nu mananca deloc sa poata sa haraneasca copilul. astept un raspuns urgent daca se poate
    cont in lei la raiffeisen RO056RZBR0000060014546863 . tel. 0764160223
    multumesc frumos SA VA DEA DOMNUL UN PASTE FERICIT

  299. Cristina Cristea said

    Claudia, vineri daca poti sa ne vedem. Hainutele te asteapta. Zi la ce ora poti.

  300. Buna seara
    exista vreo mamica care vrea sa ajute o alta mamica cu lapte praf si pemparsi, sotul ei a murit acum un an cand sa nascut baiatul intrun accidet din masina si din nefericire mamica nu a avut san deloc si se chinuie de azi pe maine sa poata sa creasca baietelul, alteori ea nu mananca deloc sa poata sa haraneasca copilul. astept un raspuns urgent daca se poate
    cont in lei la raiffeisen RO056RZBR0000060014546863 . tel. 0764160223
    multumesc frumos SA VA DEA DOMNUL UN PASTE FERICIT

  301. CLAUDIA STEFAN said

    Buna ziua ,da poate sa vina mama de la ora 13 ea este acasa si poate veni la ce ora esti dispusa.Iti multumesc si iti doresc o zi frumoasa.

  302. CLAUDIA STEFAN said

    Buna seara o sa vina la ora 17 miine in fata la unirii la MC DONALD unde va-ti intilnit si data trecuta. Oseara buna.

  303. denis daniel said

    bun ziua la toate mamicile am o rugamine care poate sa ajute o familie de 6 persoane si unul care trebui sal nasca an luna aprilie sai ajutati cu alimente rekizite hainute jucarere orce este bine venit am o familie care traiesca numai din alocatiea copielor si ces mai gaseste cu ziua prin sat sunt foarte necajiti va rog care vrea sa dea o mana de ajutor sai ajutam pe copie care traiesca an saracie o zi bun 

  304. denis daniel said

    am uitat sa va lasa un nur de tel care doresca sa ma sune sa se intereseze de aceasta familie 0756049552

  305. Cristina Cristea said

    Buna, Claudia , nu pot eu la 17, la ora aia fug la gradi sa-mi recuperez copilul. Si, oricum, pe vremea de afara, toate drumurile mele sunt ingreunate astazi.Hai sa nu ne punem pe drumuri pe o asemenea vreme. Propun sa o amanam pana saptamana viitoare, pe luni. O zi buna!

  306. CLAUDIA STEFAN said

    Buna ,Cristina,da asa este ,atunci pe saptamana viitoare.wekend placut

  307. Cristina Cristea said

    Claudia, maine la ce ora poate mama ta sa vina?Imi fac timp si fug sa ajung.Astept raspuns.

  308. olga said

    Donez haine pt barbati marimea L si pt femei marimea S. Pot fi contactata la 0747450594.

  309. ionica said

    bun ziua daca doriti sa ajutati o familie fara posibilitati

  310. CLAUDIA STEFAN said

    Buna Cristina acum am intrat la calculator ,este baiatul racit ,si este agitat,si din cauza asta nu am putut intra.Maine este Vineri ,poate veni la 12 jumate la SF GHEORGHE tranvai 21 in statie.Astept raspuns.

  311. stefan said

    Buna ziua Doama Olga mi-ar fi de mare folos imbracamintea de barbati ,sotul meu are nevoie si am fi incantati .Va multumesc

  312. Buna ziua
    exista vreo mamica care vrea sa ajute o alta mamica cu lapte praf si pemparsi, sotul ei a murit acum un an cand sa nascut baiatul intrun accidet din masina si din nefericire mamica nu a avut san deloc si se chinuie de azi pe maine sa poata sa creasca baietelul, alteori ea nu mananca deloc sa poata sa haraneasca copilul.Doamna de cand ia murit sotul, soacra ei a dato afara din casa cu tot cu copil, doamna nu mai are pe nimeni ca a fost crescuta la casa de copii. Doamna traieste cu copilul ei intro cladire veche de la CFR unde nu este lunina nu au soba, face mancare pe 3 caramizi. De spalat rufele le spala la rau, doarme pe o saltea de paie improvizata de ia, . Si are mare nevoie de hrana copilului hainute, de aceia am atasat si nr de cont poate se va gasi cineva si o vrea sa o ajute sa iasa un pic la lumina. astept un raspuns urgent daca se poate
    cont in lei la raiffeisen RO056RZBR0000060014546863 . tel. 0764160223
    multumesc frumos SA VA DEA DOMNUL UN PASTE FERICIT

    MESAJUL DE SUS ESTE IN TRECUT.
    IMI PARE RAU SA VA ANUNT DAR ACEASTA DOAMNA A MURIT IERI IN JURUL OREI 12:15 DIN CAUZA LIPSEI DE HRANA VA MULTUMESC PENTRU SPRIJINUL CARE LATI DAT
    SI IN PRIMUL RAND MULTUMESC PERSOANELOR CARE SUNT FOARTE HAPSANE SI NU MAI LASA SI PE ALTI SASI ALINE CAT DE CAT DUREREA.

  313. Diana said

    D-zeu sa o odihneasca in pace! :(( trist dar adevarat, in lumea asta mare, sunt multe persoane care nu au ce pune pe masa, nu au cu ce se imbraca, iar cei ce au, le arunca la gunoi, nu se gandesc ca daca ajuti pe altii, te ajuti pe tine insuti prin bunatatea sufletului. ”TRIST” Nu doar la sarbatori trebuie sa ajutam, nu traiesc oamenii doar 2 zile pe an, la craciun si paste. Hai sa dam din putinul nostru si D-zeu cu siguranta rasplateste pe fiecare inzecit. Eu sunt singura cu 5 copii, o fetita operata de 2 ori si un baiat cu cancer 😦 , si acum o am si pe sora mea cu, copii la mine ca sa daramat casa batraneasca de la ploi, si sincer din ce hainute am primit, am dat si la altii, si sincer a fost bucuria si mai mare. Cu mancarea stam foarte rau, si avem si datorii mari. Dar D-zeu cu siguranta va lucra si in suflete celor ce au. Va doresc multa binecuvantare si tot ce va doriti la toti cei ce aveti un suflet nobil! 0786189599 este numarul de telefon, daca in cazul in care cineva doreste sa ne ajute cu ce poate. Va multumim din suflet!

  314. Nicoleta said

    Va rugam frumos ajutati-ne si pe noi cu ceva alimente pentru masa de Paste.avem mare nevoie.avem doua fetite si datorii pana peste masura care pana la aceasta ora ar fi trebuit sa ne fie platite,dar nu am reusit.Sa aveti o viata binecuvantata si Sarbatorile Pascale cat mai frumoase!

  315. Buna ziua
    exista vreo mamica care vrea sa ajute o alta mamica cu lapte praf si pemparsi, sotul ei a murit acum un an cand sa nascut baiatul intrun accidet din masina si din nefericire mamica nu a avut san deloc si se chinuie de azi pe maine sa poata sa creasca baietelul, alteori ea nu mananca deloc sa poata sa haraneasca copilul.Doamna de cand ia murit sotul, soacra ei a dato afara din casa cu tot cu copil, doamna nu mai are pe nimeni ca a fost crescuta la casa de copii. Doamna traieste cu copilul ei intro cladire veche de la CFR unde nu este lunina nu au soba, face mancare pe 3 caramizi. De spalat rufele le spala la rau, doarme pe o saltea de paie improvizata de ia, . Si are mare nevoie de hrana copilului hainute, de aceia am atasat si nr de cont poate se va gasi cineva si o vrea sa o ajute sa iasa un pic la lumina. astept un raspuns urgent daca se poate
    cont in lei la raiffeisen RO056RZBR0000060014546863 . tel. 0764160223
    multumesc frumos SA VA DEA DOMNUL UN PASTE FERICIT

    MESAJUL DE SUS ESTE IN TRECUT.
    IMI PARE RAU SA VA ANUNT DAR ACEASTA DOAMNA A MURIT IERI IN JURUL OREI 12:15 DIN CAUZA LIPSEI DE HRANA VA MULTUMESC PENTRU SPRIJINUL CARE LATI DAT
    SI IN PRIMUL RAND MULTUMESC PERSOANELOR CARE SUNT FOARTE HAPSANE SI NU MAI LASA SI PE ALTI SASI ALINE CAT DE CAT DUREREA.

    IN CONTINUARE COPILUL ARE NEVOIE DE DUMNEAVOASTRA VA ROG IN PRAGUL SFINTELOR PASTI DACA SE POATE SAL AJUTATI. COPILUL LOCUIESTE LA O FEMEIE INVARSTA

  316. alexandru timis said

    Buna,ma numesc Alexandru am 17 ani si am o sora de 2 ani si noua luni si impreuna cu mama vrem sa donam hainutele pe care nu le mai poarta. Ne puteti contacta la 0768251076. Ps, oricand …

  317. alexandru timis said

    Am omis ca nu am minute..am doar in cosmote

  318. alexandra said

    buna seara suntem o familie care stam cu chirie avem o fetita de 3 ani, care isi doreste foarte mult sa vina si la ea iepurasul nu avem posibilitatea sai asiguram o mica masa de sfintele pastii banutii ,care iam avut am platit chiria

  319. Oana C. said

    Buna! Sunt din Iasi si as dori sa donez unei persoane fara posibilitati materiale hainute de baietel de la 1 la 3 ani si hainute de fetita de la 2 la 4 ani. Cine doreste imi poate lasa un reply la acest mesaj pentru a discuta apoi pe privat

  320. Buna ziua
    exista vreo mamica care vrea sa ajute o alta mamica cu lapte praf si pemparsi, sotul ei a murit acum un an cand sa nascut baiatul intrun accidet din masina si din nefericire mamica nu a avut san deloc si se chinuie de azi pe maine sa poata sa creasca baietelul, alteori ea nu mananca deloc sa poata sa haraneasca copilul.Doamna de cand ia murit sotul, soacra ei a dato afara din casa cu tot cu copil, doamna nu mai are pe nimeni ca a fost crescuta la casa de copii. Doamna traieste cu copilul ei intro cladire veche de la CFR unde nu este lunina nu au soba, face mancare pe 3 caramizi. De spalat rufele le spala la rau, doarme pe o saltea de paie improvizata de ia, . Si are mare nevoie de hrana copilului hainute, de aceia am atasat si nr de cont poate se va gasi cineva si o vrea sa o ajute sa iasa un pic la lumina. astept un raspuns urgent daca se poate
    cont in lei la raiffeisen RO056RZBR0000060014546863 . tel. 0764160223
    multumesc frumos SA VA DEA DOMNUL UN PASTE FERICIT

    MESAJUL DE SUS ESTE IN TRECUT.
    IMI PARE RAU SA VA ANUNT DAR ACEASTA DOAMNA A MURIT DIN CAUZA LIPSEI DE HRANA VA MULTUMESC PENTRU SPRIJINUL CARE LATI DAT
    SI IN PRIMUL RAND MULTUMESC PERSOANELOR CARE SUNT FOARTE HAPSANE SI NU MAI LASA SI PE ALTI SASI ALINE CAT DE CAT DUREREA.

    IN CONTINUARE COPILUL ARE NEVOIE DE DUMNEAVOASTRA VA ROG IN PRAGUL SFINTELOR PASTI DACA SE POATE SAL AJUTATI. COPILUL LOCUIESTE LA O FEMEIE INVARSTA

  321. buna ziua doamna oana am fi foarte incantati daca ar primi acest copil hainutele

  322. denis daniel said

    bun ziua siun paste fericita cunosca o familie foarte necajita care are 6 copii si unul care trebuie sal nasca acuma sunt foarte necajiti daca puteti sai ajutati lear fi de mare ajutor aceste lucruri 

  323. claudia stefan said

    Paste fericit,si sanatate,pt Doanma Cristina ,si tuturor oamenilor.

  324. Cristina Cristea said

    Multumesc, si tie la fel, Claudia.

  325. Oana C. said

    Buna ziua! Pentru „”denis daniel””. Familia necajita cu 6 copii este din Iasi?

  326. denis daniel said

    nu din com cudalbi jud galati

  327. Oana C. said

    Pt denis daniel: Intrucat am cam 3-4 saci cu hainute, cautam pe cineva din iasi…e destul de dificil sa ii trimit acolo

  328. denis daniel said

    da asai dar prin tocmai .com se trimite gratuit prin fan curier 

  329. Oana C. said

    ma interesez

  330. denis daniel said

    cum credeti dumneavoastra 

  331. Diana said

    Buna ziua, am si eu un baietel de 1an si 2luni pe care il cresc singura. Orice ajutor ne-ar prinde bine (haine, incaltaminte, jucarii) …ma puteti contacta pe mail sorop_diana@yahoo.co.uk sau 0757579579
    Va multumesc din suflet.

  332. irina varga said

    Buna ziu suntem o famile tanara si avem si noi o rugamit la dumneavostra dac ne piteti ajuta cu ori ce ne vine pe lume si un copil si avem ne voie de toate da ca puteti ajuta puteti suna la nr de tel 0756289971 famila varga din hida va multumim din suflet.

  333. Cristina Cristea said

    Pentru Claudia Stefan-daca te mai intereseaza niste hainute, da-mi un mesaj.O zi buna!

  334. ionica said

    bun ziua daca poate cineva sa ajute o familie cu 6 copii

  335. Cristina Cristea said

    Pentru Ionica – doar daca familia locuieste in Bucuresti.

  336. ionica said

    sunt din com cudalbi jud galati

  337. cristi said

    buna ziua as avea mare nevoie de hainute de nou nascut baietel abia am nascut un baietel si nu am posibilitatea sai cumpar tot ce are nevoie un bebe mic,mai am o fetita de 3 anisorii stam cu chirie va rugam frumos cine doreste sa ne ajute si pe noi

  338. CLAUDIA STEFAN said

    Buna ziua ,Cristina ,da sigur .Astept raspuns .Wekend placut.

  339. Oana C. said

    Pentru Cristi: Din ce oras esti?

  340. 2 fetite au nevoie de ajutor said

    buna ziua.fac apel la oamenii care doresc sa ne ajute si pe noi.mama e decedata de leucemie de 7 ani,tatal meu ne-a alungat din casa cu ambele fetite.in iarna sotul nu a lucrat deloc,si s-au acumulat mari datorii.Avem datorii de 4000 lei,luati cu camata pentru ca nu aveam din ce sa traim.trebuie sa returnam 6000 lei.nu avem posibilitate sa cumparam mai nimic.suntem disperati.sotul lucreaza abia de o luna,inca nu a luat primul salar.fetele au 2 si 6 ani.ne-ar fi de mare ajutor orice fie hainite,incaltaminte,jucarii sau cine doreste sa ne ajute financiar cu orice suma micuta o poate face la banca BCR nr RO13RNCB0714072208520001.pentru a ne ajuta sa mai scapam de datorii.ar fi foarte multe de zis dar nu toata lumea are rabdare sa ne citeasca necazul!

  341. cristi said

    din bucuresti sector 2

  342. G said

    Daca gaseste cineva o familie cu copil mic( in Iasi) ce are nevoie de ajutor va rog sa postati aici. Am si eu ceva hainute (1-2,5 ani) pentru donat.

  343. alinas said

    Pentru Cristi: Am hainute de baietel 0-4 luni. Cum putem sa ti le donam?

  344. madalina said

    buna ziua cine doreste sa ne ajute si pe noi cu niste hainute dama copii si de barbatii jucarii ,papuci, lenjerie de pat.perdele ori ce lucru mic primit ptr noi inseamna foarte mult ne descurcam foarte greu copii au 5ani baietel si 2 ani fetita

  345. fdgz said

    Ma adresez oamenilor cu suflet si cu credinta in dumnezeu, ca din putinul lor sa ma ajute si pe mine ptr a putea urma tratamentul prescris de medici, boala, disperarea, neajutorarea si neputinta, situatia mea este f f grea, in jurul nostru mor oameni in fiecare zi, mor sau traesc cu o frica teribila de moarte, din cauza indiferentei noastre, sunt multi oameni batuti de soarta care duc zilnic poveri f grele in sufletele lor si-asa chinuite, sunt multi oameni care sufera si asteapta o mana de ajutor,, -oare cine este gata sa-le intinda o mana de ajutor???.Eu sufar de multi ani de mai multe boli f incurabile, Diabetul va pune capat zilelor, fac injectii cu insulina de 4 ori zilnic, nu pot efectua nici o activitate, ptr ca capacitatea mea de munca este pierduta in totalitate, nevasta si ea este f bolnava cardio-vascular, si avem si un copil minor la scoala,ducem lipsa de mancare si medicamente, daca bunul dumnezeu este cu dvs va rog ajutati-ma, ma rog lui dumnezeu si maica domnului sa va inmulteasca darul, si cu multa sanatate, gestul vostru il puteti face in contul ce lam deschis la banca: RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA are nr ro93rzbr0000060001059026 in lei, si are codul swift: RZBRROBU , pe nume mihai feraru, Doamne ajuta.Va rog nu ma uitati.adresa: oficiul postal 1 casuta postala 95 loc vaslui-romania…tel 0040761887298..western-union
    sunt programat ptr o interventie chirurgicala la creer unde am keaguri de sange dupa accidente vasculare cerebrale..va roog sa ma iertati daca vam gresit

  346. georgianamaya said

    buna ziua .am un anunt publicat in 2011 si as dori daca se poate sa fie sters la cautarea pe google se regaseste si nu as mai vrea acest lucru.
    Va multumesc anticipat

  347. zaharia said

    buna seara cine poate ajuta o manica cu trei copilasi cu hainute de baiat 5 , fete 10, si 13 anisori Dumnezeu sa va dea sanatate nr 0762988042 lacramioara .

  348. STEFAN ECATERINA said

    Buna ziua daca ma poate ajuta cineva cu carticele copii.Va multumesc

  349. Tina said

    Buna ziua.
    As avea de donat hainute si incaltari pentru copii de la o la 3 ani. ..foarte multe. Problema este ca eu locuiesc in Italia, Genova si chiar nu stiu cum as putea sa le trimit. Ma intreb daca dumneavoastra nu aveti contacte aici sau asociatii …eu nu cunosc pe nimeni care ar avea nevoie si chiar mi-ar pare foarte rau sa le arunc.

  350. puteti sa le trimiteti cu atlasibul la o casa de copii in bucuresti ? ati face o mare pomana

  351. 0764160223

  352. aalexandra25 said

    Bună seara doamna Tina!
    Eu si domnul Adrian Nicolescu,administratorul portalului Imparte.ro,cautăm donații de orice fel în special pt câteva familii monoparentale care au câte 2 sau 4 copii.
    Daca sunteți interesata să colaborati cu noi va rog să ne trimiteți un mail la admin@imparte.ro
    o seara frumoasa vă doresc!
    Alexandra.

  353. madalina said

    buna ziua doamna TINA le dorim noi daca se poate avem un centru ptr copii abandonatii si sunt mici 0luni pana in 8 anii leati face mare bucurie sunt foarte tristii si cand primesc cate un lucrusor sunt foarte bucurosii id meu mada2687

  354. Tina said

    Buna ziua, din pacate hainutele nu pot sa le trimit prin atlasib, fiind 4 cutii m-ar costa foarte mult. ..eu pot sa ma deplasez decat aici in Genova, sau poate e cineva dispus sa vina sa le ia? Va multumesc, o zi buna

  355. Georgiana Pesteras said

    Am un anunt din 2011 cum as putea sa il sterg ?

  356. madalina said

    buna ziua doamna Tinacum pot lua legatura cu dumneavoastra id meu mada2687

  357. Tina said

    Buna ziua doamna Mada, imi puteti scrie pe adresa tinavaccheria@gmail.com.

  358. Adriana said

    Adriana

  359. Adriana said

    Buna seara sunt o mamica cu 2 copii o fetita de 5ani si un baietel de 1an jumate ,am nevoie de imbracaminte si incaltaminta .fetita marimea 29 si baietel marimea 22.

  360. alexiatrandafir said

    Buna ziua, daca are cineva nevoie de jucarii sau hainute pt copii sa ma contacteze la 0727536297 sau alexiatrandafir@yahoo.com

  361. ma numesc Georgeta si sunt mamica a 8 copii .am mare nevoie de ajutor de orice natura .Ma aflu in imposibilitatea sa-i mai dau la scoala din lipsa rechizitelor ,imbracamintea nu mai spun ….. ultimul e cel mai dezavantajat pt ca purtind unul de la altulpana la ultimul sau rupt.eu le multumesc oamenilor cu suflet mare si va las un nr de tel 0734165883

  362. Ancuta said

    Buna Cristina asi vrea si eu niste hainute dak le mai averi sau dak vreti sa mi le dati asi avea mare nevoie pt k nu am posibilitatea sa îmi cumpăr .Multumesc

  363. liliana said

    BUNA OLGA SAID DORESC NISTE HAINE PENTRU MINE SI PENTU SOTUL MEU MA PUTETI CONTACTA LA 0730985543 VA MULTUMESC .

  364. ion said

    Mi-as dori foarte mult o bicicleta dar din cauza venitului foarte foarte mic nu am cu ce sa imi eu daca ma pute ajuta printr-o donatie vas ramane foarte dator ma puteti contacta la telefon 0730985543 va multumesc

  365. george said

    Buna ziua imbracaminte barbateasca poate oferi cineva ,ma-m uitat peste tot nu doneaza nimeni pentru barbati ,am nevoie.Va multumesc.CLAUDIA_SUK_88@yahoo.com

  366. irina said

    Buna ziua,numele meu este Irina si am 2 copii,ofetita de 6 ani si un baiat de 11ani.Hainutele care le-au ramas mici as vrea sa le donez.Daca are cineva hainute pentru varsta lor as fi extrem de bucuroasa sa le primesc. Mi-ar si extrem de utile doua ghiozdane de copii pentru ca in septembrie merg amandoi la scoala si imi este extrem de greu cu tot ce le trebuie. Multumim pentru rabdare.O zi buna!
    P.S.nr.de telefon 0743384221

  367. andreea said

    ma numesc georgeta petre si sunt mama a 8 copii . se apropie septembrie ..va rog sa ma ajutati sa -mi pot da copii in continuare la scoala.decand sotul s-a imbolnavit ne descurcam foarte greu.orice fel de ajutor ar fi binevenit [imbracaminte incaltaminte ..rechizite..va rog din suflet sa ma ajutati..suntem din com gherghita sat independenta jud prahova tel 0734165883 va multumesc

  368. SZABINA said

    BUNA SUNT MAMA UN COPLUI CU AUTISM ASA PRIMISI JUCARI CARE NE AJUTA SA NE DESVOLTAM VA MULTIMESCA

  369. andreea said

    Ma numesc Dinu Carolina, am 27 ani si ma uit la jucariile mele care stau si se pun praful pe ele iar acest lucru ma face nefericita. As vrea sa le donez sa se bucure si alti copii de ele. Sunt in stare buna si ma doare sufletul sa le arunc. Azi o sa le spal si dupa ce se usuca si am sa le bag in sac ca sa nu se puna praful pe ele . M-as bucura sa aud ca aceste jucarii inveselesc si alti copii. Mai multe detalii despre jucarii ma puteteti contacta la numarul 0763029249

  370. CLAUDIA said

    Buna ziua sunt o mamica care sa-r bucura tare mult daca ni le-ati oferi noua ,am 2copii o fetita 5ani si un baietel ,1an si 5luni .Ne-am bucura totii trei .Nu am credit ca va sunam .Va doresc o zi buna.

  371. CLAUDIA said

    Va pot lasa mail CLAUDIA_SUK_88@yahoo.com

  372. andreea said

    Pentru doamna voluntara pentru mame cu sediul in Dristorcare m-ati contactat azi in legatura cu jucariile. Va rog sa ma suna-ti din nou. Deoarece dupa ce am vorbit cu dumneavoastra mi-a cazut telefonul. A iesit bateria din telefon si automat s-a sters numarul de telefon. la numarul 0763029249, dinu carolina

  373. dragi membri ai fundatiei sunt mamica cu cei 8 copii si as dori sa va intreb daca pot spera la sprijinul dvs.se poate verifica la primaria gherghita ca intradevar avem 8 copii 7 ai nostri si al 8-lea un orfan de tata parasit de mama [nepot din partea sotului] pe care nu am vrut sa-l dau la camin si l-am crescut noi cum am putut.acum am mare nevoie de sprijin sa pot sa-i sustin in continuare la scoala.va multumesc si astept un rasp afirmativ sau nu la tel 0734165883

  374. Corneliu Radulescu said

    Buna ziua,
    Ma numesc Cornel – tel. 0745650664, din Tulcea,
    As dori sa donez carte – ar face fericit pe oricine care are varsta intre 10 si 20 de ani, sau pentru un ONG – intregirea unei biblioteci.

  375. de ce cantitate este vorba?

  376. madalina said

    buna ziua cinde doreste sa ajute cu pempars ptr adultii id meu mada2687

  377. lacramioara said

    va rog ajutatima cu hainute de copii baiat 6 ani si fetita 11 ani pentru scoala multumim!nr 0762988042

  378. andreea said

    as vrea sa donez 1 geanta plina cu haine si incaltaminte purtate. Marimea S/M si 39-40 la incaltaminte. Locuiesc in Constanta si le pot duce eu unde este nevoie cu cea mai mare placere. Tel: 0723503659.

  379. andreea said

    As vrea sa donez niste haine de dama pt varsta 14-17 ani, incaltaminte de dama nr 36 si niste jucarii de plus.
    Spuneti-mi va rog daca pot dona undeva in Ploiesti.
    serban557 @ gmail.com

  380. Pricob Stefan said

    Buna ziua, as dori daca se poate si daca este cineva care ma poate ajuta cu o placa video 😦 a mea sa stricat si numi permit sa imi cumpar alta pentru ca stau si in chirie momentan. Un job nu am dar imi caut cu disperare 😦 va rog din suflet daca ma poate ajuta cineva.

  381. pt serban .noi fam cu 8 copii locuim intr-o comuna langa ploiesti,gherghita.daca mai este valabil anuntul …tel 0734165883.

  382. George said

    Buna ziua,cine ne poate ajuta cu imbracaminte de barbati ,marimea M ,si un pic mai mari deM,sunt bune .Va multumesc,si va doresc o zi buna.

  383. lacra said

    Bna sara ,avem nevoie de hainute de baietel are 6 ani si suntem din Bucuresti,ne descurcam greu si orice hainuta e un dar.Va multumim id cernat_lacramioara@yahoo.com

  384. Marinache Ion said

    Am nevoie de un cadru de mers pentru adult….sunt din Bucuresti….marinachestefana@yahoo.com….tel 0744 351188….multumesc anticipat

  385. ionica said

    bun ziua daca doriti sa ne ajutati cu orce pentru copii jucarie hainute incaltamine etc.orce ajutor este bine venita nr de tel 0756049552 va multumim

  386. stancu ana said

    My name is Anna, I have a little girl heart surgery in Germany has 2 surgeries done, diagnosticu is called transposition of the great vessels after the next surgery has not grown pulsu and had put his pacemaker device, this device requires control regularly in Germany, which for me is very difficult for a single mother to be able to get along with girl must do controlu its regularly to see where we stand with batteries that require more intervention for changing batteries, I pray with all my soul if you can help I thank you from the heart
    RO55BRDE445SV97344374450

    SWIFT CODE: BRDE ROBU

    My name Stanc Numele meu este Anna, am o fetiță interventii chirurgicale pe cord în Germania a două cabinete făcut, diagnosticu este numit de transpunere a vaselor mari de la operatie următor nu a crescut pulsu și-a pus aparat său stimulator cardiac, acest dispozitiv necesită un control regulat în Germania, care pentru mine este foarte dificil pentru o mamă singură pentru a putea obține, împreună cu fata trebuie sa faca controlu regulat de a vedea unde ne aflăm cu baterii care necesită mai mult de intervenție pentru schimbarea bateriilor, mă rog din tot sufletul meu, dacă te pot ajuta multumesc te din inima
    RO55BRDE445SV97344374450

    COD SWIFT: BRDE ROBU

    Numele meu Stanc

  387. culiceanu said

    Si eu am nevoie de ajutor si eu sunt bolnava asi vrea sa ajut asa ca ajutati orice hainuta patura electrocasnic nu vs trebuie trim mie avem nevoie va multumim ptr intelegere va las si o adresa culiceanu ionela sat catamarasti deal com mihai eminescu jud botosani

  388. lacramioara said

    buna seara cine ma poate ajuta cu doua geaca de iarna de fete 11 ani si 14 anii multumim ! nr 0762988042

  389. claudia said

    Buna ziua ,va rog un mic ajutor ,cine are imbracaminte barbateasca,marimea M-L ,incaltaminte marimea40.Va doresc o zi buna.

  390. alessia said

    Buna ziua, si eu am nevoie de ajutorul dumneavoastra, ma poate ajuta cineva cu hainute pentru fetita mea de 2 anisori?

  391. silvia said

    Buna ziua asi avea neaparat nevoie de un calculator pentru fiul meu care are 8 anisori si este clasa 2 si trebuie sa si faca temele mai are si o surioara de 4 anisori care isi doresc si ei sa aiba jucari si hainute sa o bicicleta pe care sa o inparta amindoi daca sar putea si un patut pentru amindoi ar fi perfect noi stam in Bucuresti provizoriu pina o sa ne mutam la tara si acolo avem nevoie de materiale de constructii( uluci, tarusi, cosagi, ciment,gard, usi , geamuri ,tabla etc..) daca aveti sau puteti sa ne ajutati cu ceva din cele mentionate near fi de mare folos va multumesc. Contact: atomgigi33@yahoo.com

  392. Buna seara as dori sa donez si eu cateva baumite ptr copii in bardata de 2-3 ani si haine de dama inclusiv jucarii pt copii si încălţăminte tot ptr ei. Numele meu este Cristina si sunt din braila nr meu este 0743028873 Sent from Huawei Mobile

  393. adrianaclaudia said

    Buna seara Cristina sunt o mamica cu 2 copii ,sunt din Comana si ne sunt de mare ajutor ,nu am credit sa tesun dar poate fac rost de un telefon ,platesc eu transportul.Oseara buna ,si astept un raspuns .

  394. elena said

    buna ziua, incerc sa ajut o fata de 9 ani poate cu ajutorul dumneavoastra, este un copil minunat, crescuta doar de mama ei care nu ii ofera o viata frumoasa, ea nu stie ce inseamna dragoste de mama pentru ca nu i s-a oferit asa ceva, eu o ajut cat pot de mult, ii dau mancare, o spal o ajut cu scoala dar mai mult nu pot pt ca si eu am o fetita de 2 ani si este prioritatea mea. asa ca daca doreste cineva sa o ajute si pe ea cu hainute sau orice altceva va rog sa imi scrieti urgent pentru ca a venit iarna si ea nu are de niciunele. va multumesc

  395. CHEMATI ASISTENTA SOCIALA

  396. elena said

    chiar nu as vrea sa se ajunga aici, de aceea o si ajut foarte mult. nu are copilul nicio vina ca are o mama denaturata.

  397. luatio acasa la dumneavoastra

  398. elena said

    Mi.as dori dar nu am atatea posibilitati pt ca am o fetita si ea este prioritatea mea

  399. allyaria said

    buna ziua. sunt din Bucuresti si donez cuptor cu microunde, hainute bebelusi 5-10 luni si haine dama.

  400. buna ziua
    doresc sa stiu daca vreti sa la donati la o fundatie care se ocupa de copii strazi cu varsta de la 1 luna pana la batrani? fundatia se chiama parada

  401. ionica said

    bun ziua va rog din sufleta sa ne ajutati pe noi cu aceste lucruri va rog multa mear fi de mare folosa noi suntem di com cudalbi jud galati

  402. CEI CARE CERSESC DARAU INTERNET INSEAMNA CA AU CU CE TRAI, ASFEL NU INTELEG CUM ISI PERMITE SA STEA LA PANDA DUPA FIECARE ANUNT CARE INTRA AUTOMAT LASA MESAJ CA NU AU DE NICI UNELE.

  403. Buna Seara ! Apelez la ajutorul celor care ma pot ajuta . Am urgent nevoie de lapte, pampers hainute .,si un scaun tip masuta pt bebe am nascut acum 3 LUNI, eu nu am nici un venit deoarece am lucrat fara acte la un restaurant ca ajutor de bucatar singurul ajutor din partea primariei sunt 260 de lei care nici macar nu imi ajung de pampers si celelalte lucruri necesare lui bebe . Eu nu il pot alapta deoarece am avut infectie in corp dupa cezariana si inca am tratament cu antibiotic.Am nevoie de ajutor , cel mic trebuie hranit cu lapte praf APTAMIL DE LA NUTRICIA deoarece asa mi a recomandat doctorul . Va rog din suflet nu va imaginati ce este in sufletul meu stiind ca nu i pot oferi celui mic ceea ce are nevoie este groaznic. Va rog sa ma ajutati pt el . Stiu ca multi o sa spune ti probabil cine m a pus sa fac copil dar nu am stiut ca tatal ui ne va parasi si va fugi din tara ca un las in loc sa isi asume responsabilitatea. Dar nu regret deoarece am un inger alaturi de mine care imi da putere. asa ca va rog daca a puteti ajuta email ul meu este ladislav.lidya@gmail.com

  404. bogdan said

    Baietelul meu are 1 an si as avea nevoie mare de un premergator

  405. aalexandra25 said

    Bogdan,spune-mi te rog de unde esti?

  406. alessia said

    Va rog din suflet, ajutati-ma si pe mine cu hainute pentru fetita mea de 2 anisori.

  407. violeta said

    Am nevoie de hainute baietel nou nascut si port bebe.Multumesc

  408. http://www.petitieonline.com/stopanalizele_copiilor_pltite_din_buzunarul_prinilor#form

  409. buna ziua numele meu este nicolae 10 ani invat foarte bine sunt dintr.o familie cu 4 patru copii ce nu ne poate indeplini parintii toate conditiile si rog din toata inima rog din toata inima ca imi doresc de sarbatorile de iarna o tableta sau un telefon sau o bicicleta !
    Va multumesc din toata inima sa va dea domnul domnul multa sanatate ani de viata si tot ce va doriti !

  410. marius said

    salut numele meu este marius ani invat foarte bine sunt dintr.o familie cu 6 copii ce nu ne poate indeplini parintii toate conditiile si rog din toata inima suflet pentru suflet ca imi doresc de sarbatorile de iarna o tableta sau cu mobila veche pentru camera noastra orce lucru este un ajutor
    Va multumesc din toata inima sa va dea domnul multa sanatate ani de viata si tot ce va doriti la multii ani ! tel 0757223552

  411. violeta said

    familie mai amarata cu un venit mic(pensie de handicap)si dorim si noi hainute de iarna :dama masura 44-46,barbat masura L si la incaltaminte barbat 42.Si daca are cineva o patura mai groasa de iarna.
    Va multumim din suflet.
    Cu respect Violeta

  412. violeta said

    familie mai amarata cu un venit mic(pensie de handicap)si dorim si noi hainute de iarna :dama masura 44-46,barbat masura L si la incaltaminte barbat 42.Si daca are cineva o patura mai groasa de iarna.
    Va multumim din suflet.
    Cu respect Violeta
    Tel 0762982494

  413. S.Violeta said

    Buna seara.Cer si eu ajutor aici la dumneavastra daca aveti cumva o patura sau pilota mai groasa si nu o folositi,mi-ar fi de mare ajutor si incaltaminte barbat nr 42 de iarna,fesuri,manusi barbatesti.
    Suntem o familie saraca si nu ne permitem dintr-o pensie de handicap sa ne cumparam.
    Va multumim din suflet.Ne puteti contacta pe mail:zaragoza_violeta@yahoo.es
    O seara buna!

  414. raluca said

    Buna seara , caut o familie saraca cu copii din Cluj pentru o donatie de alimente si ceva posibile jucarii de la fetita mea. As dorii sa ma deplasez personal la locuinta pentru a duce alimentele, deci as dorii sa nu fie foarte departe de Cluj. Daca cineva cunoaste un astfel de caz va rog sa lasati un mesaj aici si un numar de telefon . Multumesc !!

  415. Izabella said

    Buna! As avea si eu niste jucarii de plus de donat. Sant din arad. Daca stie cineva unde as putea sa le duc!

  416. oana said

    bun ziua daca doriti sa ajutati o familie cu 6 copiii care sunt foarte necajiti nu au posibilitate parinti sa le iea ar fi un cadou foarte frumosa de mos nicolae orce ajutor le este bine venita

  417. raluca said

    Oana de unde este familia ?

  418. violeta said

    A venit iarna si nu mai am nimic de iarna imbracaminte ,ca m-am ingrasat mult.Cele care le-am avut ,le-am donat si eu la randul meu.
    Daca aveti imbracaminte dama,plovere 44-46,fulare,caciuli,o haina gen matlasata sau orice dar sa fie lunga pana la genunchi.Eu am problema la un picior -proteza si de aceea port haina mai lunga si la pantalon sa fie marimea 50-52.Ca pentru 95 kg sa fie imbracamintea.
    Si daca cumva aveti si de un baietel de 8-9 ani ca sa ajut si eu la randul meu un copilas acum de sarbatori ar fi ok.
    Va multumesc din suflet ca ma intelegeti.
    Ma puteti contacta la:0762982494
    Cu respect Violeta.

  419. madalina said

    buna ziua cine are prin casa ata de crosetat si nu are ce face cu ia doresc sa o primesc eu

  420. oana said

    din com cudalbi jud galati

  421. raluca said

    Oana oare cum as putea sa iau legatura cu ei ?

  422. oana said

    este miron ionica com cudalbi jud galati str principal nr 56 si acesa este nr de tel a lor 0756049552 ca le tin adresa si nr de tel ca d

  423. flori said

    Mosule vleau si eu o jucalie mica care canta si un bladut mic pentu mine iar eu iti dau un pup male .

  424. Buna Seara ! Apelez la ajutorul celor care ma pot ajuta . Am urgent nevoie de lapte, pampers hainute .,si un scaun tip masuta pt bebe am nascut acum 3 LUNI, eu nu am nici un venit deoarece am lucrat fara acte la un restaurant ca ajutor de bucatar singurul ajutor din partea primariei sunt 260 de lei care nici macar nu imi ajung de pampers si celelalte lucruri necesare lui bebe . Eu nu il pot alapta deoarece am avut infectie in corp dupa cezariana si inca am tratament cu antibiotic.Am nevoie de ajutor , cel mic trebuie hranit cu lapte praf APTAMIL DE LA NUTRICIA deoarece asa mi a recomandat doctorul . Va rog din suflet nu va imaginati ce este in sufletul meu stiind ca nu i pot oferi celui mic ceea ce are nevoie este groaznic. Va rog sa ma ajutati pt el . Stiu ca multi o sa spune ti probabil cine m a pus sa fac copil dar nu am stiut ca tatal ui ne va parasi si va fugi din tara ca un las in loc sa isi asume responsabilitatea. Dar nu regret deoarece am un inger alaturi de mine care imi da putere. asa ca va rog daca a puteti ajuta email ul meu este ladislav.lidya@gmail.com

  425. ioana said

    As dori daca are cineva si doreste sa imi faca un bine,niste geluri sau alte obiecte care sa ma ajute sa ma apuc iar de facut manechiuri…sunt somera si eu si sotul si avem 2 fetite minunate din pacate cu cea mare avem mereu probleme cu sanatatea si trebuie sa gasesc un mod de a castiga bani si cand nu am servici…ne estee foarte greu si nu vreau sa impovarez pe nimeni cu problemele mele insa situatia actuala nu imi permite sa investesc in ceea ce imi este necesar ptr a ma apuca de munca acasa deaceea apelez la voi in speranta ca macar aici voi gasi un sprijin ptr ca situatia locurilor de munca din Romania lasa de dorit,si trebuie sa facem fiecare cate ceva sa ne ajutam singuri….cer acest ajutor ptr ca sunt disperata fetita mea urmeaza de 1 an un tratament ptr stomac,ptr ca facea des enterocolite si gastroenterocolite si trebuie sa gasesc o modalitate de a munciiiiii…va rog din suflet daca aveti pe acasa orice,un gel de unghii,o oja,o pila care pur si simplu nu va folosesc,vreo lampa cat de ieftina numai sa merga…promit ca daca ma voi descurca si voi reusi sa muncesc vi le voi platiiiiii dupa…

  426. anca maria said

    buna ziua sunt mama a unui baietel de trei si jumatate din jud botosani,am fost maritata k un barbat care nea lasat din cauza k am nascut baietelul k probleme la picioare si nici macar nu suna sa intrebe de copilul lui,am strans bani de la neamuri si lam putut opera odata la amndou picioruse dar nu sia revenit deloc,acum sunt acasa la parintii mei traind doar k alocatia de 42 de lei si k bani kare ma mai duc k ziua amu iarna nu am deloc de munca,parintii din pacate nu au km sa ma ajute tata ii tractorist dar k probleme la picior numai poate lucra k ocazia asta va rog dak se poate sa ma ajutati si pe mine k hainute ptr baietel frigider sau masina de spalat sau k ce ma puteti ajuta si k bani ma puteti ajuta asa ma pot duce la iasi sal pot opera ink o data poate isi revine va multumesc anticipat la toti

  427. Vio said

    Buna ziua.Am si eu o rugaminte daca are cineva si nu mai foloseste plovere 44-46,o haina lunga pana la genunchi gen matlasata de iarna,masura 46*48 si pentru un baietel de 9 ani lucrusoare de iarna ca sa ai fac o surpriza de moș as fi recunoscatoare.Va multumesc din suflet.Doamne Ajuta!Ma puteti contacta la nr 0762982494

  428. aalexandra25 said

    buna seara.vreau sa strang cateva alimente pt un batran singur de 66 ani din bucuresti.acum in perioada sarbatorilor cu totii ne gandim doar la copii,dar si batranii au nevoie de sprijin.nu cer cantitati mari de produse,doar cateva alimente de baza sa poata gati si el o mancare.are pensia de 400 lei din care jumatate se duc pe medicamente.nu are copii si nici sotie.eu ii pot pune in pachetul ce vreau sa-l fac pt el urmatoarele :1kg faina,1kg orez,o bucatica,branza,1 kg zahar si cateva dulciuri din ce au primit copiii mei de mos nicolae.cine este interesat sa ma ajute sa-i completez pachetul ii rog sa-mi scrie un mail la aalexandra25@yahoo.com.
    o seara buna.

  429. Vio said

    De unde esti aalexandra?Din putinul meu pot da si eu cate ceva.Pup

  430. Bucuresti.

  431. Vio said

    Ok ..lasa-mi nr tau si vb

  432. aalexandra25 said

    0722901346

  433. flori said

    are cineva o pereche de incaltari si o caciulita pentru un bebe de 6 luni?

  434. allyaria said

    Flori, am eu hainute pt bebe de 6 luni, dar nu am incaltari. de unde esti?

  435. flori said

    iminputeti lasa un mai sa vb?

  436. flori said

    mail

  437. allyaria said

    ally_aria@yahoo.com

  438. flori said

    vam lasat mesaj pe mail

  439. Maria said

    Buna seara , Vin si eu cu o rugaminte : daca aveti carticele pt copii de gradinita si nu va mai sunt de folos,va rog sa faceti o donatie. Noi, doamnele educatoare si parintii ne straduim sa le facem micutilor o biblioteca,dar nu am reusit din pacate.Va multumesc!

  440. ELIZA said

    DACA NU VA CONTRIBUI CU ALIMENTE FA FI NEVOITA SA PLECE O MAMA CU 2 COPII CARE ACUM STAU LA RUDE ARE DOAR 40 LEI VENIT BAIATUL NU MAI MERGE LA SCOALA AU NEVOIE DE MANCARE ORICE COMPOT,DULCEATA ,ZACUSCA,FAINA CE ARE OMU.VARA MUNCEA CU ZIUA IN SAT ACUM IARNA NU MAI POATE.

  441. violeta said

    Buna ziua.Am o rugaminte la.dvoastra sa.ajutam o mamica si doua fetite de 2-5 ani si un baietel de 6ani care nu au jucarele si imbracaminte.Baietelul este pasionat de trenulete daca are cineva de ca copilasii lor.Mama lor le creste singura dintr-un salariu de 700 lei si stau si cu chirie.Va rog daca aveti hainute de fetite intre 2-5 ani si nu va mai trebuiesc si jucarele sa aducem acestor fetite un zambet.Ma puteti suna la nr 0762982494.
    Va multumesc ff mult ca luati in consideratie acest mesaj.

  442. Mirabela said

    Buna ziua are cinva hainute de feteita are o luna jumate

  443. garoafa gina denisa said

    as dori un calculator ptr.copii si o masina de spalat am intrat pe net de la altcineva,va rog sa ma ajutati telefon0767382807

  444. vio said

    Buna ziua.Am o rugaminte la.dvoastra sa.ajutam o mamica si doua fetite de 2-5 ani si un baietel de 6ani care nu au jucarele si imbracaminte.Mama lor le creste singura dintr-un salariu de 700 lei si stau si cu chirie.Va rog daca aveti hainute de fetite intre 2-5 ani si nu va mai trebuiesc si jucarele sa aducem acestor fetite un zambet.Ma puteti suna la nr 0762982494.
    Va multumesc ff mult ca luati in consideratie acest mesaj.

  445. adina mihaila said

    Buna ziua. sunt din Ploiesti si am un aspirator functional daca cineva este interesat sau imi poate spune despre o organizatie ce l-ar dori. Va multumesc

  446. oana said

    bun seara si sarbatori fericite daca doriti sa ajutati o familie cu 6 copie lear fi un mare ajutor

  447. violeta said

    DNA Adina mai aveti aspiratorul mi-ar fi de folos 0762982494

  448. alexandra said

    Buna ziua este cineva care doreste sa boteze un bebe de sapte luni.am tot cautat pana acum dar nimeni nu a vrut .sa il boteze dorim doar sa vie dus la biserica sa stim ca este in crestinat .suntem o familie cu doi copii mici care stam cu chirie avem un singur venit .bebe este un baietel mic frumos cuminte este un ingeras.este un dar de la dumnezeu.multumesc.suntem din bucuresti.

  449. cristina said

    Va rog sa mentionati si orasele, sa se stie despre ce zona este vorba. Daca ma intereseaza un anunt, habar n-am de unde este persoana. Multumesc

  450. anka said

    Buna ziua dragii mei sunt mama si nu am cei oferi la baietelul meu niste jucarii .imbracaminte sau papuci dak putetui sa ne ajutati cu ceva suntem din jud botosani va multumesc

  451. daca are cineva haine pentru un copil de 3 luni va rog sa sunati la 0757067874

  452. maria said

    ofer un parfun nou de la avon pasion dens in schim cu ceva alimente pentru trei copii alimente de orice fel vreau sai ajut.de asemenea ofer si hainute 0-6 luni nu cer ceva anume sau mult cat se poate chiar si un borcanel de zacusca ,dulceata .

  453. violeta said

    Maria ma poti suna maine dimineata si te pot ajuta cu cate ceva .
    Chiar as avea si eu cui da hainute de bebe pt un baietel cu probleme la nastere.0762982494 .O seara perfecta!

  454. violeta said

    Maria suna-ma ca sa vb .Nu te pot suna eu akm ca nu am minute.O zi buna.

  455. buna seara aveti grija cum faceti donatiile ca multe cazuri fara sa dau exemple sunt false cum sau depistat pe saitul imparte.ro
    o seara buna tuturor

  456. mona said

    Buna dimineata si la multi ani un an nou fericit si norocoa va doresc tuturor. Vin si eu in rugamintea unor persoane cu suflet cald si bun pentru a cere o mana de ajutor daca se poate bineinteles din partea dumneavoastra.Se poate ca cineva sa ma poata ajuta si pe mine cu o unitate pentru calculator niste alimente si hainute,incaltaminte pentru copilasi mei.Mentionez ca recent am ramas si fara servici si fara tata la copii.Am intrat de la o vecina pentru a posta acest anunt deoarece calculatorul meu sa ars iar posibilitati pentru a cumpara numai am.Va multumesc din toata inima pentru buna intelegere acordata.Va doresc tuturor o zi mirifica sa aveti.

  457. Rozalia said

    Draga Alexandra, mai este valabil anuntul pentru botez?

  458. vio said

    Buna ziua.Ma poate ajuta și pe mine cineva cu un Blender functional pentru o mămică cu un baietel micut și care din păcate la născut și cu probleme la cap(tumoare pe creier),și as dori s-o ajut cat pot și eu și cu ce pot. Și dacă aveti și ceva Hainute de la 3 luni în sus ar fi un dar de la Dumnezeu.
    Eu nu pot avea copii ca și eu la rândul meu am probleme din naștere,de aceea prefer sa ajut copii ca ai iubesc foarte mult.
    Ma puteti suna la nr 0762982494
    Va multumesc din suflet.

    Ps:Si eu am trimis un pachet la o Asociate Caritabila din Ploiești zilele acestea pentru copilași. Aveam niște Hainute strânse de la prieteni și diverse persoane și am zis sa ajut și eu la rândul meu.

  459. vio said

    Donez cateva haine dama masura 38-40, si ceva incaltaminte masura 39.Mi le-a dat si mie o vecina daca am cui sa i le dau
    Ma puteti suna la nr 0762982494
    O zi buna

  460. ionica miron said

    daca doriti sa ajutati o familie cu aceste haine

    În Sâmbătă, 24 Ianuarie 2015 17:41:58, Sa donam! a scris:

    #yiv7111331032 a:hover {color:red;}#yiv7111331032 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv7111331032 a.yiv7111331032primaryactionlink:link, #yiv7111331032 a.yiv7111331032primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv7111331032 a.yiv7111331032primaryactionlink:hover, #yiv7111331032 a.yiv7111331032primaryactionlink:active {background-color:#11729E;color:#fff;}#yiv7111331032 WordPress.com vio commented: „Donez cateva haine dama masura 38-40, si ceva incaltaminte masura 39.Mi le-a dat si mie o vecina daca am cui sa i le dauMa puteti suna la nr 0762982494 O zi buna” | |

  461. vio said

    Dna Ionica Miron ,imi pare sincer rau dar tocmai ce le-am dat hainutele azi dim.Mie acum.mi-a aparut mesajul dvoastra.O seara buna.
    Daca mai apare ceva va anunt cu drag.

  462. monyk said

    Buna seara ma poate ajuta si pe mine cineva cu hainute si incaltaminte de dame si copiii. Daca cineva are hainute si incaltaminte si nu le mai poarta si vrea sa le dea va rog contactati-ma ca am nevoie de ele. Multumesc frumos o seara frumoasa va doresc.

  463. alessia said

    Buna seara, am si eu mare nevoie de hainute si incaltari pentru fetita mea de 2 anisori. Va multumesc

  464. pavel said

    Buna,as avea mare nevoie de un pătuț din lemn la care se rabatează marginile.nu pot asigura transport deci as prefera din cj daca se poate.multumesc

  465. Maria said

    Buna seara , Vin si eu cu o rugaminte : daca aveti carticele pt copii de gradinita si nu va mai sunt de folos,va rog sa faceti o donatie. Noi, doamnele educatoare si parintii ne straduim sa le facem micutilor o biblioteca,dar nu am reusit din pacate.Va multumesc! ( judetul CS)

  466. Elena said

    Buna seara!suntem o familie modesta de la tara cu 2 copilasi baietel de 1 an si fetita de 4 ani.poate cineva cu suflet mare ne poate ajuta si pe noi cu cateva hainute .Am mai avea nevoie si de pampers si lapte praf pentru ca din motive de sanatate am fost nevoita sa intarc copilasul.dar orice ajutor cat de mic este bine venit.multumim din inima

  467. Buna dimineata ma numesc Marcu Nicoleta sunt din Constanta si am vazut aceasta pagina .Apelez la cei care au suflet bun pentru fetita mea in varsta de 3 ani si 5 luni pe care o cresc singura si nu am hrana iar unde locuim riscam sa fim date afara si nu am posibilitatea sa mi platesc luna aceasta as mai avea nevoie si de hainute pentrufata un pat mai mare si un covor va multumesc ma puteti contacta la nr 0731075742 va multumesc

  468. Husoschi Mirel Mihai said

    Buna ziua numele meu este Husoschi Mirel Mihai as dori daca se poate sa ajutati un copil David Gabriel s-a nascut acum patru ani, prematur, apgar 6 si 1300 g. In urma unei bronhodisplazii pulmonare in forma grava , a oxigenarii indelungate , doua hemoragii cerebrale , nenumarate stopuri cardio-respiratorii si multe alte complicatii ale prematuritatii, a fost diagnosticat cu cea mai necrutatoare afectiune: paralizie cerebrala- tetrapareza spastica, encefalopatie hipoxic ischemica).Dupa cinci luni de spitale, tratamente si nenumarati medici in care parintii nu mai aveau nici macar bani pentru apa, speranta apare din Ucraina, primul loc care promitea o recuperare desi terapiile sunt foarte agresive si dureroase.Datorita campaniei create atunci , datorita donatiilor oamenilor de bine,David a avut sansa sa beneficieze de acest tratament in Ucraina ( 6 sesiuni) dar nu pentru atat timp cat ar fi avut nevoie. Dupa numai trei sesiuni de sedinte David a inceput sa isi foloseasca picioarele paralizate pana atunci si incepuse sa dea semne ca raspunde la stimuli: gangurea, devenise atent,percepea ce se intampla in jurul lui.

    Desi foarte multi au ajutat , David mai are mult drum de parcurs pana cand va putea sa devina un copil normal ,iar parintii sunt deja lipsiti de ajutor. Mama lui David, Labunt Nadia desi continua terapia acasa cu micutul, primeste donatii de hainute, mediatizeaza si numai noi, mamele, am ramas langa ea cu un mic ajutor,cu o incurajare. Au cerut ajutor statului roman si au fost refuzati,au scris Administratiei Presedintiale si au primit un ajutor de 1000 ron, Fundatia Mihai Nesu fiind cea mai implicata in acest caz si oamenii cu suflet care au ajutat cat au putut de mult.

    Acum parintii se afla din nou intr-un mare impas: dantura micutului este intr-o foarte avansata de deteriorare iar interventia, absolut necesara, costa 2800 euro. Peste doua zile, David este asteptat in Ucraina pentru a incepe o noua sesiune de terapie. Parintii nu mai au fonduri si sunt nevoiti sa amane aceasta sesiune in Ucraina, in favoarea interventiei stomatologice, fapt care ar diminua extrem de mult sansele de recuperare motorie ale lui David.

    UPDATE : Folosind ajutorul nostru, al fortelor proprii si al puterii fizice inimaginabila de care a dat dovada David, micutul a trecut cu bine peste operatia la dintisori!
    Speram intr-o recuperare rapida.
    Impreuna putem sa facem diferenta!
    Noi continuam lupta pentru a-l ajuta pe David sa ajunga cat mai repede in Ucraina, la sedintele de terapie pentru probleme principale.

    Va rog sa donati 1 leu (si nu mai mult) sau sa postati aici cel mai ieftin obiect pe care doriti sa il vindeti, iar suma aferenta sa fie virata in contul creat inca de acum patru pentru David.
    Povestea lui David o puteti citi complet in :
    @[NjQyMTgzOTU5MjA4MTA3Omh0dHBcYS8vc2Fuc2FwZW50cnVkYXZpZC53b3JkcHJlc3MuY29tLzo6:http://sansapentrudavid.wordpress.com/%5D
    sau pagina de Facebook: Sansa pentru David.

  469. violeta said

    Buna ziua.Ma poate ajuta și pe mine cineva cu un Blender functional pentru o mămică cu un baietel micut și care din păcate la născut și cu probleme la cap(tumoare pe creier),și as dori s-o ajut cat pot și eu și cu ce pot. Și dacă aveti și ceva Hainute de la 5 luni în sus ar fi un dar de la Dumnezeu.
    Eu nu pot avea copii ca și eu la rândul meu am probleme din naștere,de aceea prefer sa ajut copii ca ai iubesc foarte mult.
    Ma puteti suna la nr 0762982494
    Va multumesc din suflet.

  470. mary said

    as dori sa donez un pat cu telecomanda ca la spital ptr o persoana imobilizata la pat

  471. allyaria said

    Violeta, din ce oras esti? as avea eu hainute.

  472. violeta said

    Allyaria buna.Sunt din Bucuresti.Ma poti suna sau lasa-mi un nr de tel pe mail si sun eu.O zi buna pup si multumesc

  473. Alexandra said

    Buna seara.Donez haine pentru fete aprox 60 kg,inaltimea 1,68,cizme masura 39 precum si alte haine.Papuci barbatesti marimea 40.Detalii la adresa de mail diamond77ess@yahoo.com Sunt din Campulung Moldovenesc,judetul Suceava dar poate reusesc sa trimit in alte zone ale tarii

  474. anka said

    Buna ziua tuturor eu am mai lasat mesaje dar vad k nu am noroc de un micut ajutor sunt din jud botosani am copilul bolnav k piciorusele equinovar puteti cauta sau chiar va pot trimite poze sau chiar puteti veni acasa sa vedeti k poate nu credeti am mare nevoie dd papucei adidasi cizmulite sandalute nu tr k face rana iam primit de la o vecina si daca puteti si niste hainute are 4 anisori in iunie va multumesc
    ankamea9094@gmail.com

  475. buna ziua ma numesc dobaies ionela si am o fetita de 2 ani care nu isi tine capul nu vorbeste nu merge nu sta ridicata daca mati putea ajuta cu niste hainute si un carucior ca am cu ce o plimba deoarece nu se poate deplasa si in brate e foarte greu are handicap grav gradul 1 nu am posilibitate sa ii cumpar un carucior sunt saraca si nu pot sa lucrez sa pot avea grija e ea sunt din baia sprie jud maramures va las un nr de telefon daca vreti sa ne ajutati si pe noi0757603265

  476. daniela said

    Buna ziua ma numesc daniela am 19 anisi sunt din gorj va rog frumos eu din cauza situatiei financiare de mica am iimprumutat haine de la colege va rog din inima ma puteti ajuta si pe mine cu niste haine incaltaminte ? Va rog mesaj pe adresa de maill danutadanu37@yahoo.com sau facebook daniela claudia

  477. negruliliana71 said

    Buna seara, am o fetita de 3 ani si aproape jumate, daca sunt mamici cu fetite si au hainute ce nu le sunt de folos mi/ar face un mare serviciu daca le/ar da pentru fetita, am o situatie mai deosebita si îmi este tare greu abea ma descurc cu mâncarea pentru micuta, va multumesc, mentionez ca sunt din Iasi

  478. nicolae victoria said

    Buna ziua ma numesc nicolae victoria am doi copii un baiat de 7 ani si o fetita de 4 ani si as dorii si eu daca mati putea ajuta si pe mine cu niste alimente hainute ptr copii jucarii am fetita bolnava de soriazis si nu am posibilitate financiara singuru meu venit este ajutorul social vas fii foarte recunoscatoare daca mati putea ajuta nr de contact 0724799766

  479. Anna said

    Buna tuturor,
    ofer camera, masa si o suma moderata de bani unei fete tinere nevoioase, eventual fara casa contra ajutorului in casa si gradina. Studiile nu sunt importante. Sunt o femeie tanara insarcinata si sotul este mai mult plecat decat acasa – 1luna e plecat si 1 saptamana acasa – asa ca am nevoie de cineva sa fie tot timpul in preajma. Daca ne intelegem bine cu persoana care va veni are locul asigurat si dupa nastere. Eu sunt din judetul Mures, dar pot oferi transport gratuit pana aici. Va rog sa ma contactati la 0745-282.772. Rog multa seriozitate.

  480. claudia said

    Buna ziua ,sunt o mamica cu 2copii,o fetita 5ani jumate,si un baietel de 2anisori,daca ne poate ajuta cineva cu imbracaminte sau carti cu povesti .Va multumesc,si va doresc o zi buna .

  481. ioanaelys said

    am un baietel de 4 luni, daca sunt mamici cu baietei si au hainute ce nu le sunt de folos s-au jucarioare chiar si alimente mi-ar face un mare serviciu daca le-ar da pentru baietelul meu, am o situatie mai deosebita si îmi este tare greu abea ma descurc sa cumpar lapte deoarece nu am san pentru micut, va multumesc, mentionez ca sunt din Ploiesti jud Prahova nr de tel 0736293900

  482. Xenia said

    Dragele noastre mamici , dragi prieteni . Sunt Daria , am 5 luni nu am tata si mami are 20 de ani si nu are serviciu nici inainte de a ma naste nu a avut. Ma creste cum poate cu ce poate . Va rugam din suflet sa ma ajutati cu hainute , panpersi nr3 si lapte praf de care o fi . mai am jumate de cutie de nan 2 . Mai multe detalii pe adresa didaelaa@yahoo.com

  483. Marius said

    buna ziua, eu am ajutat si ajut 30 de copii dintr-o comunitate din jud. Bihor, care au o situatie foarte grea de cativa ani ii ajut cu alimente, haine, rechizite, tot ce au nevoie pentru a preveni abandonul scolar.pentru donatii va rog sa ma contactati la adresa de email…calaumarius@yahoo.com sau la nr. 0747459892.
    Va multumesc
    Marius

  484. Monica said

    Buna seara sunt o mamica ce am ramas fara servici si aduc peste 4 luni pe lume un bebe si vin in rugamintea dumneavoastra pt a cere o mica mana de ajutor, rog mamicile care au hainute ramase mici de la copii dumnealor incaltaminte carut si patut si care le poate dona pt viitorul meu bebelus am mare nevoie . Multumesc din suflet

  485. Marius said

    de unde esti Monica??

  486. Monica said

    Buna seara D-nul Marius ! Sunt din Bucuresti !

  487. calitu ioana andreea said

    Va rugam din suflet pe cei care pot si doresc sa ne ajute cu alimente de PASTI ,traim doar din alocatia bebelusului de 4 luni sotul meu nu poate lucra deoarece trebuie sa aive grija de bebelus eu am o anemie foarte mare si nu pot vedea de el in permanenta,va rog tare mult,orice ajutor noi il primim cu drag.Dumnezeu sa va binecuvinteze ,va multumim si va dorim un paste fericit 0736967979 ..ploiesti prahova

  488. Holban Ana said

    Buna ziua.Va rog din suflet cine poate sa ma ajute si pe mine cu hainute sau lucruri pentru un baietel nou nascut.Urmeaya sa nasc si nu am o situatie financiara foarte buna.Va rog din suflet.Sunt din Iasi

  489. Vreau un ajutor

  490. violeta said

    Buna ziua.As dori un mic ajutor din partea celor care pot sa ma ajute cu cateva hainute de sezon masura mare.44-46(specific :nu pot purta fuste si rochii ca am proteza din genunchi la picior),incaltaminte barbat 42 si cateva alimente pt paste (cozonac,oua voosite,orice puteti)
    Am o pensie de handicap foarte mica si nu imi pot permite sa cumpar mare lucru.
    V-as fi recunoascatoare.
    Sa vadea dumnezeu sanatate si sarbatori pascale fericite!
    Ma puteti contacta pe mail: fdumitru79@yahoo.com

  491. Gabriela said

    am si eu doua fetite de 9 luni si una de 4 ani jumate daca ma puteti ajuta cu niste hainute sau mancare vas multumi foarte mult ..pentru ca ne descurcam foarte greu cu bani si stam in chirie..ma puteti contacta la nr de tel…
    0768918347

  492. Gabriela said

    Sunt din tm si am doua fetite mici..una de 9 luni si 4 ani jumate …daca puteti sa ma ajutati cu niste hainute..papucei..jucarii..sau niste alimente..mancare..’ nu prea pot sa mi permit nici mie sa mi iau o bluza sau ceva…pentru ca trebuie sa le asigur la copii traiul..; stau in chirie nu am o situatie buna,daca puteti sa ma ajutati va s fi foarte recunoscatoare….ma puteti contacta la nr de tel: 0768918347 va multumesc:

  493. Gabriela said

    va rog sa ma ajutati daca puteti cu ce aveti prin casa…ca am mare nevoie pentru ca am o situatie foarte grea..si nu pot sa mi permit sa le iau mai nimic la copii..astept ras:::: va multumesc mult

  494. Monica said

    Buna seara Gabriela! Lasa aici un numar de telefon si adresa unde te pot contacta si unde pot sa trimit colete. O noapte binecuvantata si Dumnezeu sa va aiba in paza Lui!

  495. Gabriela said

    Buna Monica scuzama ca nu am putut sa las mai repede .. dar sunt foarte racita si eu si fetele…nr meu de tel este:0768918347 ma poti suna si iti dau adresa cand ma suni…astept sa ma suni..
    multumesc si Dumnezeu sa te ajute si multa sanatate..

  496. Gabriela said

    Buna Monica nu ai mai sunat,astept sa ma suni..?multumesc

  497. Monica said

    Buna seara Gabriela! Sa stii ca nu am uitat de tine, dar astept sa primesc telefonul de la reparat ca sa blocat si nu stiu ce are, te sun imediat cum primesc telefonul, sper sa vina maine sau luni cel tarziu. O noapte binecuvantata sa ai alaturi de toti cei dragi! Monica

  498. claudia said

    Buna ziua am o fetita 5 ani si un baietel 2anisori,daca ma poate ajuta cu imbracaminte,va multumesc din suflet.Va doresc sarbatori fericite

  499. Gabriela said

    buna ziua,am doua fetite mici una de 4 ani jumate si una de 9 luni ,daca ma puteti ajuta cu hainute,papucei jucarii sau alimente de mancare ma s bucura foarte mult ,stam in chirie si ne descurcam foarte greu si nu pot sa mi pot permite ca sa mai iau si hainuta la copii ,pentru ca eu stau acasa cu fetele,si ne este greu ,ma puteti suna la nr de tel: 0768918347 va multumesc
    Dumnezeu sa va ajute

  500. Elena said

    Buna seara.Va rog din suflet pentru niste hainute cu care sa merg cu copilasii la impartasit si Inviere.tot ce avem sunt micute si f uzate si patate.Nu trebuie sa fie noi decat sa le vina.Avem fetita de 4 ani si baietel de 1 an.Dumnezeu sa va ajute.

  501. Elena said

    daca cineva doreste sa ne ajute va rog sa ne lasati un email la dianailie20@yahoo.com si prietena mea imi va spune

  502. Elena said

    Oana eu as dorii hainutele pentru copilasii mei.dianailie20@yahoo.com

  503. Monica said

    Buna Gabriela! Azi am pus coletul la posta, cand il primesti, te rog da-mi un beep. Va doresc la toti un Paste binecuvantat alaturi de toti cei dragi! Monica

  504. Gabriela said

    Buna Monica o sa te anunt cand o sa l primesc..multumesc…sarbatori fericite multa sanatate sa va dea Dumnezeu si tie si la copii.

  505. lacramioara said

    buna seara ma poate ajuta si pe mine cu hainute de baitel 7 ani fetita 11 ani de femeie 33 de ani o seara buna !

  506. oana said

    bun ziua daca poate cineva sa ajute 2 familie cu 6 copie si o familie cu 3 copie an prag de sarbatori sa aiva si ei ceva pe masa de sf pasti sunt foarte necajiti

  507. mihaela said

    buna ziua ,am si eu nevoie de hainute pentru baieti de 2 si 4 ani sau adult marimea s dama ,ii cresc singura si stau la parintii mei,nu imi permit sa le mai cumpar hainute ,cateva macar sai pot schimba cand ies pe afara,multumesc sunt din judetul iasi.mihaela

  508. vio said

    Buna ziua
    Am i-am rugăminte la dumneavoastră, dacă mă puteti ajuta cu câteva alimente pentru Paști cozonac,cateva oua vopsite, cu ce puteti sa ma ajutati este bine venit. Am pensie de handicap foarte mica si nu îmi permit să cumpăr. Plus ca noua la handicapati nu ne-a venit pensia mai devreme akm de paște .
    Va multumesc din suflet si va urez un Paște Fericit alături de cei dragi!
    Ma puteti cintacta pe mail”: fdumitru79@yahoo.com

  509. Ana said

    Donez haine de fete 20-26 ani marimea M/L. Ma puteti contacta pe adresa de mail jazzy0000@yahoo.com. Ana

  510. Gabriela said

    buna Ana ai putea sa mi trimiti mie hainele pentru ca nu am nici un venit si am 22 de ani te rog ai putea sa ma suni la nr de tel;0768918347

  511. andra said

    Buna ziua!
    Vreau sa donez hainute fetita peste 6 luni pana la un an jumatate.
    Va rog sa ma contactati pe mailul gavrila.andra@gmail.com
    Sa auzim de bine!

  512. george said

    Buna ziua! Suntem un cuplu tanar 25-26 ani si din nefericire suntem infectati cu hiv din timpul revolutiei de la seringile ne sterilizate. si daca asta nu este de ajuns… nu avem nici unde sa stam, ca nu avem casa noastra. familiile noastre au case frumoase, dar nu au loc si pentru noi! de parca nu ajunge discriminarile celor ce nu inteleg situatia noastra… acum nici familiile nu ne ajuta! nu ne mai ramane decat sa apelam la ajutorul dumneavoastra pentru orice donanie. Cod IBAN : RO96BTRL04001201F08570XX Banca Transilvania – Georgel Busila – IBAN scurt: 0f08570.

  513. george said

    Buna ziua! Suntem un cuplu tanar 25-26 ani si din nefericire suntem infectati cu hiv din timpul revolutiei de la seringile ne sterilizate. si daca asta nu este de ajuns… nu avem nici unde sa stam, ca nu avem casa noastra. familiile noastre au case frumoase, dar nu au loc si pentru noi! de parca nu ajunge discriminarile celor ce nu inteleg situatia noastra… acum nici familiile nu ne ajuta! nu ne mai ramane decat sa apelam la ajutorul dumneavoastra pentru orice donanie. Cod IBAN : RO96BTRL04001201F08570XX Banca Transilvania – Georgel Busila – IBAN scurt: 0f08570. Va rog sa ne ajutati si va multumim mult.

  514. Carpen Luminita said

    Buna ziua! Am un baietel de 7 ani care sufera de autism.Am observat ca ii plac foarte mult jocurile de lego si chiar a primit unul cadou si il ajuta foarte mult in dezvoltare.Din pacate posibilitatile noastre financiare nu ne permit sa-i cumparam alte jocuri lego asa ca daca aveti ramase de pe la copiii dvs v-as fi vesnic recunoscatare daca mi-ati face o donatie.Ma puteti gasi la nr de tel 0731495867 sau 0766811605.Multumesc!

  515. Holban Ana Maria said

    Buna ziua! Va rog din suflet cine ma ma poate ajuta cu hainute pentru un nou nascut pentru un baietel,orice lucru de nou nascut este bine venit,va rugam din suflet.

  516. live said

    Hristos a inviat.cine ne poate ajuta cu haine sau o pereche de incaltari pentru o doamna de 50 de ani de la tara din judetu iasi

  517. vio said

    Buna seara.As avea nevoie de blugi masura mare xxl sau 40 adica sa aibe in talie 115 cm si sa fie blug dintr-acela gros (batos) si croiala la picior drept. Pentru ca eu am proteza la picior si daca nu am pantalonul mai gros si larg asica cracul drept se vede proteza in evidenta. Daca aveti si nu-i mai ourtati mie mi-ar fi de folos ca nu gasesc masura mare din cauza ca m-am ingrasat Ma puteti contacta pe mail sau tel 0762982494

  518. Claudiu said

    Holban Ana Maria unde locuiti? Sau mai precis unde, in ce localitate aveti nevoie de aceste hainute.

  519. Ionut said

    Buna ziua ma poate ajuta cineva cu o tricicleta pt o fetita de 2 ani ,nu am posibilitate financiara ,multumesc anticipat

  520. Anamaria said

    Va rog mult am nevoie de haine pt baietelul meu de 1 an si jumatate si citeva haine pt mine masura mare va rog mult sa ma ajutati cu citeva haine nu amm o posibilitate buna si am nevoie orice lucru donat si alimente sunt bine primite multumesc anticipat

  521. mihaela said

    buna ziua oameni cu suflet va rog din suflet poate se gaseste si pt noi un suflet bun si mare sa ne ajute cu ceva lucrusoare pt copii mei st mama la doi ingerasii o fetita sapte ani si un bebe un an trecem printro perioada foarte grea sotul a ramas fara lucru de sase luni lucra cu ziua e foarte greu va rog mult va multumim adresade email anamaria2838@yahoo.com

  522. mihaela said

    SUNT DIN BACAU ORAS COMANESTI PLATESC TRENSPORTUL
    SAU LASATI UN NR TELEFON CINE MA POATE AJUTA K EU NU AM NET SI MAI INTRU DE LA O VECINA MULTUMESC

  523. Rodica said

    Buna seara !
    Ma numesc Rodica , sunt din Dumitresti , Vrancea si va scriu acest micut mesaj in speranta ca cine mi-l poate citi poate ma va ajuta !
    Am 3 persoane care depind de mine : tata paralizat total care necesita pampers , mama bolnava psihic si baietel de 8 anicu diabet zaharat tip 1 . Daca cineva binevoieste sa ne ajute cu haine si incaltaminte deoarece puterile sunt mici si abia ne descurcam cu hrana de zi cu zi si regimul de baza al copilului .
    Va multumesc din suflet si Dumnezeu sa va binecuvanteza !
    nr. meu de telefon : 0765179125

  524. Mona said

    Buna seara tuturor mamicilor am nevoie si eu urgent de un carut pentru bebe ! Daca are cineva si nu-l mai foloseste rog sa ma contacte-ze. Multumesc din suflet ! O seara mirifica va doresc, numai bine !

  525. Ioana said

    Numele meu este Ioana, trec printr-o perioada financiara foarte proasta si am nevoie de ajutorul dumneavoastra..Am un baietel de aproape 6 luni daca puteti sa ne ajutati cu alimente , jucarioare , lapte praf , pampers v-am fi foarte recunoscatori…a puteti gasi la nr de tel M0736967979 . Va multumesc

  526. laura said

    buna ziua dragii mamicii as avea si eu nevoie de un carut sport daca are cineva va multumesc din tot sufletul

  527. violeta said

    Buna ziua. Am Si eu nevoie de dresuri sau strech groase(i), 120Den – măsura5 sa aibe licra în ei sa fie mai elastici, ca am proteza la picior si îmi tine mai bn proteza Nu găsesc decât subtiri și nu ma ajuta
    Dacă mă poate cineva ajuta va multumesc. Tel 0762982494

  528. Cristina said

    Buna seara daca mai este cumva calculatorul las dori pt copii mei am 3 copii 2 sunt la scoala si au nevoie de el.noi nu avem si ne rugam de diferite persoane sa ne ajute.eu nu am drept de munca va pot trimite acte doveditoare,din cauza interventiilor suferite pe coloana partea de sus mi sa montat implant.va pot trimite si pt aceasta acte doveditoare.va multumim si asteptam raspuns.locuim in jud timis.

  529. A,Cristina said

    Buna seara ,daca mai este cumva calculatorul las dori pt copii mei am 3 copii 2 sunt la scoala si au nevoie de el.noi nu avem si ne rugam de diferite persoane sa ne ajute.eu nu am drept de munca va pot trimite acte doveditoare,din cauza interventiilor suferite pe coloana partea de sus mi sa montat implant.va pot trimite si pt aceasta acte doveditoare.va multumim si asteptam raspuns.locuim in jud timis.

  530. Gabriela said

    Buna seara suntem o familie cu doua fetite de 5 ani face in iunie si trebuie sa mearga la gradinita si imi ieste foarte greu pentru ca nu am hainute pentru ea ca tot ce am avut ia ramas mic si sa rupt….si cea mica face in iulie 1 an si pentru ea imi ieste greu pentru ca iau ramas multe hainute mici….si eu nu lucrez doar sotu si ea pe luna 800 de lei din care platim cheltuieli si trebuie cumparat pampersuri si ce mai ramane de mancare ….stam in chirie si ne descurcam foarte greu….si din toamna va merge fetita mea cea mare la gradinita si trebuie sa platim masa pe care o manaca si e greu,…va rugam din suflet daca puteti sa ne ajutati cu hainute..papucei….pampersuri nr 5 …sau alimente. de mancare…sau cu ce puteti dumneavoastra ar fi de mare ajutor …ma puteti suna la nr de tel 0768918347 va multumesc …Dumnezeu sa va ajute

  531. Holban Ana said

    In localitatea Tiganasi locuim..Claudiu

  532. mela said

    buna ziua sunt o mamica a 4 copilasi as vrea sa va rog cine ne poate ajuta cu orice este bine venit cu haine incaltaminte alimente jucarii pampersuri as fi foarte recunoscatoare am 3 fetite cu varste cuprinse 8 ani 6 ani si cea mica 4 luni si un baietel de 2 ani jumate daca are cineva de donat niste haine de dama marimea m-l as multumi foarte frumos noi nu ne permitem sa cumparam multe lucruri deoarece stam cu chirie si de abia ne ajung banii va multumim frumos pentru cei care vor sa ne ajute ne puteti contacta la adresa de e-mail draguta16_ro@yahoo.com o zi buna tuturor

  533. olga said

    Donez haine de dama, marimea S-M si haine barbati marimea L. Preferabil Bucuresti. 0747450594 Olga

  534. Holban Ana said

    Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva hainute.. sunt insarcinata,si nu imi mai vin hainele..

  535. mela said

    olga prin colet nu ai putea trimite/…?

  536. Holban Ana said

    Haine sau lucruri de baietel nou nascut are cineva sa ne ajute?va rugam din suflet

  537. Holban Ana said

    VA ROG DIN SUFLET AM NEVOIE.NIMENI NU VEDE POSTAREA MEA?SAU NIMENI NU VREA SA MA AJUTE? ROG DIN SUFLET AM NEVOIE DE LUCRURI DE NOI NASCUTI,PENTRU BAIETEL, SAU CINE ARE SA NE DEA UN PATUT.ROG DIN SUFLET PE TOATA LUMEA CARE VEDE ACEASTA POSTARE,ORICE LUCRU ESTE BINE VENIT.

  538. claudia said

    Buna ziua ma poate ajuta cineva cu imbracaminta barbateasca marimea M-L.va rog din suflet.

  539. Dragi parinti cu suflet mare ajutatine varog cu hainute jucarii caleasca patuc incaltaminte si producte varog din tot sufletul din toata inima ajutatine varog 060171215

  540. violeta said

    Buna ziua.Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste haine dama masura L -XL si cateva lenjerii de pat dublu?Am mare nevoie ca m-am mutat de curand si nu imi pot permite sa cumpar haine ca platesc chiri si sunt singura.
    Daca aveti si nu le ai folositi va rog din suflet sa ma sunati ca eu le primesc cu mare drag si am nevoie de ele.Multumesc!

    Ma puteti contacta pe mail: vvioleta.florin@yahoo.ro sau la tel 0762982494

    Cu drag Violeta

  541. Dragi parinti cu inima mare poate cineva ma poate ajuta cu hainute jucarii incaltaminte carucior patuc pentru doua fetite una de un an jumate si una de 3 ani varog din tot sufletul din toata inima ajutatine suntem o familie foarte saraca varog fivava mila de noi de situatiea noastra nu avem nici ce minca nici bani de pine varog ajutatine pentru noi tot conteaza varog

  542. Dragi parinti cu inima mare poate cineva ma poate ajuta cu hainute jucarii incaltaminte carucior patuc pentru doua fetite una de un an jumate si una de 3 ani varog din tot sufletul din toata inima ajutatine suntem o familie foarte saraca varog fivava mila de noi de situatiea noastra nu avem nici ce minca nici bani de pine varog ajutatine pentru noi tot conteaza varog 060171215 nr meu

  543. Donez scutece Pampers premium mărimea 1 si haine femei mărimea S-M, bărbați mărimea L. Anunț valabil doar in Bucuresti. 0747450594 Olga

  544. violeta said

    Buna ziua
    Voluntar ONG Protectia animalelor,detin un refugiu caini comunitari,acasa…
    Caini maidanezi,scapati de la eutanasiere din lagarele ASPA,Mihailesti si Odai…
    Am 40 de caini in curte,cate doi-trei in tarcuri….
    Solicit ajutor de hrana,mai ales paine veche…
    Mentionez ca toate sufletele din curte,inclusiv noi oamenii,traim dintr-un venit de 1.300 ron…
    Bucuresti-tel 0725 410 873
    Gabriel Honceriu
    Multumesc…

  545. Primim si noi in dar hainute pentru doua fetite una de un an si una de trei ani varog ajutatine nu ne refuzati varog

  546. Tako System cauta donatii de 9 tastaturi usb, 9 mouse usb, 5 monitoare minim 17″ (CRT / LCD). Toate acestea sunt necesare pentru a se putea dona 9 unitati calculatoare pentru casa de copii. Ne puteti contacta la telefon: 0726.174.270 sau email: office@tako.ro
    Multumesc!

  547. Irina said

    Buna ziua, As vrea sa donez hainute bebe 0- 1 an, in Bucuresti. Hainutele sunt de la baietelul meu, dar merg si pentru fetite. Sunt culori unisex.

  548. Mona said

    Buna Irina ma intereseaza hainutele tale pentru bebe se poate?! . Multumesc mult. Astept un raspuns. O zi buna iti doresc

  549. Irina said

    Bună Mona! Bineinteles ca se poate. Te rog trimite-mi nr de tel pe adresa de mail irina_haille@yahoo.com. Te voi suna eu ca sa stabilim cum facem. Seara buna!

  550. ionica said

    Bun poate cineva sa ne ajute si pe noi cu cateva hainute pentru copii daca doreste cineva orce ajutor e bine venit va rog din suflet

  551. Sara Simion said

    Buna ziua! Cunoaste cineva zone din Bucuresti in care pot gasi oameni ai strazii carora sa le pot dona haine pentru fete, incaltaminte pentru fete, jucarii pentru copii mici (poate au familie), carti(exista oameni ai strazii care citesc), sau ceva de mancare?

  552. Buna seara. In Bucuresti nu cunosc pe nimeni, insa in zona Moldovei sunt suficienti nevoiasi. Daca doriti sa faceti donatii in aceasta zona ma puteti contacta la numarul de telefon: 0754841464 sau la adresa de email: morosanmihaela16@yahoo.com. Sotul meu si cu mine am mai primit hainute de prin tara si le-am distribuit personal la persoane nevoiase. O seara frumoasa. Cu respect Ec. Mihaela Morosan

  553. violeta said

    Buna seara daca doriti sa ajutati am eu o vecina care este amarata.Va rog sa ma contactati pe mail :fdumitru79@yahoo.com

  554. elena said

    As vrea sa donez niste hainute pentru baieti am de la 6 luni pana la 2 ani cine are nevoie poate sa ma contacteze

  555. elena said

    Am niste hainute de baiat de la 6 luni pana la 2 Ani cine are nevoie poate sa ma contacteze

  556. violeta said

    Dmna Elena as dori hainutele pentru un baietel nascut cu tumoare pe creier akm are 7 luni.Tel meu 0762982494.Sarumana multtt

  557. violeta said

    Buna ziua.M-am mutat de curand cu chirie si nu avem mai nimica lasat de propietar.Eu am pensie de handicap si doar sotul munceste din care ne platim datoriile.Ne este greu cu un singur salariu.Am avea nevoie de cateva lenjerii mari de 3 pers(ca eu am avut lenjerii dar le-am donat ca erau de o persoana si nu imi erau de folos),hainute dama 44-46,incaltaminte barbat 42 (orice nu avem pretentii) cateva vase si o oala si cratita de gatit.Daca nu le mai folositi,NU le aruncati ca noua ne sunt de folos.
    Pe noi nu ne ajuta nineni am plecat amandoi de la zero.
    Daca binevoiti sa ne ajutati va suntem recunoscatori si nu vom uita ajutorul dumneavoastra.
    Tel nostru 0762982494 sau mail vvioleta.florin@yahoo.ro
    Sarumana mult!

  558. ioana said

    Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cateva hainute de dama masura 44-46 ca noi nu ne permitem sa ne cumpere haine ca stam cu chirie si si mai avem si un baietel de 5 anisori nu are mai nimica pentru gradinita(ghiozdanel,creioane,acuarele,carioci,hainute etc)
    Daca aveti hainute prin dulap si nu le mai folositi sa ma anuntati,ca noua ne vor fi de mare.folos.
    Sarumana mult si sanatate va doresc.
    Astept mesajele dumneavoastra pe mail: ioanacorina554@yahoo.com

  559. Diana said

    Bună seara .sunt din Iași locuiesc în chirie și doar sotul lucrează și nu ne permite salariul ,avem si o fetita de 10 luni. as avea nevoie de haine pentru fetita și pt mine mar M.daca ne-ati putea ajuta am fi foarte bucuroase. Mulțumesc o seara frumoasa

  560. Diana said

    Și de încălțăminte măr 37.

  561. Mela said

    buna ziua sunt o mamica a 4 copilasi as vrea sa va rog cine ne poate ajuta cu orice este bine venit cu haine incaltaminte alimente jucarii pampersuri as fi foarte recunoscatoare am 3 fetite cu varste cuprinse 8 ani 6 ani si cea mica 7 luni jumate luni si un baietel de 2 ani si 10 luni daca are cineva de donat niste haine de dama marimea m-l as multumi foarte frumos noi nu ne permitem sa cumparam multe lucruri deoarece stam cu chirie si de abia ne ajung banii va multumim frumos pentru cei care vor sa ne ajute ne puteti contacta la adresa de e-mail draguta16_ro@yahoo.com o zi buna tuturor

  562. ionut said

    Caut dulap cu dimensiunile 180/2metri cat se poate de urgent.fie contactati ma prin e-mail fie la nr 0740691343

  563. mihaela said

    Daca are cineva hainute de fetita 7 ani va rog ajutati o mamica sasi trimita copilul la scoala ,au nevoie de hainute ,rechizite ,incaltari.sunati la nr de tel.0757558390.Mamica este din iasi.

  564. Radu Adriana said

    Buna ziua! Ma numesc Radu Adriana , si as vrea sa va vorbesc si eu despre parintii mei care sunt bolnavi de hepatita C , imi pare foarte rau ca nu am posibilitatea sa-i ajut , mai am 8 frati , ei merg la scoala dar parintii mei nu au posibilitatea sa le ofere tot ce are nevoie un copil. Eu sunt maritata , in curand o sa imi vina si un copil pe lume si nu am posibilitatea sa-i ajut , parintii mei locuiesc in doua camarute facute din pamant si nu stiu cat va mai rezista acele camarute , nu au posibilitatea nici macar sa incalzeasca ambele camere deoarece nu au suficiente lemne , si sunt nevoiti sa doarma 10 persoane intr-o camera. Parintii mei sunt bolnavi de hepatita si nu au luat niciodata medicamente si nici nu au tinut un anume regim alimentar necesar pentru boala lor , tata sufera de aceasta boala din anul 2003 . Tata munceste cu ziua , la oamenii din sat , tot ce isi doresc parintii mei este sa le mai faca o camaruta la copii si sa aibe hainute si mancare pentru ei.Va rog din suflet sa ma ajutati sa pot sa ma revansez fata de ei , vreau sa le multumesc pentru tot ce au facut pentru noi , asa cum am fost saraci ne-a oferit toata dragostea lor si nici nu mai zic ca atunci cand nu aveam ce sa mancam faceau tot posibilul sa faca rost de o paine dar sa nu ne lase sa dormim nemancati , parintii mei nici macar nu stiu ca v-am trimes acest mesaj , ar fii o surpriza pentru ei. Parintii nostri ne-au trimes la scoala si ne-au dat o educatie frumoasa. Tot venitul al familiei este de 1040 lei . Spuneti dvs cum poate o familie formata din 10 personae sa traisca cu acesti bani? Imi doresc sa fie ajutati cu medicamente deoarece sunt grav bolnavi si au tot dreptul sa traiasca deoarece s-au sacrificat destul pentru noi , ar merita si ei o viata mai buna si mai linistita , daca vreti sa ajutati aceasta familie puteti sa-i ajutati cu ce doriti .Va rog din suflet , luati in considerare si acest caz. Stiu ca sunt oameni cu suflet bun . Familia mea locuieste in Comuna Sabareni , judetul Giurgiu , strada Salcamilor , nr.20. Numarul de telefon este 0760620686! Familia are si un cont deschis : Cont EUR RO54BTRLEURCRT0299061201 si Cont RON RO07BTRLRONCRT0299061201. Va multumesc din suflet , Dumnezeu sa va dea multa sanatate! Puteti contacta aceasta familie si chiar sa va duceţi la ei acasa sa vedeţi ca totul este adevarat.

  565. violeta said

    Buna ziua
    Are cineva de donat hainute si ghiozdanel pentru un baietel de 5 ani care a inceput gradinita si parintii nu isi permit sa ai cumpere?Daca aveti hainute micute ramase de la copii dvoastra va rog nu le aruncati,donatile acestui baietel
    Multumesc.Ma puteti contacta la nr de
    Tel 0762982494

  566. Niculaescu Loredana said

    Buna ziua! Fac apel la oameni cu suflete bune, care pot sa doneze jucarii, carti de povesti, puzzele, materiale de birotica si papetarie, PC, imprimanta pentru 13 copii dintr-o gradinita de la sat, din judetul Dambovita. Sunt copii foarte buni, care nu pot sa isi traiasca visul magic al copilariei din cauza saraciei comunicatii. Sa ii ajutam cu ce putem! Multumesc!
    Tel: 0724741949
    e-mail: loredana_niculaescu@yahoo.com

  567. Tanase Petronela said

    Buna seara.Sunt o mamica a doi copilasi,un baietel de 10 ani si o fetita de 2 ani pe care ii cresc singura si am o situatie materiala precara.Fiul meu isi doreste enorm un calculator dar din pacate eu nu i-l pot oferi.Daca ma puteti ajuta sa ii fac o bucurie as fi foarte recunoscatoare.Va multumesc.

  568. florentina said

    Bună seara mă numesc florentină am o fetiță de 1 ani și o lună și doi nepoți gemeni care fratele meu să despărțit de Cumnatamea care a prinși cu altul și ași vrea eu săi iau săi cresc care au gemeni și care nu are ce face cu hăinuțele puteți sami trimiteți mie gemeni și 2 ani vin la mine vineri și îi duc duminică până divorțează dupăia o săi iau eu ca ia unui mai vrea a vrut săi părăsească în spital aștept rp o seara bună

  569. Stefan florin said

    Buna ziua numele meu este stefan florin sunt din suceava,de mic copil sunt abandonat de catre parintii mei,am reusit sa fac un liceu si doi ani de facultate,pana cand a venit timpu sa plec din camin datorita varstei,am 23 de ani sunt tanar vreau sa ma ajutati pentru o locuinta pentru a avea unde sta,va rog mult,nu am pe nimeni nu am posibilitatea de a-mi cauta parintii,ma chinui de pe o zi pe alta,atat imi doresc de la aceasta viata sa am unde sa stau,sunt un om caruia ii place munca nu fug de greutati,va rog ajutatima va implor,numarul meu de telefon este 0758369516 astept orice oferta,fac orice numai sa am unde sa stau,va multumesc mult

  570. ameliaoana said

    Mi-ar fi de mare ajutor niste haine de dama 46-48(xl).Am 3copii si pentru ei ma descurc dar eu nu mi-am mai luat o haina de ani de zile.Nu ma plang ptr ca asa e viata dar tare bine mi-ar prinde niste haine.M-am ingrasat dupa ultima sarcina si nu am mai putut da jos.ameliaoana46@yahoo.com

  571. dana said

    Buna ziua ma numesc dana si sunt mamica a 3copii de5,7,2 jumatate si mai vine si al patrulea acum peste cateva zile avem rugamintea la oamenii cu suflet sa ne ajute si pe noi cu pampers nr2,jucarii,alimente,un pat,un patut pentru bebe, o masina automata,un televizor,un dulap pentru haine,un frigider,haine de dama si de barbat etc noi suntem din jud.Galati oras Tecuci cod postal 805300 daca ne puteti sa ne ajute cineva sunati la nr de telefon:0761542606

  572. dana said

    Cine ma poate ajuta si pe mine?Am fost sunata si injurata,oameni buni daca avem posibilitate nu mai ceream ajutorul

  573. dana said

    Chiar nu vede nimeni postarea mea,nimeni nu poate sa ma ajute cu hainute bebe si pampers nr2?

  574. Aura said

    Donez haine dama marime M/L, si haine barbat marimea S/M. aurmatei@gmail.com

  575. ionica said

    Bun ziua as dori eu aceste haine pentru sot si pentru mine

  576. dana said

    CINEVA ARE SA-MI DONEZE NISTE BORCANE DE DULCEATA,COMPOT,ZACUSCA?

  577. mela said

    buna Aura daca mai este valabil anuntul as dori eu hainutele daca se poate multumesc

  578. Olga said

    Donez haine de dama marimea S-M si de barbati marimea L. Ridicare din Bucuresti. Nu asigur transport. 0747450594

  579. ioana said

    Buna ziua.Ma poate ajuta si pe mine cineva cu hainute dama XL si 40-42,incaltaminte dama 38-39 si o masa de calcat ca tocmai ce mi sa rupt un picior la a mea si ma chinui sa calc pe jos.
    Am o pensie de handicap si nu imi permit sa imi cumpar mai nimic nou.
    Viata este grea pentru noi cei care nu ne permitem si mai ales dintr-o pensie de handicap de 270 lei.
    Va multumesc mult
    Mail: ioanacorina554@yahoo.com

  580. claudia said

    Buna ziua Doamna Olga ,hainele barbatesti ,va rog imi sunt de mare folos pentru sotul meu nu am credit ca va sunam .Daca doriti sa mi le dati mie ma puteti suna la o769331858.Dar va rog insistati ca nici telefonul nu prea merge bine .Daca nu eu mai o sa ma uit ,aici.Va doresc o zi buna.

  581. Dana said

    Cine ma poate ajuta cu niste pampers nr2?

  582. violeta said

    Buna seara.Sora mea sa mutat de curand cu chirie si nu are mai nimic in casa.
    Ar avea nevoie de 1 perna,cateva lenjerii,patura,cateva oale,perdea,ceva hainute XXL dama
    Nu conteaza starea lor doar sa le poata folosi cu drag.
    Sta singura si dintr-un salariu nu isi permite sa isi cumpere noi.
    Daca aveti ceva din ce are nevoie si nu le mai folositi le primeste cu drag.
    Mail : vvioleta.florin@yahoo.ro

    Va multumesc din suflet.

  583. andreea said

    Buna seara.Curand m-am mutat cu chirie cu baietelul meu de 4ani si ne descurcam cu greu singuri.
    Avem nevoie de hainute baietel 4 ani,incaltaminte pentru el si haine de dama 44-46 si incaltaminte dama 38-39
    Daca aveti hainute si incaltaminte care nu le mai folositi va rugam sa ni le donati noua.
    Multumim din suflet.Sa fiti binecuvantati!
    zaragoza_violeta@yahoo.es

  584. andreea said

    Buna seara.Curand m-am mutat cu chirie cu baietelul meu de 4ani si ne descurcam cu greu singuri.
    Avem nevoie de hainute baietel 4 ani,incaltaminte pentru el si haine de dama 44-46 si incaltaminte dama 38-39
    Daca aveti hainute si incaltaminte care nu le mai folositi va rugam sa ni le donati noua.
    Multumim din suflet.Sa fiti binecuvantati!
    zaragoza_violeta@yahoo.com

  585. Buna ziua ma numesc nistea claudia sunt in sarcinata cu al trilea copil nu am venit foarte buna daca sar putea sa ma ajute cineva cu hainute pentru noi nascuti cu orice sunt bine venite va multumesc sunt din satu mare

  586. gabriela nicolae said

    Buna ziua avem un baietel, de cinci luni, o fetita de 8 ani un baiat de 11 ani si un bebe pe drum. Daca doriti sa ne ajutati cu haine alimete jucarii rechizite produse de igena carti si mobilier va rugam din suflet avem doar salariul sotului si locuim in mediul rural. Va rugam din suflet! .

  587. Viorel said

    Buna seara! Ma numesc Viorel si locuiesc de ceva timp in Germania iar in momentul de fata lucrez alaturi de o organizatie caritabilă din Germania si as avea posibilitatea sa sa stâng donatii si pentru Romania, este vorba de jucării haine pentru toate vârstele si multe alte lucruri, este vorba de camioane întregi de bunuri, iar singura problema ar fi transportul spre Romania. Pentru mai multe detalii si daca este cineva interesat sa dea o mana de ajutor in acest scop este rugat sa ma contacteze! 0049.157.508.377.83 Viorel. Va multumesc!

  588. ioana said

    hainute baietel de 1 an are cineva va rog din suflet…0720630532 . sunt din ploiesti . ioana

  589. Rotes Margareta Adriana said

    Buna seara. Ma numesc Nicoleta . Am 21 ani si in curand..peste aproape o luna voi da nastereunui bebelus mult asteptat. Dar spre nefericirea mea tatal copilului m- a parasit. Sunt nevoita sa tin locul amandurora parintilor. Dar nu imi pare rau. Problema cea mai dureroasa a mea este ca nu am nici o hainuta ptr bebele meu. Absolut nici una. Va rog dragi mamici care aveti si nu va mai sunt de trebuinta donatimile mie. As fii tare fericita si bebele meu.Mai am inca cinci fratiori si mama mea nu are posibilitate sa ma ajute. Primesc orice. Nu am pretentii. Va las nr . mamicii mele ptr a ne putea contacta. 0756366466.tin sa va anunt ca suntem o fam . nevoiasa si locuim in Baia Mare.

  590. ioana said

    Buna ziua.Doneaza cineva pentru o familie care sa mutat de curand cu chirie lenjerii,cateva oale pentru mancare,hainute baietel 4 ani si 5 ani jumate,dama XxL,si barbat S-M?Familia respectiva tocmai ce si-a pierdut o nepoata in tragedia de la Club Colectiv.
    Sunt oameni simpli fara pretentii,dar unde s-au mutat propietarii nu le-a lasat mare lucru in casa.
    Multumim persoanelor care au suflet si ne ajuta.
    ioanacorina554@yahoo.com

  591. Rotes Margareta Adriana said

    Pentru anuntul ce l- am poatat pe numele Rotes Margareta Adriana . Va las adresa de email daca doriti sa imiscrieti si va este mai comod. Va multumesc frumos ptr intelegere. rotes_margareta@yahoo.comVa rugam dragi crestini. Chiar avem mare nevoie urgenta de hainute…papucei..alimente..orice. Ca sa ajungeti si la adresa de domiciliu unde locuim cei care doresc sa o faca am sa v- o dau doar sa imi scrieti. Mii de multumiri.

  592. dana said

    Este cineva care ma poate ajuta cu pampers nr1?Va rugam ajutatine si pe noi,nr de telefon:0761542606

  593. amalia said

    Buna ziua as dori sa fac niste donatii constand in haine de fetita de la 1 an pana la 3 ani si incaltamintede iarna si vara marimi 21-22 in bacau

  594. oana said

    Bun ziua doriti sa ajutati o familie cu 7copii

  595. amalia said

    As dori sa ajut cu haine de fetita si pantofi de fetita pana in 2 ani

  596. amalia said

    As dori sa ajut cu haine de fetita si pantofi de fetita pana in 2 ani in bacau

  597. oana said

    Bun seara doriti sa ajutati aceasta familie cu 7 copii au 3fetite si 4 baieti va dau adresa lor si daca doriti sa vedeti acesta caza puteti vedea cazu lor pe facebook la ajutor pentru nevoieasi si vedeti acolo si fetitele adresa lor este miron ionica com cudalbi jud galati nr 56str principal orce ajutor este bine venit al aceasta familie

  598. oana said

    Foarte simplu, haide.ti sa renuntam intr.o zi la o cafea sau o bere dupa caz si cu acel leut sa cumparam o punga de pufuleti sau orice dulce pentru cativa copii la care nu vine mosu! Este un efort mic pentru zambete mari si adevarate! Astept cu nerabdare ajutorul dumneavoastra pentru a le strange cate cevA! Va multumesc!

  599. Bună ziua sunt o mămică cu 2 copii care sunt implicata antren proiect cu copii care nu au nici cu ce se ambarcațiuni este trist sa vezi copii de 2 3 4 ani care umbla desculți sau care văd o sticla de suc și ție cere va rog care puteți și vreți neam bucura pana la data de 24 a luni decembrie 2015 sa facem acei copii fericiți este un anunț serios. Va mulțumim mă puteți contacta la nr 0268367708.

  600. Bună ziua. Sunt o mămică cu 2 copii sunt implicată eu și biserica mea antrrun proiect ajutam copii nevoiași care nu ai nici măcar cu ce se ancalta am fost acum ceva timp an acele sate era ceva denedescris copii mici dezbrăcați și fără papuci ami venea să urlu aveam o sticla de suc an mana se uitau și o cereau cu atata pofta le dato hai Vă rog să facem un bine celor ce donează am să le arat poze cu cei care au primit donație o sa va bucurați. Vrem k pana la data de 24 12 2015 sa le și primească. Numărul meu este 0268367708 .mă sunați și o sa va dau și adresa primim din toată tara posta curier etc. Va mulțumesc.

  601. ioana said

    Buna ziua.Ma poate ajuta si pe mine cineva sa fac doi baietei fericiti de Sf.Nicolae,de 4 si 6 ani cu hainute,jucarele,incaltaminte,catevadulciuri.Sunt niste copii amarati care au o situatie financiara grea ca mama lor ai creste singura.
    Contact:0762982494
    Multumim din suflet!

  602. marcela said

    BUNA ZIUA AM O RUGAMINTE LA DUMNEAVOASTRA VA ROG SA MA AJUTATI CU NISTE HAINE DE FEMEIE MARIMEA S SI PAPUCI MARIMEA 37. AM UN BAIETEL DE 2 ANI SUNT DIN BACAU AS DORI NISTE HAINE SI PENTRU EL INCALTAMINTE JUCARII VA RUGAM MULT NU LUCREZ NU IMI POT PERMITE SA MAI CUMPARAM VA LAS NR MEU 0756599772. VA MULTUMESC

  603. ionut said

    Buna seara,ma numesc Ionut,am doi copii de 2,6 ani respectiv 6 ani baietelul,avem nevoie de hainute si jucarii,tf.0730874751,Ploiesti,va multumim.ionutborcan169@yahoo.ro

  604. Buna ziua as avea si eu nevoie de haine pr fata 14 ani si baietei gemeni 4 ani nu am posibilitate sa le cumpar jucari si hainue nr meu 0761752807 florentina

  605. nadine said

    Azi sa nascut o noua viata un baietel dar din pacate nu are si el hainte si ce mai e necesar pentru el ,parinti se descurca greu si mai au 2 copilasi,daca vrei sa faci o pomana cu ei ii poti gasi la nr.0725837862

  606. nicoleta said

    este cineva din judetul salaj care are nevoie de jucarii pentru copii?

  607. ioana said

    Sarumana daca vreti sa faceti un bine stiu doi cooii fata si baietel de 1,5 ani(baietelul ) si 3 ani(fata) care au nevoie de hainute si jucarii si ai creste tatal lor singur.Mama ia parasit exact cand aveau mai mare nevoie copii de ia.Tel 0762982494 Suntem din Bucuresti .Platim aici la posta transp

  608. oana said

    Bun doamna nicoleta daca doriti sa ajutati o mama cu 7 copii are 3 fetite mai mici sar bucura mult de sarbatori de ele sunt foarte necajiti nau posibilitate ar fi un ajutor foarte frumosa dar problema este ca sunt di judetu galati numai daca puteti

  609. ioana said

    Doneaza cineva hainute,jucarii,dulciuri pentru un baietel de 1 an jumate si o fetita 3 ani jumate?Au o situatie mai grea ca tatal lor ai creste singur deoarece mama lor ia parasit cand avea mai mult nevoie de o mama .Tatal se descurca greu cu un singur salariu sa le ia de imbracat hainute noi.
    Haideti sa le facem o bucurie copiilor cu ,cateva hainute,jucarele,dulciuri orice puteti vor fi bucurosi sa le primeasca.
    Mai multe detalii in privat
    Copilasii sunt din Bucuresti.
    Va multumim din suflet!
    Telefonul taticului care isi creste copilasii singur : 0767455062 Stefan

  610. Buna ziua as vrea eu calculatoru pt fetita mea dar eu sunt de la tara doar sa platesc eu transportu va pot lasa nr sa ma contactati 0740220982

  611. Buna ziua puteti sa ma ajutati si pe mine cu hainute incaltaminte jucari am 4 copi in varsta de 10 .3 .4 si 6 luni fata are 4 ani si cei 3 sunt baieti va rog cu pempars nr4 daca se poate eu va pot lasa nr meu de tel ca nu am net eu intru de la sora mea sunt din comuna corbu judetu constanta strada ogorului nr6 numele lungu daniela constantina 0740220982 va rog ajutatima

  612. Buna ziua ma numesc claudia sunt din jud satu mare moftinu mic urmeaza sa nasc si nu am hainute pentru bebelus mai am doua fetite stau cu parinti am divortat de fostu meu sot pentru violenta atat cu mine cat si cu fetele parinti mei nu au posibilitatea de a ma aji

  613. Nu au posibilitatea de a ma ajuta financiar mama mea este bolnava de cancer orice lucru miar fi de folosos hainute orice platrsc eu curieru

  614. nistea claudia said

    Va las si nr meu de telefon in caz de ceva0746244056

  615. Ionut said

    Salutare,
    De sarbatori doresc sa donez jucarii si alimente pentru copii care chiar au nevoie de ele. De aceea cei care doresc si au nevoie , ii rog sa imi scrie pe ajutordecraciun@gmail.com , doar : nume, adresa si telefon.
    Donatiile le voi face personal, de aceea am nevoie de adresa.
    Multumesc

  616. Rotes Margareta Adriana said

    Doresc sa primeasca si si copilasii mei de craciun dulciuri..alimente.adresa. Baia – Mare str. Limpedea nr. 54a.tlf. 0756366466. Va multumim frumos. Eu am sase copii patru fete si doi baieti.Dar doar patru sunt minori de scoala generala.

  617. mariana said

    buna seara sunt o mamica a unui baietel de 2ani jumatate din bucuresti ne descurcam foarte greu il cresc singura va rog din suflet am nevoie de hainute pt baietel alimente haine pt mine s sau xs nu mi permit sa mi cumpar0763810859

  618. claudia said

    Buna seara.La multi ani!.Un an mai bun tuturor .Am nevoie de imbracaminte barbateasca ,S-M .orice.Va multumesc.

  619. ana maria said

    ne poate ajuta cineva cu jucarii pentru baietelul meu?va rog mult

  620. Adriana Sam said

    Buna ziua !! Vreau sa donez jucarii si hainute pentru copii . Eu locuiesc in Anglia , cum pot sa le donez??Va rog contactati-ma !Multumesc!

  621. violeta said

    Doamna Adriana Sam ma puteti contacta pe mail ioanacorina554@yahoo.com
    As avea nevoie de hainute si jucarele pt fetita 2 ani ,baietel 4anisori si bolnavior si baietel 6 ani la gradinita.Mai multe detalii putem vb pe mail cum le puteti trimite.
    Multumesc din suflet ca faceti asemenea fapte bune.
    Sa va dea dzeu sanatate maxima.

  622. oana said

    Buna doamna adriean daca doriti sa ajutati o mamica cu 7 copii puteti fc asta puteti pune prin un microbuz care fc romaniea

  623. claudia said

    Buna ziua Doamna Adriana ma puteti cantacta la nr 0763298967.Va doresc o zi buna.

  624. Adriana Margareta Rotes said

    Buna seara. Cu lacrimi pe obraji va scriu dragi crestini. Sunt o mamica foarte ttrista. Am sase copii….patru fetite si doi baieti. Singurul venit sigur al fam noastre sunt alocatiile.A venit iarna si camara noastra tot goala a ramas. La fel si frigiderul. Avem nevoie de ajutor. Nr de tlf. La care putem fii contactati este 0756366466….margareta…..

  625. Bună ziua!!!
    Am o fetiță de 1an și 3 luni eu stau acasa cu ea dar sotul lukreaza si are salariul foarte mic deabia ne ajung sa platim chiria si de mincare iar pentru haine nu ne ajung…am nevoie de îmbrăcăminte pentru ea (fetiță)și rog cei care vor sa mă ajute sa îmi scrie…va mulțumesc mult.😔

  626. ana maria said

    doamna adriana contactatima pe holly_angel_1992@yahoo.com

  627. elena said

    Am si eu nevoie de haine marimea S-M dama si imbracaminte 2 ani baiat.Numai apuc sami cumpar nimic pentru mine ..multumesc.0747356762

  628. Alexandra said

    Bună ziua, suntem o familie de la țară și avem un băiat de 5 ani, din păcate ne descurcam foarte greu, cine ne poate ajuta și pe noi cu haine și alimente ,va rugam din suflet

  629. Alexandra said

    Bună ziua, suntem o familie de la țară și avem un băiat de 5 ani, din păcate ne descurcam foarte greu, avem o situație financiara foarte grea, va rugam din suflet sa ne ajutați și pe noi, din păcate nu avem nici lemne de foc, 0760999482

  630. Alexandra said

    Bună ziua, suntem o familie de la țară și avem un băiat de 5 ani, din păcate ne descurcam foarte greu, avem o situație financiara foarte grea, va rugam din suflet sa ne ajutați și pe noi, din păcate nu avem nici lemne de foc, 0760999482 .Va rugam din suflet sa ne ajutați și pe noi, când ploua intra apa în casa ,sunt zile în care nu am ce pune pe masa, chiar am avea mare nevoie, eu am 28 de ani și soțul 34 .eu am un chist ovarian și din păcate nu am bani sa mă pot trata. De când am născut am această problemă, ajutați aceasta familie care a trecut prin multe greutăți, va rugam sa ne contactați la numărul de telefon pentru a ne putea ajuta și pe noi ,sper ca se va găsi cineva care ne va ajuta și pe noi, Vă mulțumesc

  631. elena said

    Buna ziua asi dori si eu daca ma puteti ajuta cu niste bani pentru scoala sa platesc abonamentu la,microbus suntem noua frati tatal meu,e cam betiv iar mama mea are probleme de handicap nu poate umbla si nu am de unde sa fac rost de bani va rog sa ma ajutati daca nu numai pot ajunge la scoala va rog mult am nevoie de o suma de 1000 lei,va rog orice ajutor,este bine venit pentru mine, multumesc mult!!

  632. Bună ziua, suntem o familie de la țară și avem un băiat de aproape 5 ani, din păcate ne descurcam foarte greu financiar, va rog mult de tot sa ne ajutați și pe noi, cu ce doriți dumneavoastră.va rog mult de tot, mă puteți găsi la acest număr de telefon 0760999482

  633. Bună ziua, suntem o familie de la țară și avem un băiat de aproape 5 ani, din păcate ne descurcam foarte greu financiar, va rog mult de tot sa ne ajutați și pe noi, cu ce doriți dumneavoastră.va rog mult de tot, mă puteți găsi la acest număr de telefon .Din păcate eu am un chist ovarian și nu am bani sa mă pot trata. Este foarte greu,

  634. Radu mariana said

    Buna seara sunt o mamica singura din bucuresti sector 6 am un baietel de 3ani ne descurcam greu as avea nevoie de hainute pt el alimente haine pt mine masura s .va rog daca ma puteti ajuta orcie e binevenit 0763810859

  635. violeta said

    Buna ziua.Sunt o persoana cu handicap gr2 am o pensie mica,traim doar pe salariul sotului plus ca stam si cu chirie.Propietarii nu prea ne-a lasat mare lucru in casa si am avea nevoie de cateva lenjerii sau niste materiale ca sa imi pot face lenjerii(fete perna),o perna,o patura ,oale sau cratite.Noi nu ne-am luat de la tara ca am plecat amandoi la drum fara ajutorul nimanui.Daca aveti si nu mai folositi ,noi le vom.folosi cu mare drag.
    Va rugam frumos sa ne ajutati cu orice puteti si va vom multumi ori de cate ori vom folosi lucrurile de la dv.
    Ne puteti contacta la nr 0762982494.
    Sa va dea dzeu sanatate si mii de multumiri

  636. andreea said

    Buna ziua sunt mama a doi copii de 6 ani baiatul si 3 ani fetita stam prost financiar si nu ne permitem luxul din magazine sa ne cumparam haine noi.Am avea nevoie de hainute pt copilasi si pt noi barbat L (42 incaltaminte) si dama L-XL.
    Va multumim din suflet.
    Ne puteti contacta pe mail fdumitru79@yahoo.com

  637. andreiuta said

    Buna ziua
    O viitoare mamica in 4 luni are nevoie de hainute pentru gravidute masura L-XL,bluzite ,plovere,colanti orice este necesar pentru gravidute.Daca aveti si nu le mai folositi aceasta viitoare mamica le va folosi cu drag pentru viitorul ei bebel.
    Ai puteti scrie un mail … andreea_dale@yahoo.com
    Va multumeste cu drag.

  638. danutza said

    Buna ziua tuturor suntem o familie din tecuci si avem patru copii de 7ani,6ani,2ani si opt luni,un bebelus de trei luni daca cineva vrea sa ne ajute sunati la nr de telefon:0761542606.

  639. aleman said

    salut sant din hunedoara sant bolnav decetele taiate grad 2 sotia violeta gradu 1 avaeam un apartament de la primarie este degradat 90 la suta avem nevoie de . materiale de comstructie

  640. Ciuranu Georgiana said

    Cunos o adolescenta de 16 ani care invata bine, Iar parinti nu au mari posibilitati de a o imbraca..Va rog frumos sa o ajutati daca puteti!

  641. Buna ziua, am avea nevoie de haine de bebe si adulti femeie/barbat. Copilul urmeaza sa vina pe lume..pentru a va povesti mai multe putem vorbi cand doriti. Avem 23,24 de ani.

  642. pirvan victorita said

    As dori hainutele pt fetita mea. Am 4 copii si am o situatie materiala grea. Fetitele le am bolnave cea mica 7 luni are plagiocefalie cea mare12ani are patapareza. Va rog din sufilet nu am posibilitate sa cumpar

  643. andreea said

    Buna ziua.O doamna cu handicap permanent din nastere(proteza la picior ), are nevoie de haine dama masura XL si haine pentru sotul dansei L si incaltaminte 42.Se descurca foarte greu cu un singur salariu al sotului ca sa isi permita luxul din magazine .Familia sta in Bucuresti si o puteti gasi la nr 0762982494

  644. andreea said

    Buna seara.Am nevoie de un storcator de fructe pentru o mamica cu un baietel de 3 ani ca sa ai faca sucuri de fructe si legume.Al ei i sa ars si nu isi permite sa isi cumpere unul nou.Ea nu dispune de internet acasa si ma rugat daca o pot ajuta.Imi puteti scrie mail pe adresa :andreea_dale@yahoo.com si va dau numarul de tel al mamei.Multumesc mult

  645. CARMEN said

    Buna seara!As dori sa donez si eu cu drag haine si incaltari in stare foarte buna (pentru o tanara cred ca ar fi cele mai potrivite-marimea S-M la haine si nr.36-37 la pantofi.)Daca cineva este doritor, ma poate contacta:Carmen,0726583633

  646. Ioana said

    Bună ma numesc Ioana am 23de ani.sunt din București și am mare nevoie de hainute bebe .cărucior.etc.cine are suflet mare si vrea să mă ajute las nr meu.0729794556

  647. dana said

    cine ne poate sa ne ajute cu pampers 3 adresa de gmail danateodora901@gmail.com

  648. radu mariana said

    Buna seara sunt o mamica a unui baietel de 3ani il cresc singura ne descuram greu am nevoie de hainute pt el si alimente pt baietel si haine pt mn masura s locuim in sector 6bucuresti

  649. Orban Luiza violeta said

    Bună ziua sint o mama cu 5 copii cel mai mic 6 luni va rog daca puteți să mă ajutați si pe mine cu diverse lucrușoare căruț bebe jucări etc mulțumesc 0763051125 locuiesc cu chirie la Gara de nord București .

  650. Buna!Ma numesc Alexandra si am o situatie financiara ok.Nu sunt nici bogata dar nici saraca.Intre.Dar copii de pe strada mea sau din clasa nu prea se descurca.
    Am o colega de la centrul de plasament si are 10 ani.O cheama Balan Mariuta.
    Ar mai fi doi gemeni,tot de la centrul de plasament de 12 ani daca iati putea ajuta.
    Iar pe strada mea o fetita Ana. Nu are o buna situatie financiară. Are 8 ani.Ajutatio cu niste haine va rog.
    Si ultimul,sora Mariutei,fata de la plasament, are haine multe de la Mariuta, daca o puteti ajuta cu niste jucarele.
    Le voi duce eu lucrurile donate, si voi posta pe contul meu de facebook copii cum deschid pachetulsi cum va multumesc.
    Contactatima la nr de telefon:
    07843585701

  651. Muntianu Rodica said

    Doresc un căruț ptr un bebe de 1 lună ai căror părinți nu au posibilități,ținând cont că mai au o fetiță de 3 ani cu dizabilități surdomuta va rog cine are un căruț si jucarii sau hainute ptr băiețel si fetita să mă contacteze

  652. Mari said

    Buna ziua sunt o mamica singura din bucuresti a unui baietel de 3ani am mare nevoie de hainute pt el sipentru mine masura xs sau s nu am posibilitati sa cumpar

  653. teodora said

    Cine ma poate ajuta cu alimente de Pasti?

  654. multumesc din suflet

  655. Lemandroi georgiana said

    Buna seara as dori si eu imbracaminte pt fetita mea de 9 ani nu am posibilitatea sa ii cumpar am mai primit dar au ramas mici multumesc din suflet pt cei care vor sa ma ajute nr meu este ….0772219811

  656. Dragan marian said

    Buna seara, suntem o familie de tineri,28-30 ani,cu un copil mic,locuim cu chirie,si in acest moment trecem printr-o perioadă financiara foarte grea si nu ne putem permite sa ne mai luam cate ceva de îmbrăcat,daca cumva exista cineva care ne poate dona niste lucruri,v-am fi foarte recunoscători. Va multumim

  657. Dragan marian said

    Buna seara, suntem o familie de tineri,28-30 ani,cu un copil mic,locuim cu chirie,si in acest moment trecem printr-o perioadă financiara foarte grea si nu ne putem permite sa ne mai luam cate ceva de îmbrăcat,daca cumva exista cineva care ne poate dona niste lucruri,v-am fi foarte recunoscători.acesta este Nr meu.0726000918. Va multumim

  658. Andra said

    Donez jucarii pluş pt copii. Nr tel. 0729715339.

  659. Alin vocu said

    Buna ziua ma numesc Luminita sunt di judetu Mures am trei fetite varsta cuprinsa 2/4 ani si cea mai mica de o luna masi bucura daca sar pute sa ma ajute cineva cun carucior pentru fetita cea mica si pentru fetele cele mari biciclete masi bucura pentru ori ce ajutor@😇

  660. Florin said

    Buna ziua,
    Am cateva jucarii de plus care pot sa le fac cadou. Daca este cineva din Militari Bucuresti/Chiajna va rog sa ma contactati 0728996027 florin_fpo@yahoo.com.

  661. cristina said

    Daca este cineva care are hainute lucrusoare bebe pe care nu le mai foloseste si doreste sa le doneze va rugam sa lasati un mesaj

  662. cristina said

    lDaca este cineva care are hainute lucrusoare bebe pe care nu le mai foloseste si doreste sa le doneze va rugam sa lasati un mesaj la cristina0757@yahoo.com

  663. Buna ziua doneaza cineva pentru o mama singura cu baietelul ei de 11 ani?Sunt mai amarati si as dori sa fie ajutati atat cat se poate.Mama poarta( 46 XL )la haine si la incaltaminte 38-39 si baietelul 35-38.Adresa mamicii de mail pentru a lua legatura cu dansa este : iuliana44dumitru@yahoo.com
    Va multumesc mult!Doamne ajuta!

  664. filip said

    Buna ziua,
    Vreau sa donez doi saci cu jucarii si jocuri in Constanta sau imprejurimi. Ma puteti ajuta cu o sugestie, va rog?
    Multumesc,
    Filip

  665. rams said

    Buna ziua trimiteti si in buc ma i tereseaza pr cei 4 pitici ai mei daca se poate multumesc anticipat o zi la fel de frunoasa ca dvs va doresc

  666. cristina said

    Am nevoie de hainute marimea 0_3 luni de baietel pentru baietelul meu Sunt din judetul timis Multumesc cristina0757@yahoo.com

  667. Morosan Mihaela said

    Buna seara. Pentru dnul din constanta care vrea sa doneze jucarii si jocuri, daca vrea pot sai trimit un nr de telefon de la sora mea care locuieste in constanta. Daca este de acord ma poate contacta la numarul de telefon: 0754/841464. Multumesc si va doresc o seara frumoasa. Cu respect Ec. Mihaela Morosan.

  668. Morosan Mihaela said

    Buna ziua. Tot pentru dnul Filip din Constanta. Va trimit numarul de telefon al surorii mele de la Constanta, puteti sa o sunati dvs, in legatura cu jucarelele si ce mai aveti dvs de donat. Numarul ei de telefon este: 0720555111 si se numeste Navon Cristina. Multumesc.

  669. Irina said

    Buna irina ma numesc am 23de ani am un baietel de 5ani si sunt mamica singura asi fi interesata si miar fi de ajutor hainute pentru baiatel

  670. Irina said

    Buna irina ma numesc am 23de ani am un baietel de 5ani si sunt mamica singura asi fi interesata si miar fi de ajutor hainute pentru baiatel si un frigider platesc taxa de transport

  671. Buna ziua.Ma numesc.Iuliana si acum o luna a murit sora mea si a lasat in urma doi baietei de 10 si 6 ani.Am nevoie de hainute pentru ei ca tatal se descurca greu cu banii plus ca este si bolnav.Va rog din suflet ajutati aceste doua suflete care le este greu fara mami lor.Nu au cerut niciodata nimic la nimeni,dar acum sunt in pragul disperarii.V-as multumi din suflet si le va purta cu drag tot ce vor primi.Va rog sa ma contactati pe mail :iuliana44dumitru@yahoo.com
    Multumesc din suflet.

  672. Buna ziua

    O familie amarata cu doi copii au nevoie urgenta de hainute pentru copii de 4-6 ani baietei si dama XL si barbat L si incaltaminte barbat 42.Daca aveti si nu le mai folositi va rugam nu le aruncati si oferitile acestei familii care cu siguranta se vor bucura de ele cu drag.
    Detalii la nr 0762982494.
    Multumim

  673. Silvia said

    Buna ziua .Suntem o familie cu 2 copii,o fetita de 11 ani si un baietel de 11 luni,din cauza neajunsurilor nu ne permitem sa le asiguram tot ce au nevoie si de aceea vreau sa apelez la cei care ne pot ajuta cu hainute,accesorii pt copii cum pot si cu ce pot,de un premergator asi avea mare nevoie.adresa mea de email este : mariansilvia89@gmail.com

  674. Galena said

    Buna ziua. Am haine pentru fete (marimea 38 – 40) in stare foarte buna, igienizate, pe care vreau sa le donez. Hainele sunt ale fetelor mele care au crescut si nu le mai vin. Stiti pe cineva din Constanta care ar putea sa ma ajute ? Adresa mea de email: galenahamdi@yahoo.com

  675. Rumpel steluta said

    Frumos din partea dv ca ajutati as dorii si eu haine pt doi baieti de 5 ani si 16 am si o fetita de 10 luni si miar trebui un carut deoarece nu am mai cer la o vecina anprumut eu si sotu santem operari la coloana stam cu chirie si nu ne permitem multe nr meu este 0763202032

  676. Mihai said

    Sunt un baietel scump nascut in martie 2016, in familia mamei mele exista multa boala si suferinta ( fratele ei are cancer din 2007…. ), nu ma poate tine nici in brate avand coloana fracturata L1L2. Stam inghesuiti intr-o camera cu bunicii… e foarte greu… Te rog ajut-o pe mamica mea: Moldovan Elena, Sibiu, cont RO90BPOS33408820028RON06. Multa sanatate.

  677. luca maria said

    Va rog haideti sa ajutam copii saraci din satul nostru,acum in prag de incepere an scolar.Nu avem locuri de munca si parintii se descurca foarte greu.nr telf 0756411998

  678. paun mihaela said

    daca poate cineva sa ma ajute cu haine ptr copii orice ptr copii o fetita de patru ani gemenii de 7 ani fata de 11 ani si baiat de 14 ani va rog mult am nevoie va multumesc sunt din timis

  679. paun mihaela said

    nr meu este 0765043338 incepe scoala si nu am nimic

  680. gianina said

    Buna rog oamenii cu suflet bun sa ma ajute si pe mine cu mancare haine incaltaminte eu nu sm posibilitate sunt o fata de 17 ani si stau in Arad.

  681. Buna ziua.Ma scuzati de deranj.Sunt pensionara pe grad de handicap gr.2 permanent,am o pensie f mica de 272 lei si nu imi permit luxul.Am doi baietei de 4-6 ani si traim doar din salariul sotului care si el castiga cu greu banutii cand are lucrari.Am avea nevoie de hainute pentru copii de 4-6 ani incaltaminte pt ei nr 27 si 29,haine dama 44-46 si incaltaminte barbat 42.Va suntem recunoscatori daca ne ve-ti ajuta.Mai multe detalii pe mail : andreea_dale@yahoo.com
    Multa sanatate tuturor!

  682. nedelcu andrada said

    Are cineva sami doneze si mie un carut nu am posibilitati mia decedat mama acum 3 luni si am ramas fara sprijin va rog din suflet va las ne meu 0726132108

  683. Apostol Oana said

    Buna ziua .Ma intrreseaza si pe mine hainute de copil.si ce mai aveti de bebei.nepotica mea se va naste in luna octombrie,la inceput si din pacate nu avem posibilitatea de achizitionare.multumim anticipat.

  684. Gabi - Bucuresti said

    Donez haine dama/d-ra, inaltime 1.60, pentru cineva din Bucuresti. CIne este interesata sa imi dea un mesaj.

  685. Sarumana doamna Gabi.As dori hainutele pentru vecin mea ca sunt amarati su 4 copii si nu isi permit luxul din magazine.Tel 0762982494.sarumana mult

  686. Andreea said

    Buna ziua am doua fetite de 6 ani si 2 anișori si sunt însărcinată cu băietel in orice moment trebuie sa nasc si nu mi permit sa cumpăr hainute. ..daca puteti sa ma ajutati cu tăinuite pt copii…,alimente de mâncare ,papucii,sau jucării orice ne ar fii de ajutor, ,pt ca stam in chirie si ne descurcam foarte greu cu banii, ,,va rugam. ..multumesc asta e nr de tel…0768918347

  687. Carmen Baicu said

    Buna ziua.As avea nevoie de un premergător.Tel:0771246264.Va multumesc.

  688. Dana said

    Buna seara,suntem o familie cu doi copii de 3ani si opt luni si un baiat de 11luni si avem rugamintea sa ne ajute si pe noi cu alimente,pampers 4,jucarii,haine pentru copii,suntem din Botosani,va multumesc

  689. VA ROG FRUMOS SA IMI DATI CALCULATORUL UNIATEA CENTRALA MONITOR TASTATURA VA ROG MULT DIN SUFLET AS AVEA NEVOIE PENTRU COPII MEI VA ROG MULT!

  690. Irina said

    Vreau sa donez haine destul de bine ingrijite zic eu, sunt pentru barbati cam intre 35-50 de ani. Am cativa saci de haine si putin timp la dispozitie. Locuiesc in Bucuresti. Astept raspuns.

  691. Sarumana doamna IRINA .As dori hainutele am 39 ani si o pensie de handicap gr2 foarte mica si nu imi permit luxul din magazine.M-as bucura si as purta cu drag hainutele de la dv.Sunt din Bucuresti sect3.Ma puteti conatcta pe mail: vvioleta.florin@yahoo.ro
    Inca odata sarumana

  692. Sarumana doamna Irina .As dori hainutele am 39 ani si o pensie de handicap gr2 foarte mica si nuimi permit luxul din magazine.M-as bucura si as purta cu drag hainutele de la dv.Sunt din Bucuresti sect3.Ma puteti conatcta pe mail: fdumitru79@yahoo.com
    Inca odata sarumana

    Cu respect Florin (sotul meu)

  693. LUMINITA said

    Buna ziua suntem o families cu 9 copi de la 11 ani la 18. Si avem nevoie de haine si încaltaminte am un baiat si restu sunt fete cine ne plate ajuta nr tel0762 535 203

  694. Iuliana said

    Bună seara dna Irina sunt persoana cu handicap gr2 și din ajutorul social nu-mi permit haine noi. Am 40 ani dar nu îmi arat vârstă. Mailul meu iulilana44dumitru@yahoo.com
    Sa va dea de sanatate

  695. Lucian said

    Bună ziua suntem o familie din județul Vâlcea formată din cinci membri trei copii cu vârste , 4 ;7 si 10 ani , sotia este însărcinată în a șaptea lună vom avea un nou membru al familiei , situația noastră financiara in momentul de fata nu este prea buna , dacă cineva ne-ar putea dona un patut ne-ar fi de mare ajutor sau orice ce ar fi de folos pentru cel mic când se va naște . lăsăm si un nr contact deoarece timpul nu ne permite să intrăm mereu pe site 0771087884 va multumim

  696. Morar Maria-Ileana said

    BUNA ZIUA AM SI EU NEVOIE DE LUCRUSOARE BEBE FETITA ,LAPTE PRAF ,PAMPERSURI SI CE PUTETI D-VOASTRA.

  697. Morar Maria-Ileana said

    BUNA ZIUA AM SI EU NEVOIE DE LUCRUSOARE BEBE FETITA ,LAPTE PRAF ,PAMPERSURI SI CE PUTETI D-VOASTRA.SUNATI-MA LA NR DE TEL:0757202540

  698. Luciana said

    Buna ziua ! Sunt din Iasi (oras) si as vrea sa donez haine de dama. Cum pot proceda ?

  699. Violeta said

    Bună as dori. Sunt o persoană cu handicap gradul 2 am o pensie mica de handicap și nu îmi permit haine noi. Plătesc eu transportul la București. Tel meu 0762982494.Sarbatori fericite și multa sănătate. Chiar va faceți o pomana cu mine

  700. Violeta said

    Bună ziua doamna LUCIANA Sunt o persoană cu handicap gradul 2 am o pensie mica de handicap și nu îmi permit haine noi . as dori eu hăinuțele de dama. Plătesc eu transportul la București. Tel meu 0762982494.Sarbatori fericite și multa sănătate. Chiar va faceți o pomana cu mine

  701. Luciana said

    Buna ziua d-na Violeta ! Sa inteleg ca sunteti din Bucuresti ? Ce masura purtati si de ce haine ati avea nevoie in mod deosebit ?

  702. Doina said

    Buna ziua eu ma numesc doina si am 17 ani am o rugaminte la dumneavoastra daca ma puteti ajuta cu ce puteti sunt fara de tata de la 9 ani am si o sora mai mica de 12 ani pe noi nia dat afara din casa acum eu stau cu prietenul la camin si astept si un copil mii foarte greu cu imbracatul si incaltatul de iarna prietenul lucreza numai el singur eu stau acasa la lucru nu ma pot duce ca nu am 18 ani a sai implinesc pe 21 decembrie dar deja mi se cunoaste burtica va rog din suflet sa ma ajutati cu ce puteti cu detergenti mincare vesela de imbracat pentru mine pentru prieten si sora si de incaltat si sora mai are nevoe de operatie la nas avem nevoe si de bani numarul meu este 062025901 doina

  703. Vasile Ursachi said

    Buna ziua. Ma numesc Vasile si am un calculator mai vechi dar care functioneaza si caruia iar trebui poate un ram ceva mai mare. Monitorul este LCD are tastatura si mouse. Eu nu il mai folosesc. Cei interesati ma pot contacta pe mail: v.ursachi@yahoo.com; Multumesc

  704. Alexandra Ghinea said

    Bună ziua, suntem o familie săracă și avem și un băiețel, noi locuim intr-o casa de o camera și un hol micuț, nu avem baie și nici măcar o bucătărie unde pot sta sa găsesc liniștită , deoarece atunci când ploua intra apa în interiorul casei, casa are o fundație foarte mică, pereți încep sa crape deoarece casa nu are stalpi de sustinere, în pod avem pământ bătut și pe casa avem țiglă iar apa din pod se scurge pe pereți în casa, casa nu este izolata și pe timp de iarna intra frigul pe la usi, ferestre si tavan, cu greu facem fata frigului , noi am avea mare nevoie de materiale de construcții sa putem face la casa , de baie nici măcar nu îndrăznim sa visam. Eu din păcate nu mă pot angaja ca nu am cu cine lasa băiatul și sunt și operată,la fiecare efort depus am niște dureri îngrozitoare, iar soțul lucrează de dimineață până seara cară bidoane de 19 litri de apa cât este ziua de lunga și din păcate este foarte greu sa ne descurcam cu un singur salariu. Trebuie plătite butelia, lumina, gradinita, utilitățile casnice, și transportul soțului sa se poată duce la munca, abia ne mai rămân de mâncare, noi din păcate nu avem posibilități sa putem face la casa ceva, ne descurcam singuri cum putem. Chiar aveam mare nevoie de ajutor, ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute și pe noi, suntem o familie săracă dar cu credință în Dumnezeu. Sper ca viața ne va zâmbi și noua.pentru noi orice ajutor contează foarte mult. Sunt zile în care nu avem ce pune pe masa. Îmi cer iertare dacă deranjez cu problemele noastre.daca mă credeți de sărbători nici nu avem ce pune pe masa

  705. Alexandra Ghinea said

    Bună ziua, suntem o familie săracă și avem și un băiețel, noi locuim intr-o casa de o camera și un hol micuț, nu avem baie și nici măcar o bucătărie unde pot sta sa găsesc liniștită , deoarece atunci când ploua intra apa în interiorul casei, casa are o fundație foarte mică, pereți încep sa crape deoarece casa nu are stalpi de sustinere, în pod avem pământ bătut și pe casa avem țiglă iar apa din pod se scurge pe pereți în casa, casa nu este izolata și pe timp de iarna intra frigul pe la usi, ferestre si tavan, cu greu facem fata frigului , noi am avea mare nevoie de materiale de construcții sa putem face la casa , de baie nici măcar nu îndrăznim sa visam. Eu din păcate nu mă pot angaja ca nu am cu cine lasa băiatul și sunt și operată,la fiecare efort depus am niște dureri îngrozitoare, iar soțul lucrează de dimineață până seara cară bidoane de 19 litri de apa cât este ziua de lunga și din păcate este foarte greu sa ne descurcam cu un singur salariu. Trebuie plătite butelia, lumina, gradinita, utilitățile casnice, și transportul soțului sa se poată duce la munca, abia ne mai rămân de mâncare, noi din păcate nu avem posibilități sa putem face la casa ceva, ne descurcam singuri cum putem. Chiar aveam mare nevoie de ajutor, ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute și pe noi, suntem o familie săracă dar cu credință în Dumnezeu. Sper ca viața ne va zâmbi și noua.pentru noi orice ajutor contează foarte mult. Sunt zile în care nu avem ce pune pe masa. Îmi cer iertare dacă deranjez cu problemele noastre.daca mă credeți de sărbători nici nu avem ce pune pe masa,de-a lungul vieții am trecut prin multe greutati, sper ca se va găsi cineva sa ne ajute și pe noi, cu mâncare, materiale de construcții, etc . 0760999482 .Va dorim Sărbători fericite

  706. Daniela said

    Buna ziua, sunt din Iasi si vreau sa donez un televizor in stare buna de functionare.

  707. ElenaMady said

    Buna ziua! Eu si cu o prietena am dori sa donam cele necesare Craciunului(gen:faina, ulei,zahar, orez, fasole, dulciuri, carne,carnati) unei familii nevoiase.. cu mai multi copii .noi suntem din Braila! Se poate sa ne indicati ceva? Noi putem merge cu masina personala, dar pe raza judetului! Va multumesc!

  708. Maria Elena Gainusa said

    Buna seara ! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu orice,am 18 ani,sufar de parchinson,inca nu e foarte grav,sunt mama unui baietel de 1 an,multumita lui Dumnezeu el este sanatos,am dori si noi:
    Jucari
    haine pentru mine:marimea xl
    haine pentru el
    incaltaminte pentru mine:39
    sau incaltaminte pentru el
    chiar nu imi permit sunt din Campina Prahova
    sau daca ne puteti ajuta cu un carucior,un leagan ceva,orice e bine primit va multumesc Sarbatori fericite,Dumnezeu fie cu voi

  709. Maria Elena Gainusa said

    apropo,juccariile nu conteaza daca sunt de fete sau de baietii,am avut o papusica cu care fiul meu se joaca,deci nu suntem pretentiosi,singura mea dorinta e sa imi vad baiatul fericit

  710. Mihai said

    Sunt un baietel scump nascut in martie 2016,nu am tata pentru ca ii facea viata mamei un calvar… in familia mamei mele exista multa boala si suferinta ( fratele ei are cancer…. ), nu ma poate tine nici in brate avand coloana fracturata L1L2. Stam inghesuiti intr-o camera cu bunicii… e foarte greu… Te rog ajut-o pe mamica mea: Moldovan Elena, Sibiu, cont RO90BPOS33408820028RON06. Multa sanatate.

  711. Gheorghe Popa said

    Buna,ma numesc Gheorghe as avea de donat hainute si incaltaminte pentru fetite si baieti intre 1-4 ani noi si folosite foarte putin,calitate foarte buna,majoritatea made USA pentru cineva care are nevoie.sunt din jud Arad daca e cineva interesat sa ma contacteze la email.gheorghepopa40@yahho.com

  712. Livia Pintilie said

    Buna ziua!Donez haine de dama, masura M , 38, pantalonìi sunt pentru o persoana de 1.65M. Le pot da in Bucuresti, sector 4 cu mare drag ne putem intalni pe undeva. De asemenea mai am o pereche de bocanci masura 38.

  713. Iuliana said

    Buna seBunadoamna Livia.As dori hainutele oferite de dv pentru o domnisoara amărâta din sect3 Chiar va fi multumita de hainute.Eu sunt grasa si nu sm cum so ajut ca ai sunt mari.Tel 0784434224.sanatate maxima

  714. Năstase Nicoleta angelica said

    Bună ma numesc Angela și as vrea sa îmi trimiteți și mie niște hăinuțe pentru 2copii unu de 3ani și cel mai mic de un an nu am bani să le cumpăr cu soțul și cu soacra nu ma înțeleg va rog ajutați-mă

  715. Stefania said

    Buna ziua ma numesc stefania si as vrea si eu niste hăinuțe am 16 ani ..când eram foarte mică tatăl meu a murit si am rămas cu mama si nu am posibilități să îmi cumpăr haine ..merg si la școală .dacă puteți să mă ajutați va rog frumos

  716. Stefania said

    Va rog ajutatima cu niste hăinuțe am 16 ani ma numesc stefania sunt eleva la școală ..când eram foarte mică tatăl meu a murit si am ramas cu mama si nu avem posibilități ajutațima va rog contact 0761446384

  717. Miha yoa said

    Bună ziua ma poate ajuta și pe mine cineva cu hăinuțe pentru o fetita de 7 luni și un cărucior

  718. Am o fetita cu dezabilitati in virsta de 13ani si are nevoie daca se gasesc omeni cu suflet mare .fetita are nevoie de inbracaminte si de calculator care ii este de folos pentru munute finca nu poate sa scrie se numeste ana maria daca se poate sa fie si ea ajutata.Va multumesc si astept raspuns

  719. Violeta said

    Buna ziua oameni credincioși.Ma numesc Violeta am un handicap din nastere la maini (lipsa degete la ambele maini)si proteza la picior de gamba.Ma descurc cu greu din pensia mica care o am (272lei) si cu doi copii de 6 ani si 5 ani.Sotul munceste cu ziua si abia ajung sa ne platim datoriile la casa.Daca binevoiti sa ne ajutati cu hainute de copii,incaltaminte copii si pentru noi dama masura 46-48 si barbat L si 42 incaltaminte.Eu din cauza protezei port numai incaltaminte cu talpa joasă 37.Daca vrei sa va faceti o pomana cu noi, va vom multumi toata viata.Nu am cerut nimic la nimeni dar am ajuns in pragul disperarii mai ales pentru cei mici.Sa va dea dzeu Sanatate maxima.
    Mail: vvioleta.florin@yahoo.ro

    DOAMNE AJUTA !

  720. martabanta said

    Asa ave nevoie de un pat dormitor pt ca am doi copi si in patu pe care il am nu inchpam in iel si o masina de spalat anuala cine are le rog sa ma concteze 0747649472 va multumesc

  721. varga alexandra said

    Buna ma numesc alexandra sunt din cluj napoca am un baietel de doi ani jumate as avea rugamintea sa ma ajutati cu haine pentru copil care poate va rog sa ma sunati 0745303949

  722. Iuliana said

    Buna ziua .Suntem o familie cu un baietel de 6 ani care ne descurcam foarte greu.Eu am i pensie de handicap foarte mica si traim doar pe banii sotului care mai trebuie sa ne platim si datoriile case si baiatului sa si luam pentru ce are nevoie la gradinita.Daca binevoiti sa ne ajutati cu hainute pentru baietel 6 ani,dama XL si barbat L ne-ati fi de mare ajutor ca noi nu ne permitem lucruri noi.Va vom multumi toata viata.Sa va dea dzeu sanatate

  723. Bogdan said

    Ptr Miha yoa, noi avem hainute de fetita de donat, de un an pana la 4 ani (le-am tot adunat in casa).
    Daca le vrei trimite-mi te rog un mesaj pe bogdanciocoiu@yahoo.com

  724. Curelaru Violeta said

    Buna ziua,sunt interesata de calculator.Daca se poate stii cateva detalii,ar fii minunat!

  725. alessia said

    buna ziua, va rog din tot sufletul sa ma ajutati si pe mine cu cateva hainute pentru fetita mea de 4,5 ani pentru gradinita! o cresc singura si nu am prea multe posibilitati. va multumesc.

  726. Liliana said

    Buna seara am o mare rugăminte nu aveti cateva vreo bicicleta de 7 – 8 anișori care nu va mai este de folos am o nepotica care sa-r bucuria enorm acum cu ocazia sărbătorilor pascale as dori sa ii gasesc una dar nu am bani suficienți. Multumesc anticipat

  727. Violeta said

    Buna ziua .Sunt o doamna care am un handicap din nastere gr2(este vizibil handicapul ca am proteza la picior si ka maini degete lipsa) si am o pensie foarte mica de 272 si nu imi permit mare lucru .Nu am nimic pe masa de Paste ca nu imi permit. Am preferat sa imi platesc lumina si cablul tv.Daca doriti sa ma ajutati cu cate ceva ce puteti dv mi-ati face Pastele Fericit.Va voi fi recunoscatoare daca ma ajutati.Doamne Ajuta si un Paste cat mai fericit sa aveti.Tel meu :0784434224

  728. Balerca Constanta said

    Buna ziua !Sunt Balerca Constanta mama a 10 copii suntem o familie numeroasa din Galati , 3 fete si 7 baietii ..ne.am mutat recent la tara ,si nu avem cum sa ne descurcam sa cumparam haine la copii cu greu reusesc sa fac fata sa ii trimit la scoala deoarece nu avem banii sa cumparam ce este necesar pentru a trai decent si a putea indruma copii spre scoala ..ne descurcam foarte greu doar din alocatia copiilor ,tatal are o placa la cap si nu poate face efort fizic prea mult timp deacea nu are un loc de munca stabil pentru a putea asigura copiilor cele necesaree Ajutorul fiecaruia inseamna foarte mult pentru noi ..Daca cineva ar putea si vrea sa ne ajute intr.un fel poate sa sune la numarul de telefon : +40753562718 sau ne poate ajuta in contul bancar cu o suma mica de banii pentru a putea cumpara ce este necesar pentru a ne descurca
    Cont Ron : RO07INGB0000999906078805 Cod SWIFT : INGBROBU ,Cod BIG : 606410008 titular cont : Balerca Alexandru Nicusor
    Cont Euro :RO43INGB0000999906190386 titular cont: Balerca Alexandru Nicusor

  729. Bună ziua,sunt mamă de6 copii cel de al saselea e nou nascut va rog din suflet ajutati ma cu lapte praf nan1 si pempars eu locuiesc cu chrie si imi este tare greu sunt singura de cateva luni va rog din suflet ajutati ma .0756858212 va multumesc

  730. Covrig Liliana said

    Buna ziua. Am si eu o mare rugăminte la dumneavoastră daca aveti hainute de baietel 3 anisori si jucări care nu le mai folositi . Va rog puteti să mai le donati mie . Multumesc frumos .

  731. sandi said

    Buna ziua as dori sa donezi unei copii nevoiase un sac de haine si o punga plina de incaltaminte hainele sunt de marimea de l,a 0 pana la 1 ani si incaltamintele va ror in schimb unei carculator va multumesc!

  732. Iulia said

    Buna ziua am o fetita de un an si 4 luni si un bebe de 4 luni daca ati putea sa imi dati mie lucrurile ce le donati copii mei ar fi fericiti sunt mama de 19 ani singura

  733. Tabita said

    Buna. Numele meu este Tabita, și as vrea sa donez și eu câțiva saci de haine, încălțăminte și haine mai groase celor ce au nevoie de ele.

  734. Iuliana said

    Buna ziua as dori hainutele ca sunt o persoana cu handicap si ma descurcam foarte greu
    Mail : iuliana44dumitru@yahoo.com
    Sanatate maxima

  735. Violeta said

    Buna ziua doamna Tabita
    Suntem o familie din Bucuresti cu probleme de sanatate si ne descurcsm cu greu ca stam si cu chirie.Chiar va faceti pomana cu aceste hainute si incaltamintea
    Ne ajutati mult de tot.Tel 0762982494 Va vom fi recunoscatori toata viata si vom purta. U drag toate lucrurile

  736. Andreea Matei said

    As dori eu haine pentru fetita pana in doiani va rog

  737. Cine ma poate Ajuta cu hanute de fetita0 luni in sus fata de 12 zile va rog daca puteti sa ma contacti nu imi permit financiar locuiesc cu chirie si mai inca 5 ne descurcam foarte greu mai ales ca am ramas singură de cateva luni va multumesc 0756858212

  738. Catalin said

    Buna ziua, am niste jucarii si doresc sa le donez. Unde o pot face si ce program aveti. Multumesc

  739. Andreea Matei said

    Le as dori eu va rog daca se poate va las adresa mea daca doriti sa mi le trimiteti as avea mare nevoie

  740. Petre Bosoi 27 06 1948 str. Sabinelor nr. 46 sector 5 bucuresti said

    am un carut si nu am baterii de 12w cu 80 aperi cine poate sa ma ajute cu acste baterii devtractiune va rog daca se poate si are cineva posibilitate ii multumesc mult si dumnezeu sa-l binecuivnteze multumesc si sanatate

  741. Liliana said

    Donez haine si încălțăminte pt băiețel pana la vârsta de un an jumătate

  742. Claudia radu said

    Buna ziua sunt mama a sase copii di am nevoie de ori ce ajutor satau cu chirie si nu imi permit prea multe de oare ce eu imi cresc singura copii mai multe detali la telefon 0756858212

  743. Claudia radu said

    Buna ziua sunt mama a sase copii 4 baieti si doua fetite baietei sunt intre 2- 8 -6 si 9 ani si fetiele au 5 ani si cea mica doua luni din pacate doi copii sunt la fosta mea soacra in plasament si redtul sunt la mine eu stau cu Chirie dar din pacate nu mai pot achita de oare ce mi au suspendat alocatia pe toti copii as avea nevoie de pempars marimea 3 si 6 lapte praf nan 1 confortis si orice alceva ce nu mai folositi vas fi foarte recunoscatoare va pot da mai multe detali la telefon 0756858212 va doresc o zi binecuvantata

  744. Buna ziua sunt Cristina din Ploiesti mama a 4 copilasi fetite si baietii va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu hainute jucarii orice…apeleez la dvs ca am vazut foarte multa lume care ajuta cine ma poate ajuta va rog sunatima 0734709467.multumesc mult

  745. Oana said

    Bun ziua pentru 3 băieți cu varstra de 11,14,16 cu orce le este venit le-ar fi de mare ajutora

  746. Tudoran georgeta said

    Buna ziua asi dori so eu pt baietelu meu un premergator patut hainute mobilier eu nu pot sa muncesc sotul e bolnav daca ma puteti ajuta va multumesc nr tel 0761029763

  747. Popa said

    Buna seara ar putea cineva sa ne ajute cu hainute de dama incaltaminte 37-38 si hainute de baetei de 5luni si de 4ani jumate si de un baeat de 14ani va multumesc

  748. Mihaela said

    Buna seara cine ma pote ajuta si pe mine cu haine marim 38-40-42 dama

  749. Va rog ajutatima si pe mine cu o soba nu prea mare ca stau la bloc si nu am bani sami iau o soba am si doi copii si nu numi ajung bani

  750. Elena said

    Înțeleg toți nevoiași, și eu sunt nevoiașă , am 5 copii , sunt divorțată , stau in chirie , in urma cu doi ani am pierdut casa , tot, nu cer lucruri ptr mine sau copii mei , insa daca se poate aș dori ptr grădinița , școală unde învață și copii mei să donam împreună , am donat și eu un set plastilina plus forme , insa sunt multi copii saraci cu dorința de a învăța , iar din lipsa rechizitele lipsesc de la școală și grădiniță, cei mai mulți părinți așteaptă alocația copiilor ptr alcool, țigări etc

  751. Malina said

    Buna , mamici ! Nu aveti prin dulapioare hainute pt bebe (7luni) care nu va mai trebuie sau hainute de dama marime S ? Noi le-am purta cu placere ! Multumim!💓❤️😍

  752. Bună as dori daca cineva poate sa mă ajute cineva cu hainute de bebe de 1 an si 9 luni nu am posibilitate sa cumpar multumesc!

  753. Elena said

    Buna ziua am 2copii asvrea niste haine pentru noi ca nu ne permitem am fetita bolnava cu inima si tot ce fac e pentru ea am 22ani si47kg va rog donati daca va lasa inima 0757566204

  754. andreyutza said

    Buna ziua ma numesc Andreea sunt din ploiesti prahova am 2 baietei unul de 4 luni celalalt de 3 ani am dorii cu nevoie mare daca aveti hainute ramase de la ingerasii dvs noi le v-om primii cu placere si recunostiinta..va multumim…!!!0724 411 573

  755. Paun said

    Va rog sa dacă puteți sa ma ajuți cu haine pentru băiatul meu de 10 luni

  756. Adriana said

    Ma chiama Adriana si am doi copii de 8 luni si celalalt, de un an. Ambii, sunt baieti. As as diri sa stiu daca ma puteti ajuta, in legatura cu anuntul despre donarea hainitelor?.

  757. lohan angela said

    Bună ziua.sunt o viitoare mămică din timisoara singura. Mă poate ajuta cineva cu niște haine de nou născut? Va multumesc

  758. Violeta said

    Bună ziua. Donează cineva pentru o doamna haine de dama măsura 44-46 și baietel 4 ani care are tumoare pe creier din naștere cu hăinuțe? Stam în sect 3 și nr de tel 0762982494
    Va suntem recunoscatori și mulțumim mult

  759. Sălătioan Ana said

    Bună ! As vrea sa donez niște jucării de plus în stare foarte buna. As dori sa ajungă la cineva care s-ar putea bucura de ele. Ați putea sa îmi spuneți unde sa donez? Eu sunt din Cluj.

  760. Andreea Mariana Matei said

    Buna ziua le doresc eu pebtru fetitele mele daca trimiteti prin posta multumesc mult

  761. ana budulica said

    Buna ziua as dori si eu daca se poate un patut si un carut gemeni si ceva jucarii daca mat poate ajuta cineva multumesc din suflet

  762. Buna ziua eu am nevoie de donazie pt copii mei de fetitele mele pitici ca eu st singura mama si mie greu sa ma descurc singura fara barbat
    Si am doua fete mici una mai mare are 3 ani si mai mici 1 anisor va multumesc daca aveti un pat pt 3ani si hainele pt doua fete va multumesc

  763. Maria said

    Bună ziua
    Aș avea nevoie de un cărucior pentru un bebeluș nou născut. Momentan nu îmi permit unul din motive financiare!
    Dacă este cineva care mă poate ajuta aș fii recunoscătoare!!!
    Mulțumesc!

  764. Va rog din suflet dacă are cineva să-mi doneze o tricicleta pt fetița mea nu am posibilitatea să-i cumpăr nr meu 0864598442

  765. Va rog din suflet dacă are cineva să-mi doneze o tricicleta pt fetița mea nu am posibilitatea să-i cumpăr nr meu 0764598442,va rog să mă sunați dacă aveți să-mi donati va mulțumesc

  766. Cine îmi poate da Da o tricicleta va rog 0764598442

  767. Buna seara va rog daca puteti,sa imi donati scutece adulti pentru tatal meu.Este mobilizat la pat are accident vascular si nu ne mai descurcam cu scutecele,ca in fiecare zi folosim foarte multe.Va multumesc!

  768. Constandiș Elena Ana maria said

    Suntem o familie cu 4 persoane iar daca cineva ar dori sa doneze haine elwctrocasnice si altele sunt rigati sa apeleze nr de tel ,0787419174

  769. Mihaela said

    Buna locuiesc an Anglia sunt mama a 2 fetițe una are varsta de 3 ani iar cea lalea are Vârsta 5ani iar acum sunt gravida an luna 4 osa am un băiețel dar nu am posibilitatea de ai cumpara haine căruț pătuț etc .sotul doar lucrează

  770. Duca Alina said

    Aş dorii si noi dacă se poate hainute pentru cinci copii sa avem pt scoală .Avem fata de 16 ani băiat de 14 ani doi gemeni baiat si fata de 9 ani si băietel 2 ani .Multumim.

  771. Mădălina said

    Buna ziua vin cu o rugăminte tuturor locuiesc an campina judetul Prahova cu chirie am doua fetițe una de 6anisori clasa0 și una de un an și o luna ne descurcam foarte greu rog oameni cu suflet mare să mă ajute cu ce poate orice e bine venit nu am nici hăinuțe pentru școală nici pentru cea mica nici eu va rog din suflet orice este bun primit alimente cu ce doriți să ne ajutați va mulțumim!

  772. Lavinia Negru said

    Va mulțumesc din suflet am mare nevoie

  773. Iuliana said

    Buna ziua suntem o familie numeroasa din 2 adulți și 4 copii, ne descurcam cu greu ,mama fiind cu handicap gr2 și muncește doar tata pe unde apuca.Am avea nevoie de haine dama masura 36-38,48-50 de bărbat o geaca,câteva pulovere și pantaloni măsură L și copii 4 ani și 7-8 ani.Ne puteți contacta la nr. 0762982494 Dna Iuliana și Florin.Multumim din suflet.Subtem din București sect3

  774. Mădălina said

    Buna ziua numele meu este Mădălina din campina judetul Prahova vin și eu cu orugămintea de a mă ajuta cu niste hăinuțe pentru copii am o fetiță de un an și o luna și o fetiță de 6ani clasa 0 stăm cu chirie ne descurcam forte greu și ori-ce de la dumneavoastră este bun primit nici nu ani permit sa cumpăr haine nici pentru mine nici pentru fetițe o jucărioară alimente hăinuțe ne-ar bucura foarte mult va mulțumesc din suflet

  775. Alexandra said

    Buna sunt o fata din ploiesti am 23 de ani sunt singura am doua fetite si am fi in cantata sa primesc hainute sau alimente Va Multumesc mult acesta este nr meu 0733270426 Alexandra ma numesc

  776. georgiana oprescu said

    Buna ziua, eu as putea sa donez jucarii pentru bebe (de la nastere pana la 1an, 1 an si jumatate) si hainute si incaltaminte pentru fetita (de la varsta bebe pana la 1 an si jumatate)

  777. georgeta said

    buna ziua am o rugăminte in caz ca aveti hainute mici nepoată mea are 2 gemene si au vîrsta de 3 luni cîntăresc aproape 3 kg au fost născute prematur va rog datînd o mina de ajutor eu am dat mai departe lucrurile fetiței mele in vîrsta de 5 ani jumate pentru ca rămîn mici am primit si noi dar pentru cele mici nu am si a si vrea sa ajut prin intermediul dv va multumesc din suflet

  778. George said

    Donez haine (de baietel) pt copil de 1-2 ani jumatate maxim (vreo 4 pungi mari) si niste jucarii in stare buna. Valabil pt Bucuresti 0785312692

  779. Onofrei Estera Claudia said

    Bună ziua am și eu nevoie de un calculator pentru copii mei mulțumesc mult

  780. aurelian nicolescu said

    Buna ziua,
    va pot dona eu un calculator , il impachetez bine si-l pot transmite prin posta cu plata facuta de mine . adresa mea de email nicolescuaurelian5@gmail.com

  781. Mr Clinton said

    Căutați un împrumut de afaceri? împrumut personal, împrumut de casă, împrumut auto, împrumut pentru studenți, împrumut de consolidare a datoriei, împrumuturi negarantate, capital de risc, etc. .. Sau vi s-a refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară din orice motive. Suntem creditorii privați, împrumutând întreprinderilor și persoanelor fizice cu o dobândă scăzută și accesibilă a dobânzii de 2%. Dacă sunteți interesat? Contactați-ne azi la (clintonjohnson536@bk.ru) și obțineți împrumutul dvs. astăziRegards, echipa de investiții Clinton Johnson

  782. Vasilica said

    Buna ziua! Mă numesc Vasilica și sunt din Bacău am două fetițe și până de curând am stat cu chirie intro garsoniera confort 3 dar proprietarul nu ne-a mai putut ține că avandut garsoniera . Acum am găsit tot o garsoniera confort 3 dar nu avem de loc mobila nu avem nici macar pat am născut de o săptămână și sunt operata am o fetiță de 5ani și 8 luni și încă o fetiță de 9 zile ne descurcam foarte greu cu hăinuțe pentru cea mică și de mobila. Daca vede careva cu suflet mare și vrea să ne ajute cu orice e bine venit. Multumim

  783. Marian said

    Vasilică suna la nr 0747595148 sigur te va ajuta

  784. Marian said

    Vasilică e nr 0747585148 nr corect

  785. Crina said

    Bunna seara sunt mamica cine ne poate ajuta cu rechizite alimente hainute sam scrie pe watap 0767485658 doar watap

  786. Maria said

    Buna ziua as dori si eu un mic ajutor daca se poate cine are pe acasa jucarii pentru afara va rog mult sa mi le donati mie
    Am nevoie mare am doi baetei gemeni de doi ani si 3 luni si cu posibilitatea de a cumpara ceva nou este foarte greu acum ca stam numai in curte din cauza epidemiei va rog mult sa ma ajutati e greu
    Trebuie sa le dau de lucru cu ceva jucarioare unde poate sa se joce numai in curte multumim mult

  787. Cosmina said

    As dori și eu hăinuțe și jucării pentru băieței 9 luni respectiv 1 an

  788. ediionut said

    Buna ziua . As avea nevoie de jucării pentru copii de vârsta 9 luni și 1 an

  789. Alina said

    As dori daca poate cineva sa îmi doneze putina mobila acum m’am mutat în chirie nu am nimic Baia Mare

  790. Gherbaluta Oana said

    Buna! Am hainute de bebe fetita intre 3 si 6 luni pentru donat. Ma poti ajuta?

  791. Bună dimineața as un laptop sau un calculator ptr băiatu meu findca a lui este stricat și ma costa frt mult și durează pana îi se găsește piesele și ma costa frt mult va rog din suflet findca a lipsit mult timp și nu am posibilitatea sa ii cumpăr altu am am prb cu sănătatea trebuie sa îmi strâng bani ptr spate ptr ca am scolioza și glanda de slăbire și sunt despărțita de tatăl lui și îmi trimite bani cam greu mai are de trimis bani dar nu prea ii pasa de copil va rog frumos am mare nevoie de Latop ptr el sau un calculator mic ca să poată face ore online ma ajuta și părinți dar și ei sunt bolnavi și tatăl meu este bolnav de inima și ne descurcam frt greu ca rog un mic calculator sau un laptop mic ca să poată face ore online va rog frumos ca a lipsit frt mult la ore și am de unde sa fac rost de un laptop sau un calculator ptr băiatu meu va rog frumos sa nu ma jigniti sau Sa ma înjurați Uitați nr de tel 0727381455

  792. Laura said

    Buna seara.Lasati-mi va rog un număr de telefon ca sa va contactez când am ceva de donat(hăinuțe și lucrusoare bebe baietel de la nou născut mai departe și de ale mele in vârsta de 35 ani).Cu drag pot ajuta pe cine are nevoie.Mulțumesc!🤗

  793. Alexandra said

    Buna ziua sunt o mămică care ar fi interesata de căruț daca se poate.

  794. Marian said

    0747585148 va poate ajuta

  795. Alexandra said

    Buna ziua imi cer scuze daca deranj, noi suntem o familie de la țară și avem o fetiță de 2 ani si un băiat de 9 ani, noi avem o situație mai grea si chiar avem mare nevoie de ajutor, avem mare nevoie de pemparsi la fetita si alimente, va rog din suflet ajutatine si pe noi chiar avem mare nevoie de ajutor. Sper din suflet sa nu va supărați că v-am trimis . O zi frumoasa va doresc.va rog din suflet ajutatine si pe noi cu pemparsi la fetita si alimente. Pentru noi orice ajutor contează foarte mult. 0760999482 .sper din suflet sa se gaseasca cineva sa ne ajute si pe noi. Mai avem mare nevoie de 2 paleti de BCA si ciment. Doamne ajuta

  796. Kalanyios Nicoleta said

    Bună ziua ma numesc kalanyios Nicoleta avem mare nevoie de un căruț nou născuți de fetite nu contează culoarea va mulțumesc 0771360219

  797. Floria Constantin said

    buna dimineața am și eu un băiețel de 7 ani și ai place foarte mult lego City construcții dacă e cineva cu inima mare va mulțumim

  798. Angela lakatos. said

    Buna ziua vă rog frumos măputeț ajuta și pe mine am 5kopii.ku miște haine .mă ăs fuarte sărakă.

  799. Lucia said

    Done o sacosa de haine pt o fata care poarta masura S/36 (si la bluze si la pantaloni). Predarea se face doar la Dristor, București. P. S. Le dau doar daca vine fata respectiva in persoana.

  800. George andrei said

    Ajutam mămici cu pampers cu lapte, hăinuțe, pătuț, căruț 0745085852

  801. Sfintes said

    Are cineva sa doneze carut de gemeni fetite va mulțumesc frumos 🙏🙏🙏

  802. Sfintes said

    Are cineva sa doneze carut de gemeni fetite?

  803. Grigore irina said

    Bună ziua cunosc o familie cu 3 copii cel mic 2 ani cine poate face o donație de frigider pentru ca se strica mincarea si laptele sunt din Galați familia mulțumesc pentru înțelegere

  804. Admin said

    Bună ziua, ca să puteți fi ajutați de oamenii care ne vizitează pagina va rugam sa Lasa-ti un nr de contact.MULTUMESC.

  805. Lazăr andreea said

    Ar avea cineva de donat un premergător bebe

  806. Luciana Ilascu said

    Buna! Donez o sacosa de haine pentru fete, masura S, inaltime 1.60. Predare doar in București, Dristor. Cine doreste, sa imi scrie pe email Luciana.nicoleta@yahoo.com, alaturi de o poza cu dvs, sa vad daca va vin.

  807. Bună ziua daca are cineva de donat niste hainute de fetite pana in 2ani ce se poate papuci nou site orice si pt un băiețel de 13 ani .recent am avut un incendiu din care nu am ramas cu nimic as fi foarte recunoscătoare.nr contact 0742485860

  808. Barbu Daniel said

    Bună seara Tuturor și Dvs EU mă numesc Barbu Daniel și am o fetiță de 12 ani în clasa a 6 a pe nume Barbu Andreia Roberta și un băiat minor de 16 ani pe nume Vrancenu ION suntem săraci lipiți și nevoiași neajutorați și sărmani amărîți fără posibilități financiare DIN Satul Natal Clipicesti COMUNA Tifesti Județul VRANCEA codul Poștal DIN COMUNA Tifesti Județul VRANCEA unde ne puteți ajuta și trimite colete și pachete cu ALIMENTE îmbrăcăminte încălțăminte jucării dulciuri tabelele școlare rechizite școlare electronice și electrocasnice Tv Și ANTENĂ Tv un laptop mouse wireless tastatură cabluri de date detergenți de spălat rufe și o mașină automată de spălat rufe și lemane de foc pentru iarnă acesta și ori ce mică donație financiară și materială și de Caritate Umanitară Socială Solidară pentru Noi si CEI trei copii ai Noștri și o fetiță mai mare în vârsta de 20 ani pe nume Vancenu Cristina Mădălina EU BARBU DANIEL sunt foarte bolnav și sărac lipit și slăbit și deshidratat și rahitic și foarte îmbătrânit și am mai multe riduri pe față eu nu am posibilități financiare pentru tratament referate medicale scrisorii medicale de specialitate și asigurarea de sănătate și contorole medicale de specialitate și consultați medicale de specialitate și analize medicale de specialitate și fără de nici unele neajutorați EU Barbu Daniel și cu Concubina mea Baranga Violeta și CEI trei copii ai Noștri vă rog cu multe lacrimi în ochi și bună credință să ne contactați în privat personal la numarul de telefon mobil al meu Barbu Daniel acesta este următorul de aici 0799194505 sau pe watap la numarul de telefon mobil acesta este următorul de aici 0040799194505 Pentru A Ne Putea Ajuta și Sprijini cât mai urgent posibil cu putință curând chear și de Săptămâna viitoare de Luni vă rog să ne trimiteți și un pom de iarnă brad traditional sau artificiale petale globuri instalație și nișe dulciuri pentru a inpodobi pomul de Crăciun pentru cei Trei Copii ai Noștri vă mulțumim anticipat pentru bună înțelegere și bună credință și pentru tot Sprijinul și Ajutorul Dvs AL Tuturor și vă Dorim multă sănătate și bine cuvântare și la mulți ani frumoși și fericiți și sănătoși alături de intreaga Dvs Familie și Copiilor Dvs și Tuturor celor Dragi și Apropiați ai Dvs și Tuturor Prietenilor și Cunostintelor DVS și Lumină Bunului Nostru Mântuitorul NOSTRU Isus Hristos să vă lumineze sufletele și inimile și casele DVS Tuturor și pace si liniște sufletească și trupească și duhovnicească Tuturor și Dvs și Doamane Ajută Tuturor și Dvs AMIN AMIN AMIN cu multă credință și multă stimă și respect și cu multe lacrimi în ochi pentru Tot Sprijinul și Ajutorul Dvs AMIN AMIN AMIN

  809. Barbu Daniel said

    BUNA seara Tuturor și Doamne Ajută Tuturor AMIN EU mă numesc Barbu Daniel și împreună cu Concubina mea Baranga Violeta și Cu Copilași Noștri o fetiță in vârstă de doar 12 ani in clasa a 6 a pe nume Barbu Andreia Roberta și un băiat in vârstă de doar 17 ani pe nume Vrancenu Ion și o fetiță mai mare majoră in vârstă de doar 21 ani pe nume Vrancenu Cristina Mădălina DIN ROMÂNIA DIN SATUL NATAL Clipicesti Comuna Țifesti JUDEȚUL VRANCEA STRADA PRINCIPALĂ Numărul de la Poartă 10 suntem o Familie de omenie cu Copii foarte săraci lipiți și necăjiți nevoiași amărîți și bolnavi și bătuți de soartă vieți și fără posibilități mateiale fără alimente îmbrăcăminte încălțăminte rechizite școlare electronice și electrocasnice și fără jucării detergenți de spălat rufe un aragaz cu butelie de gaz mobilă de casă și materiale de constructii a unei Locuințe de locuit cu toate unitățile necesare curent electric apă potabilă BCA Tablă de Acoperis de Casă Grinzi Capriori Plasă Ochiuri de Buzău Leturi Cuie Chirone Mari Nisip Rigips Cent Bun pentru Constuictia unei Case Bani pentru o echipă de Construcții Case cu Experiență în Domeniul Construcțiilor de Case de Locuit SI PENTRU Tratament Hrană de regim foarte strictă și analize medicale de specialitate și controle medicale de specialitate referate medicale de specialitate și dosarulu de pensie pe caz de boală de Handicap de Gr 2 SI Eu BARBU Daniel sunt foarte bolnav de mai mulți ani în urmă de mai multe afecțiuni de sănătate cu care mă confrunt zi de zi foarte greu și dificil fără nici de unele și fără asigurare medicală de sănătate fără animale domestice și fără păsări domestice sau alte bunuri și obiecte de folos un Tv cu cablu Tv și un decodor tv internet calculatore și telefoane mobile accesorii pentru internet SI tablete waires tastatură cablu de date USB și pături de dormit pături pilote lenjeri gemuri uși tocuri pentru uși și ferestre presuri perdele draperi de ferestre și mese și scaune tacâmuri ole vesele noptieră de cameră EU BARBU DANIEL sufăr de urmatoarele afecțiuni de sănătate cu care mă confrunt zi de zi TBC PULMONAR LA PLĂMÂNI ȘI Inceputul de Hepatită TIP A Insuficiență Respiratorie acută severă Anemie Severă gr 2 Ulcer Deodenal Gastric la Stomac Circulația Sângelui foarte dificilă de ore ce am mai multe globule albe de cât roși Lipsă de calciu magneziu zinc fier și altele vitamine si minerale pentru imunitate și pentru circulația Sângelui Violoncel Pareza facială pe partea stângă a feței și ochiul stâng delatat datura stricată in proporție de peste 85/100 Vederea scurtă Durieri Osose SI Ficatul și Splina matite și Piatră la Rinichi sunt foarte bolnav și foarte slăbit și deshdratat și rahitic și obosesc foarte repede la eforturi fizice și sunt foarte îmbătrânit și am mai multe riduri pe fața EU BARBU DANIEL SUNT orfan de mic copil de la vârstă de doar 7 ani și am crescut la casa de copii de băieți la olfetinatul de la Scoala Exclusivă din România din SATUL Maicanesti din Comuna Nanesti din JUDEȚUL VRANCEA unde am absolvit doar 7 clase primare atât am rămas fără Tată de mic copil de la vârstă de doar 7 ani EL find foarte bolnav de inimă a decedat prin infact carddiac prin soman la vârsta de doar 39 ani și apoi după 13 ani de zile am perdudo și pe Mama Mea BARBU Paulina EA find și ea foarte bolnavă de mai multe afecțiuni de sănătate cu care se confrunta zi de zi și cu o saracie lucie de nedescris în cuvinte cu o pensie de doar 70 lei pe lună pe caz de boală de Handicap de Gr 2 Ea Suferea de Ulcer Deodenal Gastric la Stomac Operație de Ocluzie Intestinala la Burtă Gagleone la Gât Și TBC PULMONAR LA PLĂMÂNI A DECEDAT LA VÂRSTA DE DOAR 46 Ani În ANUL 2026 De TBC PULMONAR LA PLĂMÂNI ȘI de icter negru la Ficat SI ANUL trecut in săptămâna patimilor înainte de Sfintele Sărbători de Paști am mai perdut o Soră mai mare de cât mine cu doar trei ani pe nume Ghinita Cristina din România din SATUL Natal Copleșiți Din Comuna Țifesti JUDEȚUL VRANCEA STRADA PRINCIPALĂ Numărul de la Poartă 3 și EA FOARTE BOLNAVĂ DE Ciroza Apasă la Burtă a decedat la vârsta de doar 45 ani la Terapie intensivă în SPITALUL Județean VRANCEA ȘI a fost Transferată la Morga Și Apoi ADUSĂ CU O MAȘINĂ DE pompe funebre din MUNICIPIU FOCȘANI JUDEȚUL VRANCEA pentru Inmormatare în SATUL NATAL DIN Clipicesti Comuna Țifesti JUDEȚUL VRANCEA STRADA PRINCIPALĂ Numărul 3 la Familiea EI Au rămas orfani de Mamă Tei băieți minori doar cu Tatăl lor Cobzaru ION băieți au vârste cuprinse între 12 ani cel mai mic in clasa a 6 a pe nume Cobzaru Daniel Gabriel cel mai mijlociu are vârsta de doar 14 ani pe nume Cobzaru Cristi și cel mai mare are vârsta de doar 16 ani in clasa a 9 a pe nume Cobzaru Peronel Claudiu cel mai mijlociu este în clasa a 8 a pe nume Cobzaru Cristi Și EI sunt foarte săraci lipiți și necăjiți nevoiași amărîți și bolnavi și bătuți de soartă vieți și mai puțin norocoși fără posibilități matriale sau alte bunuri și obiecte de folos de zi cu zi cu venituri foarte mici și reduse ca și Noi Toți Noi și cu Copii Noștri LOCUIM momentan la Părinți Concubinei mele Baranga Violeta intr – o cameră semobilata sumar Socrul meu Baranga Mihaiu este bătrân și foarte necăjiți și bolnav și ete cardiac cu inima și are plosca urinara și este pensionar de CAP și are o pensie în consumul de doar 12000 lei pe lună și are mare nevoie de tratament pentru inimă și altele de vitamine si minerale perisabile de igienă personală și corporală intimă hrană de regim foarte strictă și analize medicale de specialitate și contorole medicale de specialitate și multe intervenții mrdicale are creize severe ocazionale aprope zulice SI Mama Soacră Baranga Veronica este foarte bolnavă si bătrână ea are Asma Brosica severă gr 2 Și Obosește Foarte repede la eforturi fizice și la munci brutale și Mari grele Aveam Mare Rugaminte cu multe lacrimi in ochi și cu multă credință dacă credeți de bună credință și bună cuviință să nu ne ignorați și să nu ne treceți cu vederea și să nu dați uitați și să ne Sprijiniți curând cu putință posibil chiar și de Săptămâna aceasta de Maine Sâmbătă CU ori ce mică donația financiară și materială și de Caritate Umanitară Socială Solidară Și cu cele necesare pentru O Familie Cu Copii Noștri vă Rugăm să ne Trimiteți prin intermediul Poștei Române pe Adresa Noastră din România din SATUL Natal Cipicesti din Comuna Țifesti Din JUDEȚUL VRANCEA STRADA PRINCIPALĂ Numărul de la Poartă 10 unde LOCUIM Noi și cu Copii Noștri Cod Poștal de la Poștă Din Comuna Țifesti JUDEȚUL VRANCEA este Urmatorul de aici din acest mesaj al Nostru 607375 Pentru A Ne Putea Trimite Pachetele SI Colete cu cele mai sus menționate în acest mesaj și cu ori ce mică donația de Caritate Umanitară Socială Solidară Și să ne Sprijiniți SI să ne Ajutați cât mai curând cu putință pe NUMELE meu Barbu Daniel și cu Concubina mea Baranga Violeta și Cu Copilași Noștri Barbu Andreia Roberta un băiat pe nume Vrancenu Ion și cu o fetiță in vârstă de 21 ani pe nume Vrancenu Cristina Mădălina DIN ROMÂNIA DIN SATUL NATAL Clipicesti Comuna Țifesti JUDEȚUL VRANCEA STRADA PRINCIPALĂ Numărul de la Poartă 10 și să ne Contactați în privat personal pe mine Barbu Daniel la numarul de telefon mobil de aici din acest mesaj 0799194505 Pentru A Ne Putea Ajuta și Sprijini cât mai curând cu putință posibil chiar și de Săptămâna aceasta de Maine Sâmbătă Vă Mulțumim anticipat pentru bună Credință și buna Intelegere și pentru Tot Sprijinul si Ajutorul Dvs AL Tuturor și pentru Tot Sacrificiul și Efortul Depus de catre Dvs de Toți cei de la Asociația Dvs Doamne Ajută Tuturor și multă sănătate și bine cuvântare și tot binele din lume fericire sănătate și la mulți ani frumoși și sănătoși alaturi de întrega Dvs Familie și la Copilași Dvs și la Toți cei Dragi și Apropiați ai Dvs și la Toți Prietenii și Cunoștințele Dvs și la Toți Colegi SI Spisori și Colaboratori Dvs ai Tuturor AMIN AMIN AMIN pace si liniște sufletească și trupească și duhovnicească vă Dormim Tuturor și multă sănătate și bine cuvântare Tuturor AMIN AMIN AMIN și Doamne Ajută Tuturor AMIN AMIN AMIN și un Paște Fericit vă Dormim Tuturor AMIN AMIN AMIN cu multă credință și omenie și cu multă stimă și respect Tuturor DIN partea mea Barbu Daniel și cu Concubina mea Baranga Violeta și Cu Copilași Noștri AMIN AMIN AMIN

  810. Barbu Daniel said

    Bună seara Tuturor Eu mă numesc Barbu Daniel împreună cu Concubina mea Baranga Violeta și avem trei copil o fetiță minoră în vârsta de 12 ani in calasa a 6 a Școlară și un Baiet in vârstă de 17 ani pe numele său Vrancenu Ion și o Fată mai mare minoră în vârsta de 21 ani pe numele său Vrancenu Cristina Mădălina și Suntem Din România din Satul Viranesti din Comuna Țifesti din Județul Vrancea Strada Principală Numarul de la Poartă este 10 Noi și împreună cu Copilași Noștri Locuim intr-o Cameră Semimobilata La Locuința Părinților Concubinei mele Baranga Violeta pe numele Său Baranga Veronica Mama Concubinei mele Baranga Violeta și Socra mea Barbu Daniel și Baranga Mihaiu Tatăl Concubinei mele Baranga Violeta și Socrul meu Barbu Daniel de ore ce noi și cu copii noștri nu deținem o Casă de locuit cu toate utilitățile Necesare de zi cu zi și nu aveam nici de unele suntem foarte săraci lipiți și nevoiași apărați și foarte necăjiți nu avem alimente îmbrăcăminte încălțăminte jucării dulciuri detergenți de spălat rufe electonice electocasnice o mașină automată de spălat rufe un frigider un aragaz cu butelie de gaz paturi de dormit o baie boilare dușuri uși fereste gemiri materiale de constructii a unei Case de locuit cu toate utilitățile Necesare curent electric apă potabilă și alte necesități necesare Casnice Rechizite Școlare calculatore tablete wairel internet leptopuri biciclete role sboburi tastatură cabluri de date Un Tv cu cablu TV și Aparate Radio Casetifon cu boxe muzicale de credință și religioase creștine ortodoxe române sidiuri muzicale de muzică populară mașinuțe mari cu bateri și cu telecomandă scutere mici trotinete electrice cu baterii și acumulatori de încărcare telefoane mobile și fixe mese scaune Eu Barbu Daniel sunt foarte sărac și neajutorat și bonlav de mai mulți ani în urmă de mai multe afecțiuni de sănătate și fără posibilități financiare pentru tratamentul necresar pentru toate afecțiuni de sănătate cu care mă confrunt zilic și noptea și pentru referate medicale de specialitate analize medicale de specialitate controle medicale de specialitate o pensie pe caz de Boală de Handicap de Gr 2 fără asigurare de viata și de sănătate și Pentru inmormatare eu Barbu Daniel sufar de urmatorele afecțiuni de sănătate acestea sunt urmatoarele afectiuni de sănătate TBC Pulmonar cu multe sechele la Plămâni Ulcer Deodenal Gastric la Stomac Circulația Sângelui foarte dificilă de ore ce am mai multe globule albe de cât roși Lipsă de Calciu Magneziu Zinc și Fier și de alte vitamine și minerale pentru circulația sângelui și pentru imunitate Început de Hepatită Tip A Insuficiență Renala și Respiratirie Ficatul și Splina marite Pareza facială pe partea stângă a feței și ochiul stang delatat Dantura stricată în proportie de peste 85/100 Vederea Scurtă și Usturimi la Ochi Violoncel Sunt foarte slabit și obosesc la Eforturi fizice sun foarte slabit dehidratat anemie severă de gr 2 și sunt foarte îmbătrânit la fața și am mai multe riduri pe fața Dureri Osose și Articulare și Sunt Orfan de mic copil de Tată de la vârsta de doar 7 ani am crescut si învățat 7 clase primare la Școala Exclusivă din România din Satul Maicanesti din Comuna Nanesesti din Județul Vrancea la olferinatul de băieți și in anul 2006 am rămas singur cu o Soră mai mare ca mine pe numele său Ghinita Cristina din România din Satul Natal Clipucesti din Comuna Țifesti din Județul Vrancea Strada Principală Numarul de la Poartă 3 unde a Locuit Sora mea mai mare ca mine Ghinita Cristina și cu Copilași Săi Tei băieți minori școlari săraci și nevoiași Care și Ea A decedat Acum un An de Zile in Saptamana patimilor inainte de Sfintele Sărbători ale Paștelui find foarte grav bolnavă de Ciroza Aposa la Burtă a decedat la vârsta de 45 ani și iau rămas trei copii minori școlari singuriei săraci și nevoiași in grija Cimcubinului Sorei mele Pe Numele său Cobzaru Ion zis in Sat și Ninel iar Mama Noastră Barbu Paulina a decedat la vârsta de doar 46 ani find foarte grav bolnavă de TBC Pulmonar la Plămâni și icter negru la Ficat de la tratament și atatea medicamente pe care le lua pentru afecțiuni de sănătate cu care se confrunta și Investigați Chrurgicale de Ocluzie Intestinala la Burtă și Ulcer Deodenal Gastric cu melena severă de gr 2 ca și mine Barbu Daniel și Tatăl Nostru Pe Numele său Barbu Gerge a fost foarte grav bonlav de inimă și a decedat la vârsta de doar 39 ani făcând preinfac cariac prin soman Eu Barbu Daniel și cu Copilași Noștri și cu Concubina mea Baranga Violeta avem mare nevoie de ori ce mică donație atât financiară și materială și de o Casă de locuit cu toate utilitățile Necesare curent electric apă potabilă și cele mai sus mentionate și de ori ce mică donație De Caritate Umanitară Socială Solidară pentru Noi și cei Tei Copilași ai Noștri cât mai curând cu putință posibilități și De Saptamana Viitoare de Luni 15/042024 Pentru a ne Putea Trimite Ori ce mică donație cu Pachetele dar și cu Colete cu toate cele necesare pentru Noi și cei Tei Copilași ai Noștri și cu Ori ce mică donație financiară vă rog să nu ne ignorați și să nu ne dați uitari și să nu ne treceți cu Vedera și pentru ă ne Puta Ajuta și Sprijini prin intermediul Poștei Române pe Aderesa Noastră mai Sus menționată în acest mesaj al Nostru și al Copilașilor Noștri și al Parintilor Concubinei mele Baranga Violeta pe numele Său Baranga Veronica Mama Soacră și Tatăl Socru Baranga Mihaiu Bătrâni și foarte necăjiți și Bolnavi și Aceștia Ori ce mică donație financiară și materială și de Sănătate și De Caritate Umanitară Socială Solidară pe numele meu BARBU Daniel și cu Copilași Noștri Barbu Andreia Roberta in vârstă de 12 ani in clasa a 6 a Școlară și un băiat minor în vârsta de doar 17 ani pe numele său Vrancenu Ion și o Fată mai mare majoră in vârstă de 21 ani pe numele său Vrancenu Cristina Mădălina DIN SATUL Natal Vitaneti din Comuna Țifesti din Județul Vrancea Strada Principală Numarul de la Poartă este urmatorul 10 in Spatele Biserici Ortodoxe din Satul Natal Vitaneti din Comuna Țifesti din Județul Vrancea Pentru a ne Putea Vizita Personal și pentru a ne Putea Contacta in privat personal la numarul de telefon mobil al meu Barbu Daniel acesta este urmatorul numarul de telefon mobil al meu Barbu Daniel de aici din acest mesaj 0799194505 Codul Poștal de la Posta DIN SATUL Tifesti din Comuna Țifesti din Județul Vrancea Strada Principală unde ne veți putea Trimite Pachete și Colete cu ori ce mică donație financiară și materială și de Caritate Umanitară Socială Solidară pentru Noi și cei Tei Copilași ai Noștri cât mai curând cu putință posibil și de Saptamana viitoare de Luni data de 15/04/2024 Noi și cei Tei Copilași ai Noștri Vă Mulțumim aticipat Tuturor Pentru bună credință și bună Înțelegere și pentru Tot ce veți găsi și crede de credință și de bună cuvinta a Ne Putea Ajuta și Sprijini cât mai curând cu putință posibil și de Saptamana viitoare de Luni vă Mulțumim anticipat pentru Tot Sprijinul si Pentru Tot Ajutorul Dvs al Tuturor și pentru Tot Sacrificiu și Eforturile Dvs al Tuturor Vă Dorim multă sănătate și bine cucatari și tot binele din lume si la mulți ani frumoși și fericiți alături de întrega Dvs Familie și De Copilași Dvs și de Toți cei Dragi și Apropiați ai Dvs al Tuturor și de Toți Prietenii și Cunoscuții Dvs al Tuturor și Doamne Ajută Tuturor și Pace și liniște sufletească și trupească și duhovnicească și Lumina Prea Sfinteilor Sărbători de Paști și Învierea Domnului Nostru Mantuitor Isus Hristos să vă Lumineze Caele Dvs ale Tuturor și Familia Dvs ale Tuturor și ale Copilasilor Dvs ale Tuturor și ale Tuturor celor Dragi și Apropiați ai Dvs al Tuturor și al Tuturor Prietenilor și Cunoștințele Dvs al Tuturor AMIN AMIN AMIN Și Doamane Ajută Tuturor AMIN AMIN AMIN Și O Seră bună și multe bine cuvantari de Sanbata Seară din data de 13/04/2024 cu multe lacrimi in ochi și cu multă credință și multă stimă și omenie și cu mult respect si omenie și cu multă sinceritate de om sărac bonlav de Religie Creștină Ortodoxă de Origine Română AMIN AMIN Și Doamne Ajută Tuturor AMIN AMIN AMIN

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Lasă un comentariu